- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.801
Geçmiş olsun canım
Cok sagol kuzum :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım
Evet biraz dikkat etmek gerekiyor. Leslie yürüyüş eliptik şimdilik bunlar en güzeli birde plank seviyorum benÇok kısıtlı sanırım o da zor sen daha iyi biliyosn vücudunu ona göre bulursun bişeyler
Canım ters mekik var fıtık içinde iyi spor olarakta yapabilirsin
Eki Görüntüle 2271839 Eki Görüntüle 2271840 Eki Görüntüle 2271841 Eki Görüntüle 2271842
Geçmiş olsun canım havalar bi öyle bi böyle hastalık havasıBugun simit ayran yedim dün eve gidince pilav yedim ve grip oldum kemiklerim kırılıyo resmen
Malesef az ama sık yemek bana kilo verdiren ve şuan onu yapamıyorum ayrıcane yediğinden çok ne zaman yediğim önemli saat 6yı geçince 1 gram oynamıyor malesefArkadaslar kimine simit , tatli yaramaz kimi boyle de kilo verir.
Ozelden gonderdigim vucudun tolere edebilme meselesi.
Gordugum kadariyla
sarellam nyx ben ayni tip
fatma mevhibe ayni
ml sen de emziriyorsun diye kisitlama yapamiyorum.
mihtar seni daha cozemedim.
Ona gore beslenirseniz kilo vermeniz daha kolay olur.
Kaptan geçmiş olsun ilerlemeden önlem al benceBenim de burnum akıyor ama aldırmıyorum. :)
Sadece zor kalktım yataktan.
Aferin küçük hanıma tebrik ederim mevhibe. Onlar hazır hissettiklerinde zaten zorlanmıyorsunuz.Oyle deme bende ögrenrmez dedim gece 1 kilo çiş yapıyordu sonra 1 kere çiş yapmaya başladı kıza dedimki annecim uyurken çiş gelirse beni uyandır çişini yaparsın dedim cunki gece bez istemiyordu uyurken çiş yapmazsan bezi giydirmem dedim tamam anne dedi ben yinede her ihtimale karşı şimdilik kilot bez giydirecem kız kilot sanacak gunduz kilot giydigi için çok mıtlu ben buyudum diye ortalıkta geziyor ❤ maşallah benim kızıma
Grupta o kadar çok tatlı muhabbeti dönüyor ki oruçlu da olunca insanın canı istiyor hani.
Tatlıdan bahsedenlerin mesajını okumayacağım.
Mesajın başına zararlı içerik tatlı diye yazın. Sizin yüzümüzden tatlıyla aram olmadığı halde canım çekiyor
Geçmiş olsun canım havalar bi öyle bi böyle hastalık havası
Sagol canım daha digeri var onuda bayram sonrasına bıraktım içim daraldı surekli wc demekten hatırlatmaktan birdr sahurda 4 de yattım biri sırtımı durtuyor anne anne baktım ikra anne çişim geldi hadı tut koşalım dedim o uylusuz halimle birde uykusu kaçtı 6.30 kadar yatakta konuşuyor anne buyudum çiş yapoyorum kilot giyiyorum tamam annem hadi uyuyalım sen buyudun aferin ama uyumamız lazım derken 6 da digeri uyandı oda 7 de uyudu uyuyana kadar bıdı bıdı konuştular guluştuler beni optuler bende 7.30 da uyudum 11 de uyandımAferin küçük hanıma tebrik ederim mevhibe. Onlar hazır hissettiklerinde zaten zorlanmıyorsunuz.
Hadi bakalım darısı tüm bebelerin başına
Yap yap faydasını görürsün ben ikizlerden spor yapamam anca yuruyuşAha bak bunları yapabilirim plates topumu çıkarıp hava basayım
Mesaj göremedim ama ben aynı degilim diyorum dedigin gibi degilim canım tatlı tuzlu yerim diyetten dolayı tutuyorum kendimi dun yine helva yedim yazmıyorum cünki başkaların diyetine engel olmak istemedigimden sutlu tatlı da yedim yazdıgım zamanlarda oldu yazmadıgım zamanda tatlı yemesem irmikli helva serbetle yapılıyor önüme getirdilermi yerim yoksa dayanamam eve diyette iken getirtmiyorum yoksa gördügüm an 4-6 catal yıyorum onuda yememek için direngim halde o kadar yemişim un kurabiyelerini yazmadım abartmadıgım surece buraya yansıtmıyorum tatlı yiyeceklerimi pazar gunu yine tatlı var kedi dilli yemicemmi tabiki 1 dılım alırımArkadaslar kimine simit , tatli yaramaz kimi boyle de kilo verir.
Ozelden gonderdigim vucudun tolere edebilme meselesi.
Gordugum kadariyla
sarellam nyx ben ayni tip
fatma mevhibe ayni
ml sen de emziriyorsun diye kisitlama yapamiyorum.
mihtar seni daha cozemedim.
Ona gore beslenirseniz kilo vermeniz daha kolay olur.
İnan bana tatlı dışındakiler etkilemiyor onuda uzun süren açlığa bağlıyorum.Haklısın fatma ben ramazan bitene kadar menu yazmiycam. Menu kupasi da yok zaten.
36 bedenlerden konuşalım.