Lohusa depresyonu

Zeynepgvn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
34
4
6
İyi değilim bebek inledikce aglayasim kendime vurasim geliyo bebegim 8 aylik.hazir olmadan anne olmusum demekki bilmiyorm.buyuyunca daha zor diyolar miz miz cocuklari gördükçe korkuyrium daha mi zor hep böyle pskolojsii bozuk mu olucam anne olmak (hayat zaten zordu anne olunca hayat mi kaldi ki)

8 aylık bebeğinizin ağladığına göre bir şikayeti olmalı. Diş çıkarıyor olabilir. Size ihtiyacı var. Koca dünyada güvenebileceği, sığınabileceği tek limansınız. Lütfen ona sarılın, koklayın, sevginizi gösterin. Bu size de iyi gelecektir.

Arkadaşa katılıyorum bebeğin bı derdi vardır. Bende ilk başlarda zorlandım bebeğim ağladıkça aglayasim geliyodu ama şuan 6 aylık düzeldk bı derdi olmadıkça mız mız değil ağlamaz bebeklerin geneli öyledir. Siz kendinizi sakinlestirin bebeğinizi dinleyin

Evet o da öyle pek kendi takilamiyo daha da küçük sanırım bebek işte.. aynen öyle sorun bende yalnız kalmaya korkuyorum.bebekle bebek bakmakla ilgili huc fikrim yokmuş cahil cesareti heralde..maddi sorun olmayainca esimle de oturttugumuza inaninca bebek istedik

Yaşınız kaç acaba

Lohusalık mı kalmış, sekiz ay olmuş. Bebeğiniz inliyormuş, bir sorunu vardır belki. Onu çözerseniz ağlaması azalabilir. Arada dışarı çıkın, hava değişimi iyi geliyor.

Bebek 8 aylık ne lohusalığı, bebeğin bir derdi var herhalde

Bebek 8 aylık ne lohusalığı, bebeğin bir derdi var herhalde
Ay bebek inliyo cok yanlis anlasildi heralde ya yani bebek aglamazda bisey isteyince ııı der ya onu dedim normal bebek tepkisi ama bek tahammule dmiyorym demek istedum.yani tahammul edemeyince ya gidip hemen aliyorum oynatyorum ya da cok dayanamazsam ben de aglyorum o bakinca gülümsemeye calsyorm ağlarken ama aglyorm işte

Lohusalık mı kalmış, sekiz ay olmuş. Bebeğiniz inliyormuş, bir sorunu vardır belki. Onu çözerseniz ağlaması azalabilir. Arada dışarı çıkın, hava değişimi iyi geliyor.
Postpartum depresyonu ve 40 gün civarı süren lohusalik aynı şey değil.tesekkur ederim yine de yazınız için.

Ben sizi cok iyi anlıyorum aslında
O şöyle 1 yasina gelsin bir dillensin hersey cok harika olacak siz tecrübeniz olmadığı için daraliyosunuz ben çocuğa bakamiyorum diye de dusunuyo olabilirsiniz aynısı bana da oldu gecici merak etmeyin

Çok çok teşekkür ederim allah sizin de gönlünüzü ferahlatsin

Güzel kardeşim aynısını bende yaşadım birçok kadın yaşadı ama geçecek inan biz kadınlar nelerin üstesinden gelemiyoruzki öyle düşün. Kimse anne karnında ogrenmiyor çocuk bakmayı elbette tecrubesizliklerimiz olacak. Kalbini ferah tutmaya çalış inşallah geçecek canım

Gerçekten yasiyolar mi gerçekten gecicek mi niye soylemiyolar çok mutlu gobi herkes herkes dogurmadam önce diyodu bi dogsun nasil seveceksn

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum bende bakmadığınımı düşünüyordum ve bebekle yalnız kalmaktan korkuyordum evde illaki başka biri de olsun istiyordum ancak ailesel bir destek de olmayınca gözüm saatte babasının gelmesini beklerdim korkuyla. Çok zor zamanlardı ama hepsi geçti büyüdü koca kız oldu 9 yasında şimdi. Sorunlar bitti mi hayır şimdide okul problemleri ödev yapmama vs gibi başka sorunlar var ama bebeklik dönemimde yaşadıklarım hepsi geçti mazi oldu...

Peki sorunlar var ama o zaman lar cok zorfu diyebilir msnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…