LOA, gerçekleşen dilekleriniz, başınıza gelen mucizevi olaylar.

philly

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
4.224
13.452
408
Sürekli böyle bir konu olsa nasıl olur diye dönüşüyordum. Mune Mune öncülü konu değil, kurallara aykırı değil bu konu değil mi?

Neyse hadi hanımlar başınıza gelen mucizevi olaylardan ve ya tutan dileklerinizden bahsedelim. Acaba düşüncenin gücü mü yardımcı oldu dileklerinizin gerçekleşmesine? Ya peki asla olmaz dediğiniz ama basınıza gelen mucizevi olaylar nedir?

Sürekli böyle bir konu olsa nasıl olur diye dönüşüyordum. Mune Mune öncülü konu değil, kurallara aykırı değil bu konu değil mi?

Neyse hadi hanımlar başınıza gelen mucizevi olaylardan ve ya tutan dileklerinizden bahsedelim. Acaba düşüncenin gücü mü yardımcı oldu dileklerinizin gerçekleşmesine? Ya peki asla olmaz dediğiniz ama basınıza gelen mucizevi olaylar nedir?
Konuya dini yorum, doğa üstü güçler, cinler, tılsımlar, büyüler, öcüler böcüler vb yazılmayacaksa sorun olmaz.

Ben ilk deneyimimi yazayım. Aldığım bır burs resmen olmaz dememe rağmen oldu, oysa aynı durumda olan arkadasım ıcın aynı sonuç olmamıştı. Bu sayede ekstradan yuz bin lira kadar karım oldu.
Hayırlı olsun Phılly bursun çok sevındım. LOA acılımı nedır kı?

Konu senın konun oldugu ıcın bıraz dusundum hıc yasadıgım bırsey oldu mu dıye...Hanı olmaz deyıp de olan bırseydense...

En buyuk abım çok hastaydı artık,ölum döşegınde.Öleceği aksam zıyaretıne gıttık,aslında yengemle sabah doktora gıtmısler,bır dahakı gelısınızde hastaneye yatıracagım demıs doktor.Hemsıre tansıyonuna bakmıs tansıyon yok...Kac kere denemıslerse yok..O vakıt doktor "Eve gıdın, yarın geldgnızde yatıs ıslemını yaparm" demıs...

O aksam onlara gıttıgımızde önce ıcıme garıp bır "huzur" doldu sonra dönup abımın uzandıgı yere bakınca üzerine doğru beyaz,parlak melek gibi ifade edemeyecegım 1 seyın ındıgını gördüm...birkaç sanıye kadar....Eve döndük,1-1,5 saat sonra abimin ölüm haberi geldi.....Bunu sadece kızkardesıme anlattm o da "kımseye anlatma manyakmısın derler" demıstı. Aha da anlattım, ısteyen ıstedıgını desın...:)

Buna benzer ama farklı 1 seyı de babamda yasamıstım. 1,5 yıl evvel babamı yogun bakıma kaldırdık ama doktorlar hıc ümit vermıyordu,bugun-yarın haber beklıyorduk....10 gun bekleyıs...Korkunçtu...Tarıfı zor bır acıydı...Son gun dısarıda ıslerım vardı,dondum-tam kapıdan gırdm baktım cebımde nasıl olmussa telefonumun alarmı sabah 5.55'e ayarlanmıs. Daha önce kayıtlı hıc öyle 1 saat yok telefonumda ve cebımde tus kılıdı acılsa ya bırılerı aranır ya msj gıder HIC BOYLE olmamıstı....Dedım kı babam sabah 5.55'i atlatırsa yasayacak.....(ümit işte).....Her gece çok agır sakınlestırıcıler almadan zanax gıbı uyuyamayan ben....gece üzerime garıp bır huzur,sevinç...nasıl anlatayım sankı kucukken bayram öncesi aksamlarda sevınırdık ya, yarın bayram dıye,işte öyle bır mutluluk kı ıctgm haplar ya benı hıssızlestırıyor ya da bayıltıyordu,o hıssı haplar veremez kı zaten o sekıl bır rahatlık hısseden ınsan hap ıcmek ıstemez,tüy gibi.....Garıp bır sekılde ölmüş tüm akrabalarım bir an gözümün önünden gectı...Ben bılgısayara daldım cok ustnde durmadım...Sonra hapsız ılk gece uykusu....Derken gece yarısı 3'te telefon caldı.....5.55'i bekleyemedı babam....

Doğa üstü mü,his mi dersın bılmem,yetim kalmasın,bıryerlerden baslasın istedım baslıgın philly philly :)

Hayırlı olsun Phılly bursun çok sevındım. LOA acılımı nedır kı?

Konu senın konun oldugu ıcın bıraz dusundum hıc yasadıgım bırsey oldu mu dıye...Hanı olmaz deyıp de olan bırseydense...

