Lobioplasti OLANLAR LUTFEN YORUMA

Buz uygulaması ameliyattan 3gün sonrası sadece uygulanıyor

Buz uygulaması ameliyattan 3gün sonrası sadece uygulanıyor
Benim 20 ci günüm halen oturmadım tam olarak.dikişler zora gelmesin,bir terslik olmasın diye

Merhaba, ben labioplasti olalı 24 saati geçti. Ağrım sızım yok ama kanama devam ediyor. Miktarını anlayamıyorum çok mu az mı diye. Sizde kanama durumları nasıldı ve kaç güne kadar devam etti?
Benim de çok az miktarda ara ara sadece gazlı beze bulaşacak kadardı sadece.10gün sonra bitti çok şükür.

Çok hakkısınız,zamanla iyileştikçe görüntü tam oturacaktır.Sabırsızlıkla bekliyorumbende

Benim doktorum kaşıntı için krem önermişti.Bekliyorum kaşınınca kullanacağım.

Benim de çok az miktarda ara ara sadece gazlı beze bulaşacak kadardı sadece.10gün sonra bitti çok şükür.
Size de çok geçmiş olsun, kanamayla ilgili evham yapmışım biraz. İlk günden sonra yok denecek kadar az oldu ve şuan 5. günümdeyim bir sıkıntı kalmadı. Dediğiniz gibi biraz otururken dikkat ediyorum zorlamıyorum, hafif batmalar da korkutuyor çünkü :) Ama geçcek inşallah umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız

İnşallah

Merhaba, benim 8. Gunum dikislerden hala sızıntilar geliyor. Korkuyorum açıkçası sizinde mi o kadar sürdü
Merhabalar, bugün ilk defa baktım ve görüntü çok karışık gibi yani daha bir hafta olmadı ama bilmiyorum....Bir kısmında baloncuk gibi bir şey var ödem sanırım.. Herkeste böyle mi acaba? Doktorum bi ay bakma hiç demişti ama dayanamadım

Benim doktoruma 1 ay bakma dedi bende dayanamıyorum bol bir şort giyiyorum zaten bi kenarından açıp telefondan resmini çekip bakıyorum sürekli. Baktıkça da moralim bozuluyor alt taraftaki dikisler hep kanlı testere gibi tırtıklı duruyor bi tarafi balon gibi diğeri hiç sismemis suan ki görüntü üzüyor beni

Merhaba, ben labioplasti olalı 24 saati geçti. Ağrım sızım yok ama kanama devam ediyor. Miktarını anlayamıyorum çok mu az mı diye. Sizde kanama durumları nasıldı ve kaç güne kadar devam etti?
Bende 10 gün önce oldum ilk hafta kananmam yoktu bir hafta sonra pırtili bir şekilde su boşaltır gibi kananm oldu oda 3 gün sürdü mutlaka ilk duş almalisin

Geçcek inşallah bozmayalım moralimizi.. Benimki de balon gibi olunca gerildim ve mesaj attım doktora bugün. Çok erken bir dönem ve kapalı bir alan olduğu için ödeme bağlı dedi. Sanırım beklemekten başka bi çare yok ayaktayken hiç görünmüyor iç dudaklar tam istediğim görüntü ama umarım iç kısmı da hemen düzelir...

Bende 10 gün önce oldum ilk hafta kananmam yoktu bir hafta sonra pırtili bir şekilde su boşaltır gibi kananm oldu oda 3 gün sürdü mutlaka ilk duş almalisin
Öyle mi çok geçmiş olsun. Bana doktorum 2. günden itibaren her gün duş almamı söyledi ben de öyle yapıyorum. Hala yok kanama umarım olmaz da

Merhaba, benim 8. Gunum dikislerden hala sızıntilar geliyor. Korkuyorum açıkçası sizinde mi o kadar sürdü
Korkmayın sakın,benim 21 gün sızıntı yavaş tavaş kesiliyor.şimdi hafif hafif kaşıntı başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…