Hayırlı olsun Phılly bursun çok sevındım. LOA acılımı nedır kı?
Konu senın konun oldugu ıcın bıraz dusundum hıc yasadıgım bırsey oldu mu dıye...Hanı olmaz deyıp de olan bırseydense...
En buyuk abım çok hastaydı artık,ölum döşegınde.Öleceği aksam zıyaretıne gıttık,aslında yengemle sabah doktora gıtmısler,bır dahakı gelısınızde hastaneye yatıracagım demıs doktor.Hemsıre tansıyonuna bakmıs tansıyon yok...Kac kere denemıslerse yok..O vakıt doktor "Eve gıdın, yarın geldgnızde yatıs ıslemını yaparm" demıs...
O aksam onlara gıttıgımızde önce ıcıme garıp bır "huzur" doldu sonra dönup abımın uzandıgı yere bakınca üzerine doğru beyaz,parlak melek gibi ifade edemeyecegım 1 seyın ındıgını gördüm...birkaç sanıye kadar....Eve döndük,1-1,5 saat sonra abimin ölüm haberi geldi.....Bunu sadece kızkardesıme anlattm o da "kımseye anlatma manyakmısın derler" demıstı. Aha da anlattım, ısteyen ıstedıgını desın...:)
Buna benzer ama farklı 1 seyı de babamda yasamıstım. 1,5 yıl evvel babamı yogun bakıma kaldırdık ama doktorlar hıc ümit vermıyordu,bugun-yarın haber beklıyorduk....10 gun bekleyıs...Korkunçtu...Tarıfı zor bır acıydı...Son gun dısarıda ıslerım vardı,dondum-tam kapıdan gırdm baktım cebımde nasıl olmussa telefonumun alarmı sabah 5.55'e ayarlanmıs. Daha önce kayıtlı hıc öyle 1 saat yok telefonumda ve cebımde tus kılıdı acılsa ya bırılerı aranır ya msj gıder HIC BOYLE olmamıstı....Dedım kı babam sabah 5.55'i atlatırsa yasayacak.....(ümit işte).....Her gece çok agır sakınlestırıcıler almadan zanax gıbı uyuyamayan ben....gece üzerime garıp bır huzur,sevinç...nasıl anlatayım sankı kucukken bayram öncesi aksamlarda sevınırdık ya, yarın bayram dıye,işte öyle bır mutluluk kı ıctgm haplar ya benı hıssızlestırıyor ya da bayıltıyordu,o hıssı haplar veremez kı zaten o sekıl bır rahatlık hısseden ınsan hap ıcmek ıstemez,tüy gibi.....Garıp bır sekılde ölmüş tüm akrabalarım bir an gözümün önünden gectı...Ben bılgısayara daldım cok ustnde durmadım...Sonra hapsız ılk gece uykusu....Derken gece yarısı 3'te telefon caldı.....5.55'i bekleyemedı babam....
Doğa üstü mü,his mi dersın bılmem,yetim kalmasın,bıryerlerden baslasın istedım baslıgın
philly
:)