Öncelikle merhabalar herkese. İnanın nereden başlanır hiç bilemediğim bir konu bu. Yarın tam 3 ay olucak doğum yapalı. İlk 1,5 ay ölüyorum sandım. İçimde tuhaf bir korku, yalnızlık hissi,bebeğe ve onunla beraber gelen hayata adapte olamamak. Sevgimi bile sorgulamak bu liste böyle uzar gider. Ben çok şanslıydım ki annem hep, her an yanımda ve çok güçlüydü. Şimdi ilk anlara göre çok iyiyim şükür. Oğlumu da çok seviyorum. Hiç zor bir bebek değil, acıkmadığı anlarda :) ama yine de eski kimliğime duyduğum özlemi silip atamıyorum içimden. Biliyorum bir çoğu böyle. Ama bu his hep böyle mi sürücek? Hayatım hep ev ve kısıtlı planlar dahilinde mi devam edicek? İnanın ne hissettiğimi asla çözemediğim bir durum yaşıyorum. Bu arada bebeğimin bakımları beslenmesi gibi konularda hiç sorun yok. Gün içerisinde onunla birlikte vakit geçirmek hoşumada gidiyor. Şu konuda içim rahat ki, karnı tok, mutlu, sağlıklı bir bebek olması için elimden geleni yapıyorum. Ama sorun zaten bebeğim değil ki. Çok seviyorum onu çok. Sorun benim içimde ara ara durulan ara ara çok şiddetli kopan şu fırtınalar. Bu geçiyor mu ? Lütfen bana deneyimlerinizden bahseder misiniz