- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
-
- Konu Sahibi Slayer Witch
Ayyy ortaligi yikarlar sosyal medyadan bi sey desem ayip da ayip bi sen mi dogurdun bilmemne sozde cok havali cok gorgululer ama dunyanin en alingan en cingene sulalesi yemin ederik ceneleriyle uğraşamayacagimdan boyle taktim zaten.Açık açık kimseyi istemiyorum diyeceksin. Bebeğe bişey olursa düşüncesiz insanlar çekmemeyecek onun üzüntüsü. Zaten herkesin hasta olduğu dönemdeyiz, insanların bunu düşünüp gelmemesi lazım. Bide sizin erken doğmasını gerektiren özel durumu var. Ekstra özen istiyor. Gerekirse sosyal medyadan falan paylaşım yap ziyaretçi kabul edemiyoruz diye
Esim de her masrafını annesi karsilamakta israr etti diye kendinde laf etme hakkini pek bulamıyor sanki biz istedik israr kiyamet kendi yapti ne varsa zorla gebe birakacak kendine kendi aklinca... benim umrumda degil acikcasi cidden agzimi acip munakasaya girmemek istedigimden dert oldu bana, zir zir zir tepemde, garip insanlar nedense asla hastaliktan salgindan bilmemneden anlamiyorlar sizin anlayacaginiz kendi yontemlerimizle kotu olmamak mumkun degilDoktorun söylemesine gerek yok ki.
Eşiniz diyecek anne erken doğacak zaten bebek,biz kesinlikle misafir kabul etmeyeceğiz zaten salgın var biliyorsunuz. Gelmek isteyen olursa kabul etmeyeceğimizi söyleyin diye.
Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin anne erken doğacak zaten kesinlikle kimseyi kabul edemem, müsait olunca daha sonra davet ederiz biz diye.
Kötü olmanıza kavga etmenize gerek yok.
Ha laftan anlamayacaklar yada bizi dinlemezler diyorsanız,doktorunuza çitlatın zaten yardımcı olur söyler herkesin içinde.
O zaman yapacak bişey yok biri kötü olmak zorunda , ya kötü olacaksınız ya da çocuğu göstereceksiniz uzun uzun dil dökmeye gerek yok. Siz annesiniz artık , çocuktan daha önemli bişey yok. Gerekirse sert olun çocuğu hastanelik mi edeceksiniz deyin . Eşinizde saçmalamasın , hastanede sürünseniz Allah korusun çocuğa bişey olsa kim hesap verecek ?Esim de her masrafını annesi karsilamakta israr etti diye kendinde laf etme hakkini pek bulamıyor sanki biz istedik israr kiyamet kendi yapti ne varsa zorla gebe birakacak kendine kendi aklinca... benim umrumda degil acikcasi cidden agzimi acip munakasaya girmemek istedigimden dert oldu bana, zir zir zir tepemde, garip insanlar nedense asla hastaliktan salgindan bilmemneden anlamiyorlar sizin anlayacaginiz kendi yontemlerimizle kotu olmamak mumkun degil
Kapiyi kiracak halleri tok, acmayin olsun bitsin. Zaten gelecek insan gelmeden haber verecektir. Musait degiliz deyin gecinmMerhaba kızlar.
Benim bebegim 37 haftalik dogacak, bobreginin tekinde genisleme oldugu icin zarar gormemesi adina doktor erken alacak. Ve haliyle enfeksiyonlara vs daha da dikkat etmem gerek. Gecen kayinvalidemle konusurken kendi zamanini anlatti iste bana 3. gun misafir gelmeye başladılar bilmemne. Dedim ben de buyuk dusuncesizlik acikcasi ben lohusa halimle kimseyi istemem misafirle asla uğraşmam... Biraz heyheylenmeye basladi ne yapacaksin yapacak bir sey yok gelirlerse falan hani yani diyor ki illa gelen olur. Hic sallamadım uzamasin diye ama icimi sikinti basti taktim kafaya. Ruyalarimda evime gelmeye çalıştıklarını goruyorum birilerinin bebegime yaklaşmaya çalıştıklarını falan, zaten salgin zamani iyice tedirginim ben bile hamile halimle 3 kere hastalandim bu sene. Bebegimin zaten bobreklerden oturu ustumde tedirginligi var bir de ateslense komaya girerim herhalde uzuntuden... Ama bunlar bi sey bi sey olmaz diye evime insan yigacak gibi duruyor, ben lohusa stresiyle kimseyle kotu olup bi de onun gerginligini cekmek istemiyorum, normalde yaparim ama üstüne bir de küslük eklensin istemiyorum hic. Size soracagim o ki acaba doktoruma soyletsem olur mu? Ayip mi olur adama yani doktora boyle seyler denir mi? Dusundum doguma girerken bahsedeyim odaya muayeneye geldiginde yanlarinda soylesin ziyaretci kabul etmeyin kesinlikle diye gozlerini korkutsun. Ise yarar mi sizce. Ya da direkt lohusa deliligine vurup kendim mi kotu olayim. Kafam cok karisik. Dedigim gibi gunlerdir ruyamda misafirlerle telefonlarla bogusuyorum.
