Lobioplasti OLANLAR LUTFEN YORUMA

Enfeksiyon kapmisim galiba çünkü bir popom bir popomdan biraz sis duruyor bunun için napa bilirim cok ağrıyor ve oturup kalkarken ağrı yapıyor

Enfeksiyon kapmisim galiba çünkü bir popom bir popomdan biraz sis duruyor bunun için napa bilirim cok ağrıyor ve oturup kalkarken ağrı yapıyor
Doktorunuza yazdınız mı? Bende böyle birsey yaşamadım. 2 hafta oldu bugün ve rahatlıkla oturup kalkabiliyorum.

Antibiyotik kullanmadan düzelmez ama bir kontrole gitseniz doktorunuza ,en azından enfeksiyon için ilaç yazar,çok çok geçmiş olsundilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz

Geçmiş olsun size umarım istediginiz gerçekleşir.
Ben yeni üye oldum ve birkaç yazıları okudum .Daha önce operasyonu gerçekleştirdim ve hiçbir daralma hissetmedim.Tekrar yaptırmak istiyorum ama nerden bilgi alıcam bilemedim .yer nerdedir fiat ne kadardır.eşin vefat etti yıllar önce şimdi nişanlıyım bana yardımcı olurmusunuz?

Merhaba, siz labioplasti mi olmak istiyorsunuz anlayamadım daralma hissetmedim demişsiniz

Aslında sizden ricam hangisi daha iyi olacaksa beni yölendirmeniz .nerde oldunuz iletişime geçsem birkaç yerden fiat aldım ama yüksek geldi bana 7/8 bin tl bahsettiler.

Devlet Hastanesi'nde labioplasti yapıyorlar mı? Bilen duyan varmı

Kızlar devlet Hastanesi'nde labioplasti yapıyorlar mı , benim dış dudakta sadece tek taraflı bi doku fazlalığı var onu yaptırmak istiyorum

Kızlar devlet Hastanesi'nde labioplasti yapıyorlar mı , benim dış dudakta sadece tek taraflı bi doku fazlalığı var onu yaptırmak istiyorum
Yapılıyor, ben devlette oldum hic memnun değilim sizde olacaksaniz v şeklinde kesim istemiyorum deyin çünkü devletler v şeklinde kesip dikiyor genelde ve dikişler açılıyor ama yaptirip memnun olan da var devlette. Doktorla gidip görüşün o size detayli anlatır umarım

Merhaba hangi doktora oldunuz

Hangi doktora oldunuz? Ücret ne kadar ödediniz
Ben İstanbul da yaşıyorum,daraltma ,dış dudak estetiği,doğum dikiş izleri ve dolgu yaptırdım.Doktorum Burcu Akdağ Özkök tü.toplam 40 bin ödedim.bu ay sonunda 2ay dolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…