• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Logo tasarımcısı arkadaşlardan yardım lütfen..

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
Öncelikle konuyu yanlış yeremi açtım bilemiyorum yetkili arkadaştan uygun yere taşımasını rica ediyorum eğer öyle ise..

Başlıktada belirttiğim üzere küçük bir logo yapmam gerek ve konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaştan destek istiyorum...
umarım kayıtsız kalmazsınız şimdiden teşekkür ederim...
İyi forumlar

Bunun için reklam ajanslarından yada gerekli programları kullanabilen bir grafik tasarımcıdan yardım almalısın...ürün yada firma ne hedefliyorsa onu anlatırsın sana onu ifade eden bir logo yaparlar kolay gelsin..

Teşekkür ederim onu bende düşündüm fakat dışarı çıkıpta araştıracak zamanım hiç yok..eğer burada bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise bilgilerinden istifade etmek istiyorum..
program indirdim dün gece bikaç tane ama bununla ilgili bir alt yapım olmadığından istediğim sonuca ulaşmam mümkün değil..
ücret karşılığındada yapan olursa lütfen özelden bilgilendirsin veya buradanda yazsın..

Bir ajansa başvursanız daha iyi olmaz mı?
Hani buradan size logo yapsalar havale mi edeceksiniz kişinin emeğinin karşılığını?
Bunları oturup yüzyüze konuşmak doğru olur diye düşündüm.

küçük bir ilçede oturuyorum ve burada yapılabilecekler büyük firmaların camlarına duvarlarına v.s. yani zamanım olup gidip görüşsem dahi uğraşmazlar çünkü çok küçük bişey...
en fazla 5 cm eninde 5 cm boyunda bişey...bilmediğimden yapamıyorum dün geceden beri uğraşıyorum...programlar v.s. çok ayrıntılı o yüzden işin içinden çıkamadım..
ücret konusuna gelince ben ücreti yatırırım ardından cd olarak yada mail yoluyla bana gönderirler sorun değil...
şu an düşündüğüm şey ücretini nasıl göndereceğim değil logo için bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı..
belkide çok uafk bi ayrıntıdır beceremediğim ama her işin bi gizli noktası olduğundan yapamıyorum..

Öncelikle konuyu yanlış yeremi açtım bilemiyorum yetkili arkadaştan uygun yere taşımasını rica ediyorum eğer öyle ise..

Başlıktada belirttiğim üzere küçük bir logo yapmam gerek ve konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaştan destek istiyorum...
İyi forumlar

Youtube girip Photoshop Logo yazarsan bir sürü ögretim videosu bulabilirsin
ingilizcen varsa "Photoshop Logo tutorial" diye arat cok örnekler bulursun.

Bir Logo yapimi (o insan professionellse) uzun zaman aliyor, renk, yazi, isik, hepsi uymali sonuca da zaten ortada. Amatörce yapilan ve professionell yapilan Logo hemen fark ediliyor

İyi forumlar

nasıl birşey istiyorsun

Son düzenleme:
Back