Ayni gun soyle bir hadise de gecti cunku; bunlarin evi hayvanat bahcesi gibi benim de alerjim var bi de kopek salyalarini akitiyor cok yilisik diye uzak duruyorum, laf arasinda bana cocugu da uzak tutmaya uğraşma hayvanlar bagisikligini güçlendirir korkmasin onlardan dedi ben de zaten ben de korkmuyorum yalniz hoslanmiyorum hijyenik gelmiyor alerjim de var dedim bebek de buyusun o zaman sevdiririz, atladi hemen zaten bebekle basbasa birakacak halimiz yok falan kopegi dedi, (kopek cok iri fazlaca kiskanc bu arada yani evin kucuk simarik cocugu gibi dusun) ben de kopegin ne kadar kiskanc oldugu malum eger cocuguma bir hamle bile yapsa öldürürüm köpeğinizi simdiden bunları dusunmeyin o yüzden dedim ve kp kv falab herkes bi sok gecirdi, o yuzden biraz daha cetrefillendirmek istemedim susup gitmeye baktim.Tam yeri gelmişken konuyu uzamasın diye kapatmışsınız orada net bi şekilde konuyu konuşup sizin dediğinizin olacağını söyleyip öyle kapatacaktınız konuyu
Haklisiniz ya gercekten yapacak cok da bir sey yok gibi kotu olacağım mecbur :))Aynı şeyi bana da yapmaya çalıştılar hiç umursamadim trip atan atsin çocuğunuz hastanelik olursa sadece sizin canınız yanar .
Eşine durumu şöyle şuan cidden çok kötü salgın var grip falanda değil bariz corona domuz gribi salgını bebeğin zaten hassas sen daha hassas resti çekin küsen küser kustugu yerde kalır ya aman ne strese gireceksin zaten bebek olunca ne haliniz varsa görün de ve sen uzakta görün moduna geçeceksinMerhaba kızlar.
Benim bebegim 37 haftalik dogacak, bobreginin tekinde genisleme oldugu icin zarar gormemesi adina doktor erken alacak. Ve haliyle enfeksiyonlara vs daha da dikkat etmem gerek. Gecen kayinvalidemle konusurken kendi zamanini anlatti iste bana 3. gun misafir gelmeye başladılar bilmemne. Dedim ben de buyuk dusuncesizlik acikcasi ben lohusa halimle kimseyi istemem misafirle asla uğraşmam... Biraz heyheylenmeye basladi ne yapacaksin yapacak bir sey yok gelirlerse falan hani yani diyor ki illa gelen olur. Hic sallamadım uzamasin diye ama icimi sikinti basti taktim kafaya. Ruyalarimda evime gelmeye çalıştıklarını goruyorum birilerinin bebegime yaklaşmaya çalıştıklarını falan, zaten salgin zamani iyice tedirginim ben bile hamile halimle 3 kere hastalandim bu sene. Bebegimin zaten bobreklerden oturu ustumde tedirginligi var bir de ateslense komaya girerim herhalde uzuntuden... Ama bunlar bi sey bi sey olmaz diye evime insan yigacak gibi duruyor, ben lohusa stresiyle kimseyle kotu olup bi de onun gerginligini cekmek istemiyorum, normalde yaparim ama üstüne bir de küslük eklensin istemiyorum hic. Size soracagim o ki acaba doktoruma soyletsem olur mu? Ayip mi olur adama yani doktora boyle seyler denir mi? Dusundum doguma girerken bahsedeyim odaya muayeneye geldiginde yanlarinda soylesin ziyaretci kabul etmeyin kesinlikle diye gozlerini korkutsun. Ise yarar mi sizce. Ya da direkt lohusa deliligine vurup kendim mi kotu olayim. Kafam cok karisik. Dedigim gibi gunlerdir ruyamda misafirlerle telefonlarla bogusuyorum.
Merhaba kızlar.
Gecen kayinvalidemle konusurken kendi zamanini anlatti iste bana 3. gun misafir gelmeye başladılar bilmemne.