En buyuk abım çok hastaydı artık,ölum döşegınde.Öleceği aksam zıyaretıne gıttık,aslında yengemle sabah doktora gıtmısler,bır dahakı gelısınızde hastaneye yatıracagım demıs doktor.Hemsıre tansıyonuna bakmıs tansıyon yok...Kac kere denemıslerse yok..O vakıt doktor "Eve gıdın, yarın geldgnızde yatıs ıslemını yaparm" demıs...

O aksam onlara gıttıgımızde önce ıcıme garıp bır "huzur" doldu sonra dönup abımın uzandıgı yere bakınca üzerine doğru beyaz,parlak melek gibi ifade edemeyecegım 1 seyın ındıgını gördüm...birkaç sanıye kadar....Eve döndük,1-1,5 saat sonra abimin ölüm haberi geldi.....Bunu sadece kızkardesıme anlattm o da "kımseye anlatma manyakmısın derler" demıstı. Aha da anlattım, ısteyen ıstedıgını desın...:)

Buna benzer ama farklı 1 seyı de babamda yasamıstım. 1,5 yıl evvel babamı yogun bakıma kaldırdık ama doktorlar hıc ümit vermıyordu,bugun-yarın haber beklıyorduk....10 gun bekleyıs...Korkunçtu...Tarıfı zor bır acıydı...Son gun dısarıda ıslerım vardı,dondum-tam kapıdan gırdm baktım cebımde nasıl olmussa telefonumun alarmı sabah 5.55'e ayarlanmıs. Daha önce kayıtlı hıc öyle 1 saat yok telefonumda ve cebımde tus kılıdı acılsa ya bırılerı aranır ya msj gıder HIC BOYLE olmamıstı....Dedım kı babam sabah 5.55'i atlatırsa yasayacak.....(ümit işte).....Her gece çok agır sakınlestırıcıler almadan zanax gıbı uyuyamayan ben....gece üzerime garıp bır huzur,sevinç...nasıl anlatayım sankı kucukken bayram öncesi aksamlarda sevınırdık ya, yarın bayram dıye,işte öyle bır mutluluk kı ıctgm haplar ya benı hıssızlestırıyor ya da bayıltıyordu,o hıssı haplar veremez kı zaten o sekıl bır rahatlık hısseden ınsan hap ıcmek ıstemez,tüy gibi.....Garıp bır sekılde ölmüş tüm akrabalarım bir an gözümün önünden gectı...Ben bılgısayara daldım cok ustnde durmadım...Sonra hapsız ılk gece uykusu....Derken gece yarısı 3'te telefon caldı.....5.55'i bekleyemedı babam....

Doğa üstü mü,his mi dersın bılmem,yetim kalmasın,bıryerlerden baslasın istedım baslıgın philly philly :)

Capellam akıllı bıdığım, iyi ki geldin. Yüreğinden akan güzel dizelerin sayesinde hayatın gözümün önünde canlandı. Başlık hep kalsın, bu konu belki ekşi sözlükteki gibi olur ve insanlar gelir anlatırlar başlarından geçenleri.

Yaşadıkların çok ilginç. Öncelikle başın sağolsun, ne çok acı sığdırmışsın gencecik hayatına. İyi ol ama.

Deneyimlerine ilginç herkes bahşediyor öyle şeylerden, çöken huzurdan, gördükleri ışıktan veya beyaz bir görüntüden. Ben hiç yaşamadım öyle şeyler, gayet dümdüz hayatım.

Ama çocukken ta ilkokuldaydın istediğim, dilediğim herşeyi yaptım. Tek bir şey kaldı geriye, adım adım o'na doğru yürüyorum:)

Laf of attraction : LOA.

Insanlarin duygularının, düşüncelerinin geleceğini şekillendireceğini inanılıyor. Her gün istediğin şeyin olduğuna İnan ve o şey olduktan sonra yaşayacağın duyguyu hıssetmey çalış ve evrene teşekkür et denir. Bir de Neville Goddard diye bir adam var, o'nu da araştır bir.
5x55 diye bir metot var LOA'da. İstediğin şeyi 55 kez 5 gün boyunca yazmanı ama hıssederek yazmanı ıstiyorlar, bunn da istedıgın senın olmasına yardım edecegıne ınanıyorlar. Reddit de epey yazan var bu konu hakkında.

Künefe olsa da ama şöyle yöresel , esaslı bir künefe dedikten 5 dakika sonra üzeri yöresel kıyafetli, özel tabak içinde , asansörsüz 6. Kata çıkan kebapçı garsonunun “Abla biz sokakta yeni açıldık, tanıtım amaçlı evlere bedava künefe dağıtıyoruz” diye elime tutuşturması...:halay:

Laf of attraction : LOA.

