Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lohusa depresyonu; anadolu yakası doktor tavsiyesi??
kızlar derin bi lohusa depresyonu atlatmaktayım ve işler iyice zıvanadan çıktı.. anadolu yakasında özellikle pendik,tuzla civarında deneyimli ve tecrübeli bi psikolog arıyorum.. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..
Merhaba bende lahusa depresyonu yasamaktayım ve delirecek gibiydim devlet hastanesinde psikiyatriste gittim. Açıkcası bana kendi kendinin doktoru olacaksın dedi. İlaç tedavilerine baslarsak bebegini emziremezsin ağır ilaçlar oldugu icin dedi. Yalnız Passiflora die bitkisel sakinleştirici verdi ama mumkunse bunuda kullanmamanı tercih ederim dedi. Bende su an kendi kendime atlatmaya calıssamda fayda etmedi ne yazıkki.
kızlar derin bi lohusa depresyonu atlatmaktayım ve işler iyice zıvanadan çıktı.. anadolu yakasında özellikle pendik,tuzla civarında deneyimli ve tecrübeli bi psikolog arıyorum.. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..