• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LoadedGun Stüdyo Resimleri

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kılar Resimler çok büyük geldigi için bu şekilde yükleyebildim toplamda 4 resim çekildik :17:
$res1.jpg $res2.jpg

en güzeli !! albüm albüm ne gerek var .Gerci sen nisan için cektirmissin .ben düğün için bile cok az düsünüyorum .Zaten her anın fotogralanıyo en dogal halınle..fazlası yer kaplıyo .sevmıyorum.

herşeyine bayılıyorum canmm süper olmuşsun Allah nazarlardan saklasın :):16:

çok tatlısınız cnm:16: yeter 4 resim ben onun için bile ikna edemedim benimkini beyfendi hiç sevmiyo foto çekilmeyi:31:

Ben önce heves etmiştim sonra vazgectim nişanlıma maddi olareak yük olmasn nasılsa evde ypılcak diye , sonra kayınvalidem istedi resim bizde çektirdiiiiiik :17:

çok güzel çıkmış fotoğraflarınız beğendim canım gerçekten :16: bende mi yüklesem napsam nişan fotoğraflarımı çok özendim valla :46: :1:

Çok güzel çıkmış fotoğraflar.
En güzelini yapmışsın, maksat o günden hatıra kalsın.
Tekrardan mutluluklar canım... :16:

Birde seni bir yerden tanıcam ben ama hayırlısı inşallah :9:

Çok güzel çıkmış fotoğraflar.
En güzelini yapmışsın, maksat o günden hatıra kalsın.
Tekrardan mutluluklar canım... :16:

Birde seni bir yerden tanıcam ben ama hayırlısı inşallah :9:

Teşekkür ederiiiiiiiiiz , evet o günden güzel bir hatıra oldu bizim için :)
İzmirdeysen dükkanımız var belki orada görmüş olabilirsin :1:

Teşekkür ederiiiiiiiiiz , evet o günden güzel bir hatıra oldu bizim için :)
İzmirdeysen dükkanımız var belki orada görmüş olabilirsin :1:

Yok canım, ben İstanbul'dayım...
İnsan insana benzer derler ya, öyle bir durum söz konusu sanırım.
Eğer haziran gibi bir düğüne İstanbul'a gelmediysen (bir tanıdığımın akrabasına benzettim de :9:) o sen değilsin demekki... :34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun. çokk güzel.. biz de 5 tane cekildik. yeterli bence de 4 -5 adet.

fıstıksın fıstıkkkkkkkk :16::16::16:

Yok canım, ben İstanbul'dayım...
İnsan insana benzer derler ya, öyle bir durum söz konusu sanırım.
Eğer haziran gibi bir düğüne İstanbul'a gelmediysen (bir tanıdığımın akrabasına benzettim de :9:) o sen değilsin demekki... :34:
valla ben istanbula senelerdir gitmedim :1: bu sene gelicem nişanlımın ailesine ailemle :17:

hepinize çook teşekkür ederim kızlar :17:

Back