- 20 Eylül 2022
- 10
- 4
- 1
- 28
Bir popomda ağrı var ve gerginlik var ameliyat olalı 20 gün oldu sizdede oldumuGeç gördüm kusura bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir popomda ağrı var ve gerginlik var ameliyat olalı 20 gün oldu sizdede oldumuGeç gördüm kusura bakmayın
Tuvalete çıkmak ilk zamanlar çok zorlandım.Ama ağrı olmadı hiçBir popomda ağrı var ve gerginlik var ameliyat olalı 20 gün oldu sizdede oldumu
Tuvalete çıkmak ilk zamanlar çok zorlandım.Ama ağrı olmadı hiçüzüldüm
Doktorunuza yazdınız mı? Bende böyle birsey yaşamadım. 2 hafta oldu bugün ve rahatlıkla oturup kalkabiliyorum.Enfeksiyon kapmisim galiba çünkü bir popom bir popomdan biraz sis duruyor bunun için napa bilirim cok ağrıyor ve oturup kalkarken ağrı yapıyor
Antibiyotik kullanmadan düzelmez ama bir kontrole gitseniz doktorunuza ,en azından enfeksiyon için ilaç yazar,çok çok geçmiş olsunEnfeksiyon kapmisim galiba çünkü bir popom bir popomdan biraz sis duruyor bunun için napa bilirim cok ağrıyor ve oturup kalkarken ağrı yapıyor
Yarın gidip antibiyotik yazdiricam ya ay çok kötüyümAntibiyotik kullanmadan düzelmez ama bir kontrole gitseniz doktorunuza ,en azından enfeksiyon için ilaç yazar,çok çok geçmiş olsundilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz
![]()
Daha fazla beklemeyinYarın gidip antibiyotik yazdiricam ya ay çok kötüyüm
Merak ettim durumunuzu,inşallah biraz düzelmişsinizdirYarın gidip antibiyotik yazdiricam ya ay çok kötüyüm
Geçmiş olsun size umarım istediginiz gerçekleşir.Tekrar merhaba, rahatsız ediyorum yine kusura bakmayın. Bugün 4. günüm ve hala oturmakta zorlanıyorum. Yani doktor iki ped kullanmamı söyledi ve sıkı tayt vs giymemi çünkü baskı olması gerekiyormuş. Onlar yüzünden mi bilmiyorum ama bi batma durumu var otururken. Sizin de böyle miydi acaba?
Merhaba, siz labioplasti mi olmak istiyorsunuz anlayamadım daralma hissetmedim demişsinizGeçmiş olsun size umarım istediginiz gerçekleşir.
Ben yeni üye oldum ve birkaç yazıları okudum .Daha önce operasyonu gerçekleştirdim ve hiçbir daralma hissetmedim.Tekrar yaptırmak istiyorum ama nerden bilgi alıcam bilemedim .yer nerdedir fiat ne kadardır.eşin vefat etti yıllar önce şimdi nişanlıyım bana yardımcı olurmusunuz?
Yapılıyor, ben devlette oldum hic memnun değilim sizde olacaksaniz v şeklinde kesim istemiyorum deyin çünkü devletler v şeklinde kesip dikiyor genelde ve dikişler açılıyor ama yaptirip memnun olan da var devlette. Doktorla gidip görüşün o size detayli anlatır umarımKızlar devlet Hastanesi'nde labioplasti yapıyorlar mı , benim dış dudakta sadece tek taraflı bi doku fazlalığı var onu yaptırmak istiyorum
Hangi doktora oldunuz? Ücret ne kadar ödedinizBuz uygulaması ameliyattan 3gün sonrası sadece uygulanıyor
Benim 20 ci günüm halen oturmadım tam olarak.dikişler zora gelmesin,bir terslik olmasın diye![]()
Hangi doktora oldunuz ücret ne kadar ödedinizÖyle mi ne güzel benimki psikolojik belki de bilmiyorum ki bazen oturabiliyorum bazen batma oluyor. Ağrı yok bende de ama böyle rahatsız bir his
Merhaba hangi doktora oldunuzYapılıyor, ben devlette oldum hic memnun değilim sizde olacaksaniz v şeklinde kesim istemiyorum deyin çünkü devletler v şeklinde kesip dikiyor genelde ve dikişler açılıyor ama yaptirip memnun olan da var devlette. Doktorla gidip görüşün o size detayli anlatır umarım![]()
Ben İstanbul da yaşıyorum,daraltma ,dış dudak estetiği,doğum dikiş izleri ve dolgu yaptırdım.Doktorum Burcu Akdağ Özkök tü.toplam 40 bin ödedim.bu ay sonunda 2ay dolacakHangi doktora oldunuz? Ücret ne kadar ödediniz