Insanlarin duygularının, düşüncelerinin geleceğini şekillendireceğini inanılıyor. Her gün istediğin şeyin olduğuna İnan ve o şey olduktan sonra yaşayacağın duyguyu hıssetmey çalış ve evrene teşekkür et denir. Bir de Neville Goddard diye bir adam var, o'nu da araştır bir.
5x55 diye bir metot var LOA'da. İstediğin şeyi 55 kez 5 gün boyunca yazmanı ama hıssederek yazmanı ıstiyorlar, bunn da istedıgın senın olmasına yardım edecegıne ınanıyorlar. Reddit de epey yazan var bu konu hakkında.
Çok ilginç, siz deneyimlediniz mi

Künefe olsa da ama şöyle yöresel , esaslı bir künefe dedikten 5 dakika sonra üzeri yöresel kıyafetli, özel tabak içinde , asansörsüz 6. Kata çıkan kebapçı garsonunun “Abla biz sokakta yeni açıldık, tanıtım amaçlı evlere bedava künefe dağıtıyoruz” diye elime tutuşturması...:halay:

Ahahahaha mucize gibi mucize vallahi, olsa da yesek şimdi:)

Birazda aşk ile ilgili düşündüğüm ve başıma gelenleri anlatayım. Tam bir ergen olarak " zeki, dereceye giren, akıllı, oturaklı erkek arkadaş " düşüncelerim , lise ikide ilk erkek arkadasım ile çıkmam. kendisi ilk iki yüze giren, fen lisesi mezunu, Boğaziçili akıllı vicdanlı güzel insan ( hala Facebook da ekli:) )

Sonra benim aşkımın bitmesi ve gayet şekilci erkek arkadaş düşüncem: saçı uzun, küpeli, edebiyata yatkın, solcu, kentli. Sonuç uzun saçlı, kentli, küpeli ve beni çok seven minnoş edebiyat düşkünü yine mühendis ( makus talihim hep mühendisler) erkek arkadasım. Uzun yıllar beraberlik ama uzak mesafe ilişkisi ve benim yine aşktan düşmem :)

Son erkek arkadasım. Artık uzak mesafe ılıskısınden bıkmış ben " bir daha asla uzakta bir ilişki istemiyorum, kişisel bakımına dikkat etsin, çalışkan olsun , düzenli olsun" ve sonuç nişanlım:) ama sanırım fazla yürekten istemişim bu da hiç dibimden ayrılmıyor:)

Bunun yanında hep hayal ettiğim özelliklere sahip bir erkeğn ilgisine mazhar olmam ( felsefe ve edebıyat düşkünü, astrofızıkcı ve neredeyse 10 enstruman calan)

Bir şeyleri eksik istemişim yalnız, istemediğim özelliklerde paket halinde geldi :)))

Benimkiler biraz garip bilmiyorum girer mi bu kategoriye.
İlk erkek arkadaşım annesini kanserden kaybetmişti. Onunla tanıştığımız dönem bizde babamın kanser tedavisini yeni bitirmiştik. Zaten beni ona çeken biraz bu durum olmuştu şimdi aklı başındayken düşününce aşk olmadığını net görüyorum. Neyse kendisiyle çok tartışmalı ve kavgalı şekilde ayrıldık. O gün de yılbaşından iki gün önceydi ona aldığım hediye, yılbaşı planmız vs.. aklımdan geçerken bir an bilmiyorum niye ben babamı kaybetsem bu adam yanıma gelir mi diye düşündüm. O akşam babamı kaybettik çok ilginç ve ani bir şekilde. İçimden geçirmemle bir alakası var mı diye düşünürüm zaman zaman öyle bir şey dilemedim katiyen ama bilmiyorum değişik bir durum.

Birazda aşk ile ilgili düşündüğüm ve başıma gelenleri anlatayım. Tam bir ergen olarak " zeki, dereceye giren, akıllı, oturaklı erkek arkadaş " düşüncelerim , lise ikide ilk erkek arkadasım ile çıkmam. kendisi ilk iki yüze giren, fen lisesi mezunu, Boğaziçili akıllı vicdanlı güzel insan ( hala Facebook da ekli:) )

Sonra benim aşkımın bitmesi ve gayet şekilci erkek arkadaş düşüncem: saçı uzun, küpeli, edebiyata yatkın, solcu, kentli. Sonuç uzun saçlı, kentli, küpeli ve beni çok seven minnoş edebiyat düşkünü yine mühendis ( makus talihim hep mühendisler) erkek arkadasım. Uzun yıllar beraberlik ama uzak mesafe ilişkisi ve benim yine aşktan düşmem :)

