Buz uygulaması ameliyattan 3gün sonrası sadece uygulanıyorBazı yorumlarda aynı şikayetleri okumuştum normaldir bence yine zaman giriyor araya sabırla hepsi geçiyor:) buz kompleksi uygulayanlar vardı ödem ve şişlikler için belki acısını biraz alır deneyebilirsiniz,
Buz uygulaması ameliyattan 3gün sonrası sadece uygulanıyorBazı yorumlarda aynı şikayetleri okumuştum normaldir bence yine zaman giriyor araya sabırla hepsi geçiyor:) buz kompleksi uygulayanlar vardı ödem ve şişlikler için belki acısını biraz alır deneyebilirsiniz,
Benim 20 ci günüm halen oturmadım tam olarak.dikişler zora gelmesin,bir terslik olmasın diyeTekrar merhaba, rahatsız ediyorum yine kusura bakmayın. Bugün 4. günüm ve hala oturmakta zorlanıyorum. Yani doktor iki ped kullanmamı söyledi ve sıkı tayt vs giymemi çünkü baskı olması gerekiyormuş. Onlar yüzünden mi bilmiyorum ama bi batma durumu var otururken. Sizin de böyle miydi acaba?
Benim de çok az miktarda ara ara sadece gazlı beze bulaşacak kadardı sadece.10gün sonra bitti çok şükür.Merhaba, ben labioplasti olalı 24 saati geçti. Ağrım sızım yok ama kanama devam ediyor. Miktarını anlayamıyorum çok mu az mı diye. Sizde kanama durumları nasıldı ve kaç güne kadar devam etti?
Çok çok geçmiş olsunMerhaba 1.5 hafta önce oldum. Bende de inanılmaz öden oldu ama klitoris üstünde. Doktora söyledim hirudoid krem alıp kullan dedi. Birkaö gündür daha iyi
Çok hakkısınız,zamanla iyileştikçe görüntü tam oturacaktır.Sabırsızlıkla bekliyorumbendeBenim de 10.gunum.bendede bir taraf dış dudağa dikilmiş gibi duruyor.Ama iyilestikce bir farkı kalmaz,sonuçta aynı işlemi gördü.Sadece biraz kesi ve dikişi fazla olabilir diye düşünüyorum.Dikisler eridikce görüntü oturur herh.
Benim doktorum kaşıntı için krem önermişti.Bekliyorum kaşınınca kullanacağım.Ben de Labioplasti ve vajinaplasti oldum 22 gün önce, dikişler erimeye başladı, çok fena batıyor ve kaşınıyor ara sıra. Görüntü dikiş izleri ve kesim yeri biraz tuhaf duruyor ama dikişler tamamen düşünce değişir belki ama genel olarak görüntüden memnunum.
Size de çok geçmiş olsun, kanamayla ilgili evham yapmışım biraz. İlk günden sonra yok denecek kadar az oldu ve şuan 5. günümdeyim bir sıkıntı kalmadı. Dediğiniz gibi biraz otururken dikkat ediyorum zorlamıyorum, hafif batmalar da korkutuyor çünkü :) Ama geçcek inşallah umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırızBenim de çok az miktarda ara ara sadece gazlı beze bulaşacak kadardı sadece.10gün sonra bitti çok şükür.
İnşallahSize de çok geçmiş olsun, kanamayla ilgili evham yapmışım biraz. İlk günden sonra yok denecek kadar az oldu ve şuan 5. günümdeyim bir sıkıntı kalmadı. Dediğiniz gibi biraz otururken dikkat ediyorum zorlamıyorum, hafif batmalar da korkutuyor çünkü :) Ama geçcek inşallah umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız
Merhaba, benim 8. Gunum dikislerden hala sızıntilar geliyor. Korkuyorum açıkçası sizinde mi o kadar sürdüBenim de çok az miktarda ara ara sadece gazlı beze bulaşacak kadardı sadece.10gün sonra bitti çok şükür.
