loğusalık yatağı?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
güzel anneler loğusalık yatağınızı nasıl hazırladınız? neler yaptınız doğumdan ne kadar önce yani 35.haftam bitiyor bilgi veririmisiniz?

valla ben ozel bisey yapmadim. Salonda yatiyorum zaten suan bi battaniyem var sadece onu yeni almistim :) Kayinvalidem dantelli biseyler hazirlamis ama yatakodasinda kalmadigim icin kullanamadim. Zaten 1 haftada iyice topladim kendimi.

valla ben ozel bisey yapmadim. Salonda yatiyorum zaten suan bi battaniyem var sadece onu yeni almistim :) Kayinvalidem dantelli biseyler hazirlamis ama yatakodasinda kalmadigim icin kullanamadim. Zaten 1 haftada iyice topladim kendimi.

ben kendi yatağımda yatıcam beşik hemen başucumda zaten özel bişey yapmak istemiyorum ama kayınvalidem loğusalık yatağını hazırlarız falan diyo istemiyorum diyorum yok anlamıyo..salonda yatsam senin gibi bebeği nereye koyarım hem gelen giden of sıkılırım yaa..odamdayken en azından çok bunalınca çıkarır herkesi kafa dinlerim odamda dimi :)

Lohusalık yatağı diye birşey mi var.... Ben niye bilmiyorum... Doğrusu doğum yaptığımda annem ve eşimden başka kimse olmadığı için salonda battaniye ile yattım....

Benimde gelen gidenim pek olmadi ben uzaktayim

akrabalardan biraz. gelenlerde 1 aydan

sonra geldi o sebepten rahattim. Salonda yatmanin su avantaji var gece cadi uyumuyor

meme istyor bende onu memeyi verip laptopun basina geciyorum, (calisma odasini

kayinvalidemler kullaniyor suan) tv filan aciyorum. Gece kobra takibi falan var onlara

bakiyorum.:) gece alem yapiyoz kizimla anlayacagin :) zorunlu alem. Boylelikle uykum

dagiliyor, sinirlenmiyorum. kizimda keyfi gelip uyumaya karar verince yatiyoz iste. 4-5

saat yatarsam coook sansliyim
.

şansın varmış bana göre.. bana gelen giden ve bi bu kadarda karışan çok olucak yanlız olup kafamı dinlemeyi isterdim ama tam tersi çok gerileceğimi biliyorum özelliklerde eşimin ailesi tarafından
bebişin demek gececi kolay gelsin valla..

ben sezeryan oldum 2 gece hastanede kaldım. Eve geldikten sonra yatak yaparız demiştik annemle. Ama hiç gerek duymadım çünkü gündüz hiç yatmadım.

bende özel bişey yapmadım kendi odamda yattım sadece yatağıma dantelli çarşaf serdiler o kadar.

sezeryanla doğum yaptım.bebişimin beşiyiğin yatak odasına koydum ,hemen yanımdaydı.yatağımı da öyle allayıp pullamadım. bir uyku seti tamam.gelen ziyaretçiler salona geçiyorlardı.20-30 gün kadar gelen giden oldu.beşiğim yatak odasında olduğu için ziyaretçiler çok fazla kalmıyorlardı oda da salona geçiyorlardı. bende oğlumu rahatça emzirebiliyordum, dinlenmek istediğimde uzanabiliyorum.o açıdan bece avantajlıydım

annem saolsun cok hos nefresim takimi dikmisdi elleriyle ama lohusalik yatagi nasip olmadi banada dogum sonrasi zorlu gecdi benim icin 10 gün hastanede kaldim cikdim 2gün sonra gene acillik oldum sonrada evim iki katli oldugundan saolsun annem kaldi 3hafta yanimda ve bebegimle gece ikisi bir arada kaldilar aglayip emzirilcegi zaman yanima getirdi gazini bile kendi cikardi saolsun

benim evlenirken hazırladığımız nevresim takımlarından birini götürdüm kayınvalideme.orda kalıcam çünkü doğumdan sonra 15 gün kadar.
deik işi çarşaf takımı ve delik işi incilerle süslediğimiz kadife yorganımda yatıcam Allahım kısmet ederse eğer..
hastane içinde içinde pembelerin olduğu beyaz bir nevresim takımı çıkardım..

annem çeyizimde vermişti dantelli nevresim takımları hiç kullanmadım doum için saklıyodum birde kullanmadığım battaniyem ve yorganım var hepsini çıkardım bugün nevresim takımlarını yıkadım onları kullanıcam

içim gitti valla çok güzel çok tatlı çıkmışsınız bebişin sen yatağın herşey muhteşem gözüküyo maşallah size..
benim kızımda doğsa artık yaaa :)

altunhan kıs valla yakın olsak senin doğumda seni ziyarete gelirdim :)
kıs çok acelecisin, bekle azcık anacım.
bu arada seni tebrikte ediyorum. her konudaki araştırmandan dolayı.
anlıyorumki herşeyi dört dörtlük yapmak istiyosun. inşallah gönlünce olur herşey.
ben işten güçten fırsat bulupta doğrudürüst hazırlanamadım bile doğuma. mesela bebek şekeri yaptıramadım. halbuki nette çok yerde varmış. o zamanlarda kk ya üye olmadığım için burdada görmedim ama içimde kaldı ((
bu arada kızına isim düşündünüzmü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…