- 19 Kasım 2013
- 18.669
- 33.654
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Anneniz ordaysa kayınvalidenize gerek yok,yardıma geliyorsa yani birinin olmasi yeterli. Annem bizde diye geliyor diyorsanız ikisini de gönderin evden. Çamaşırlar katlanmayıversin,yemekte tek çeşit,gerekirse kahvalti ama huzur olsun bu nedir?
Anneniz size konuşacağına,kayınvalidenize söylesin acik acik.
Eşiniz zaten aranızda halledin diyip çekiliyormuş.
Bakın böyle olmaz. Artık ben bakıyorum bebeğime teşekkür ederim,yetebildiğim kadarıyla herşeyimi hallederim deyip kapatın kapınızı.
Kayınvalideniz gün içinde gelirse açmayın kapıyı,sorarsa uyuyordum bebekle,habersiz gelmeyin bundan sonra deyin.
Bebeğinizi de alın kucağından, kıskandınız sanıyorsa da sansın yani. Şekerli sular,yağlar içirip sabun koymayı düşünen ,muhtemelen yokluğunuzda ilk fırsatta uygulamaktan çekinmeyecek insana da emanet etmeyin bebeğinizi. Pandemi var,kimse gelmesin demek çok zor olmamalı.
Anneniz size konuşacağına,kayınvalidenize söylesin acik acik.
Eşiniz zaten aranızda halledin diyip çekiliyormuş.
Bakın böyle olmaz. Artık ben bakıyorum bebeğime teşekkür ederim,yetebildiğim kadarıyla herşeyimi hallederim deyip kapatın kapınızı.
Kayınvalideniz gün içinde gelirse açmayın kapıyı,sorarsa uyuyordum bebekle,habersiz gelmeyin bundan sonra deyin.
Bebeğinizi de alın kucağından, kıskandınız sanıyorsa da sansın yani. Şekerli sular,yağlar içirip sabun koymayı düşünen ,muhtemelen yokluğunuzda ilk fırsatta uygulamaktan çekinmeyecek insana da emanet etmeyin bebeğinizi. Pandemi var,kimse gelmesin demek çok zor olmamalı.