Merhabalar, bugün ilk defa baktım ve görüntü çok karışık gibi yani daha bir hafta olmadı ama bilmiyorum....Bir kısmında baloncuk gibi bir şey var ödem sanırım.. Herkeste böyle mi acaba? Doktorum bi ay bakma hiç demişti ama dayanamadımMerhaba, benim 8. Gunum dikislerden hala sızıntilar geliyor. Korkuyorum açıkçası sizinde mi o kadar sürdü
Benim doktoruma 1 ay bakma dedi bende dayanamıyorum bol bir şort giyiyorum zaten bi kenarından açıp telefondan resmini çekip bakıyorum sürekli. Baktıkça da moralim bozuluyor alt taraftaki dikisler hep kanlı testere gibi tırtıklı duruyor bi tarafi balon gibi diğeri hiç sismemis suan ki görüntü üzüyor beniMerhabalar, bugün ilk defa baktım ve görüntü çok karışık gibi yani daha bir hafta olmadı ama bilmiyorum....Bir kısmında baloncuk gibi bir şey var ödem sanırım.. Herkeste böyle mi acaba? Doktorum bi ay bakma hiç demişti ama dayanamadım
Bende 10 gün önce oldum ilk hafta kananmam yoktu bir hafta sonra pırtili bir şekilde su boşaltır gibi kananm oldu oda 3 gün sürdü mutlaka ilk duş almalisinMerhaba, ben labioplasti olalı 24 saati geçti. Ağrım sızım yok ama kanama devam ediyor. Miktarını anlayamıyorum çok mu az mı diye. Sizde kanama durumları nasıldı ve kaç güne kadar devam etti?
Geçcek inşallah bozmayalım moralimizi.. Benimki de balon gibi olunca gerildim ve mesaj attım doktora bugün. Çok erken bir dönem ve kapalı bir alan olduğu için ödeme bağlı dedi. Sanırım beklemekten başka bi çare yok ayaktayken hiç görünmüyor iç dudaklar tam istediğim görüntü ama umarım iç kısmı da hemen düzelir...Benim doktoruma 1 ay bakma dedi bende dayanamıyorum bol bir şort giyiyorum zaten bi kenarından açıp telefondan resmini çekip bakıyorum sürekli. Baktıkça da moralim bozuluyor alt taraftaki dikisler hep kanlı testere gibi tırtıklı duruyor bi tarafi balon gibi diğeri hiç sismemis suan ki görüntü üzüyor beni
Öyle mi çok geçmiş olsun. Bana doktorum 2. günden itibaren her gün duş almamı söyledi ben de öyle yapıyorum. Hala yok kanama umarım olmaz daBende 10 gün önce oldum ilk hafta kananmam yoktu bir hafta sonra pırtili bir şekilde su boşaltır gibi kananm oldu oda 3 gün sürdü mutlaka ilk duş almalisin
Korkmayın sakın,benim 21 gün sızıntı yavaş tavaş kesiliyor.şimdi hafif hafif kaşıntı başlıyorMerhaba, benim 8. Gunum dikislerden hala sızıntilar geliyor. Korkuyorum açıkçası sizinde mi o kadar sürdü
Ay içimi rahatlattiniz valla benim kasinti dünden beri başladıKorkmayın sakın,benim 21 gün sızıntı yavaş tavaş kesiliyor.şimdi hafif hafif kaşıntı başlıyor
Ay içimi rahatlattiniz valla benim kasinti dünden beri başladı
Birşey sora bilirmiyimKorkmayın sakın,benim 21 gün sızıntı yavaş tavaş kesiliyor.şimdi hafif hafif kaşıntı başlıyor
TabiBirşey sora bilirmiyim
Ay içimi rahatlattiniz valla benim kasinti
Tabiiki buyrunBirşey sora bilirmiyim
Geç gördüm kusura bakmayınBirşey sora bilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?