Son erkek arkadasım. Artık uzak mesafe ılıskısınden bıkmış ben " bir daha asla uzakta bir ilişki istemiyorum, kişisel bakımına dikkat etsin, çalışkan olsun , düzenli olsun" ve sonuç nişanlım:) ama sanırım fazla yürekten istemişim bu da hiç dibimden ayrılmıyor:)

Bunun yanında hep hayal ettiğim özelliklere sahip bir erkeğn ilgisine mazhar olmam ( felsefe ve edebıyat düşkünü, astrofızıkcı ve neredeyse 10 enstruman calan)

Bir şeyleri eksik istemişim yalnız, istemediğim özelliklerde paket halinde geldi :)))
Peki bi tane bile istediği gibi birini bulamayan birine ne yapmasını önerirsiniz :(

Hayırlı olsun..
Benim yorumlarım ve deneyimlerim biraz inanç temelli / din boyutlu olacağı için yazamıyorum..
Ama takipteyim.. Enerji ve frekanslar da demek istiyorum ama...
LOA'ya da bakmam lazım..

Aşk ile ilgili de :) ben Yunan müziklerini çok severim, etnik müzikleri diyeyim aslında. Astrolojiyle kendi çapımda ilgileniyorum. Kişisel gelişim, reiki özellikle çok meraklı olduğum sardığım konulardandır. Bir önceki ilişkimde adam değil Yunan müziklerini sevmeyi, Astrolojiyi fal sanan biriydi :D o zaman bende demiştim şunları seven birini niye bulamıyorum diye.
Hayat o kadar enteresan ki şimdi görüştüğüm bey bunların hastası. Kendisi zaten çift vatandaşlı, Yunan bir tarafı var. Astrolojinin kurdu olmuş hatta kendi çapında kahve falı bile bakıyor. Kişisel gelişim desen beni nefes terapisiyle tanıştıran o oldu :) bende güzel bir kombinasyonda istemişim bu sefer ama tek bonusumuz bizimki bir çocukla geldi :D isterken daha önce evlenip, boşanmış olmasını eklemeyi unutmuşum

Aşk ile ilgili de :) ben Yunan müziklerini çok severim, etnik müzikleri diyeyim aslında. Astrolojiyle kendi çapımda ilgileniyorum. Kişisel gelişim, reiki özellikle çok meraklı olduğum sardığım konulardandır. Bir önceki ilişkimde adam değil Yunan müziklerini sevmeyi, Astrolojiyi fal sanan biriydi :KK70: o zaman bende demiştim şunları seven birini niye bulamıyorum diye.
Hayat o kadar enteresan ki şimdi görüştüğüm bey bunların hastası. Kendisi zaten çift vatandaşlı, Yunan bir tarafı var. Astrolojinin kurdu olmuş hatta kendi çapında kahve falı bile bakıyor. Kişisel gelişim desen beni nefes terapisiyle tanıştıran o oldu :) bende güzel bir kombinasyonda istemişim bu sefer ama tek bonusumuz bizimki bir çocukla geldi :KK70: isterken daha önce evlenip, boşanmış olmasını eklemeyi unutmuşum

Ahahahaha eksik şeyler söylemişsin demek mi, bir daha olursa tane tane yazacağım :) harita yorumluyordun hatırlıyorum :) yorumlasana :)

Bu arada senın de karşına istediğin özelliklerde insan çıkmış .

Hayırlı olsun..
Benim yorumlarım ve deneyimlerim biraz inanç temelli / din boyutlu olacağı için yazamıyorum..
Ama takipteyim.. Enerji ve frekanslar da demek istiyorum ama...
LOA'ya da bakmam lazım..

Bence çok öcü böcü demeden yazabilirsin bence. Hoşgeldin ayrıca :) eksideki konunun benzeri olsa ne sveınırım SMS malum yasak :)

Peki bi tane bile istediği gibi birini bulamayan birine ne yapmasını önerirsiniz :KK43:

Bilmiyorum ki, benimde partnerlerim yüzde yüz istediğim gibi değildi, ama bazı özellikler tutuyor gerçi zaten tuttuğu için sevgılı oluyoruz ondan olsa gerek, ama benim enerji seviyem de yüksek dıyorlar ( ne demekse artık), belki ondandır. Hem çok istediklerim hem de korkularım gerçek oluyor.

Bence çok öcü böcü demeden yazabilirsin bence. Hoşgeldin ayrıca :) eksideki konunun benzeri olsa ne sveınırım SMS malum yasak :)
Seni izlemeye aldığım için sen bana mesaj atabiliyor olmalısın..

Seni izlemeye aldığım için sen bana mesaj atabiliyor olmalısın..

Lanet auto düzeltme :) ben de malum yaşlı başlı kadınım, zart diye yolluyorum dikkat etmeden, Bence yaz gitsin dedim, çok öcülü yazma olur biter :)

Back
X