- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
altunhan kıs valla yakın olsak senin doğumda seni ziyarete gelirdim :)
kıs çok acelecisin, bekle azcık anacım.
bu arada seni tebrikte ediyorum. her konudaki araştırmandan dolayı.
anlıyorumki herşeyi dört dörtlük yapmak istiyosun. inşallah gönlünce olur herşey.
ben işten güçten fırsat bulupta doğrudürüst hazırlanamadım bile doğuma. mesela bebek şekeri yaptıramadım. halbuki nette çok yerde varmış. o zamanlarda kk ya üye olmadığım için burdada görmedim ama içimde kaldı((
bu arada kızına isim düşündünüzmü??
det kıs
seni niye takip edim, delü :)
ben bu konuya bakarken sen yoktun ben yazarken gelip yazıp gitmişsin, sen beni takip edion herhal :)))
Kızlar yatak odasındamı yatacaksınız hem doğum sonrası, ben oturma odamda kalıcam doğum sonrası. Takı için illaki yastık olması şartmı?
kızlar zaten sezeryan olacaksanız doktorunuz yürümeyi tavsiye edecek. yani gün boyu yatmanız iyileşmeniz açısından geciktirici. bence yatak odanızda yatın. gün içindede zaten evin içinde yürüyüşler yapacaksınız. misafir gelincede onlarla oturursunuz. yatmak içinde en ideali yatak odanız.
Ben çok sıkılırım doğrusu, yatak odamda tv yok bişey yok, oturma odamda yatarım bebeğide ya yatak odama yada küçük odaya götürürüm, yanımda olmasını istemem misafirler varken çünki herkes kucağına almak ister ve öpmeye çalışırlar.
senin misafirlerini bilmem ama bana gelenler bebeği yatak odamda bırakıp salonda yatsam bile gider benden habersiz alırlar kucağına...bunu önlemek için heran yanımda olması lazım zaten hiç anlamam küçücük bebeği kucağına niye alırlar yaaaaa dışardan geliyolar ellerini yıkamadan üzerlerindeki mikropları düşünmeden off offf doğumdan sonra çok kişiye fırça atıcam anlaşılan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?