• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

loğusalık yatağı?

det kıs
seni niye takip edim, delü :)
ben bu konuya bakarken sen yoktun ben yazarken gelip yazıp gitmişsin, sen beni takip edion herhal :)))

altunhan kıs valla yakın olsak senin doğumda seni ziyarete gelirdim :)
kıs çok acelecisin, bekle azcık anacım.
bu arada seni tebrikte ediyorum. her konudaki araştırmandan dolayı.
anlıyorumki herşeyi dört dörtlük yapmak istiyosun. inşallah gönlünce olur herşey.
ben işten güçten fırsat bulupta doğrudürüst hazırlanamadım bile doğuma. mesela bebek şekeri yaptıramadım. halbuki nette çok yerde varmış. o zamanlarda kk ya üye olmadığım için burdada görmedim ama içimde kaldı :(((
bu arada kızına isim düşündünüzmü??

evet canım kızımın adı gamze olucak..benim çocukluk hayalimdi herkese büyüyünce benim kızım olcak adını gamzem koycam derdim daha okula bile gitmiyodum..çok şükür gerçek olucak dileğim inşallah..
ama neyapayım tatlım çok merak ediyorum biran önce ona kavuşmak istiyorum ilk gördüğüm an ne yapıcam acaba?

Kızlar yatak odasındamı yatacaksınız hem doğum sonrası, ben oturma odamda kalıcam doğum sonrası. Takı için illaki yastık olması şartmı?

Kızlar yatak odasındamı yatacaksınız hem doğum sonrası, ben oturma odamda kalıcam doğum sonrası. Takı için illaki yastık olması şartmı?

ben yatak odamda yatıcam canım en azından gelenleden sıkılınca dinlenmek istiyorum der çıkarırım dışarı :) kalabalık insanların küçücük bebeğin başında durmaları sinir ediyo çünkü beni..
kimi talıı bebeğin üzerine takıyo kimi de yastık kullanıyo ben yastık almadım ayrıca çünkü aldığım beşiğin küçük bi altın yastığı var..

kızlar zaten sezeryan olacaksanız doktorunuz yürümeyi tavsiye edecek. yani gün boyu yatmanız iyileşmeniz açısından geciktirici. bence yatak odanızda yatın. gün içindede zaten evin içinde yürüyüşler yapacaksınız. misafir gelincede onlarla oturursunuz. yatmak içinde en ideali yatak odanız.

kızlar zaten sezeryan olacaksanız doktorunuz yürümeyi tavsiye edecek. yani gün boyu yatmanız iyileşmeniz açısından geciktirici. bence yatak odanızda yatın. gün içindede zaten evin içinde yürüyüşler yapacaksınız. misafir gelincede onlarla oturursunuz. yatmak içinde en ideali yatak odanız.

bencede.......

Ben çok sıkılırım doğrusu, yatak odamda tv yok bişey yok, oturma odamda yatarım bebeğide ya yatak odama yada küçük odaya götürürüm, yanımda olmasını istemem misafirler varken çünki herkes kucağına almak ister ve öpmeye çalışırlar.

Ben çok sıkılırım doğrusu, yatak odamda tv yok bişey yok, oturma odamda yatarım bebeğide ya yatak odama yada küçük odaya götürürüm, yanımda olmasını istemem misafirler varken çünki herkes kucağına almak ister ve öpmeye çalışırlar.

senin misafirlerini bilmem ama bana gelenler bebeği yatak odamda bırakıp salonda yatsam bile gider benden habersiz alırlar kucağına...bunu önlemek için heran yanımda olması lazım zaten hiç anlamam küçücük bebeği kucağına niye alırlar yaaaaa dışardan geliyolar ellerini yıkamadan üzerlerindeki mikropları düşünmeden off offf doğumdan sonra çok kişiye fırça atıcam anlaşılan..

senin misafirlerini bilmem ama bana gelenler bebeği yatak odamda bırakıp salonda yatsam bile gider benden habersiz alırlar kucağına...bunu önlemek için heran yanımda olması lazım zaten hiç anlamam küçücük bebeği kucağına niye alırlar yaaaaa dışardan geliyolar ellerini yıkamadan üzerlerindeki mikropları düşünmeden off offf doğumdan sonra çok kişiye fırça atıcam anlaşılan..

Bahaneler bul sende :)
Kucağa alışmasın, uykusu var uyutucam vs. gibi.

Benim lohusalık yatağım olmadı, normal şekilde odamda yatıyorum.Bebişte yatak odamda yanımda beşikte yatıyor.Zaten kendimi de iyi hissediyorum, hemen ertesi günü ayaktaydım.Yatmadım yani...Gelenler salonda biraz oturup gidiyor.Böyle daha iyi oldu bence...

canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin allah hamileyken insan hem doğum sonrasını düşünüp hayal kuruyo demi ama en önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı unutma ben de yeni doğum yaptım tüm hazırlıklarımı yaptım yatak beşik ikramlıklar yemeklerim bile buzlukta hazırdı herşeyim dörtdörtük hazırdı ama mecburi sezeryan oldum başımdada doğru dürüst ilgilenecek bakacak kimse olmadı tüm hazırlıklrım boşa gitti hepsi içimde kaldı inan allah sağlık sıhhat versin gerisi kısmette ne varsa o oluyo

tabiki herşeyden önce sağlık geliyo ama insan ister istemez düşünüo işte ben birazda fazla takıyorum galiba ama neyapayım eşimin ailesi hamile olduğumu öğrendiğinden beri doğunca söyle yapcaz bebeğe böyle yapcaz dedikçe canım sıkılıyo çünkü hep hırpalamaktan falan bahsediyolar tabiki öyle bişey yapmalarına izin vermem ama ozamanda arkamdan çok laf diycekler bunları düşündükçe moralim bozuluyo işte :(

Back