- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.021
Ölç ve sağlamasını yap. Ne kaybedersin.Tabi en iyi sen taniyorsun canim. Akisina birak. Her seyde vardır bi hayir.
Benim tarti da olcuyo guya ama ben pek inanmadigim icin o olcumlere bakmadim pek
Bugun ilk dokuz dk canım. Parça parça yapma. Kesildiği takdirde baştan başla.Canim ben dun yapmaya calistim.Tam ilk dort dk falan yapmistim ki oglum bir kac gundur hasta anne anneeee diye bagirmaya basladi biraktim ona baktim, onu tekrar uyuttuktan sonra kalan 3 dkyi yaptimBugun tekrar aynisini bir butun olarak mi yapsam diyorum
Ölç ve sağlamasını yap. Ne kaybedersin.
48 kilonun bir esprisi yok :)Benimde idealim 48 hesaplamada
48 kilo kim ben kim
60 olsam yeter hadi 3kiloda +/- payı olsun 57
Sabah ac iken yap. Bir yere yaz. Haftadan haftaya kontrol et yağ nerden gitmiş.Aslinda pazar günü yap bosver.Dur birazdan ayarlayip da bi tartilayim bakalim canim
155 falan zaten 48 olmam icin cok sıkı spor yapmam lazim yoksa heryerim sarkar48 kilonun bir esprisi yok :)
Boyun kaçtı.
Bu arada ben trendeyim ve soya latte iciyorum
Ideali kaçtır bilmem benim oyle bölgesel göstermiyordu yag su kas oranı diye genel soyluyo senin tartının markasi modeli ne tam kac paraymış bakalimSabah ac iken yap. Bir yere yaz. Haftadan haftaya kontrol et yağ nerden gitmiş.Aslinda pazar günü yap bosver.
Benim 5.8 de kemikmis çok mu ya
Ben buradan aldım orada AEG yok baktım ama orada olsam fakir alırım. Ama bir an önce alacaksan karar ver. Merkür geri gidiyor cunku:)Ideali kaçtır bilmem benim oyle bölgesel göstermiyordu yag su kas oranı diye genel soyluyo senin tartının markasi modeli ne tam kac paraymış bakalim
Bende fakir var memnunum aslinda bi de şu tanita ları cok övüyorlarBen buradan aldım orada AEG yok baktım ama orada olsam fakir alırım. Ama bir an önce alacaksan karar ver. Merkür geri gidiyor cunku:)
Olcmedigine emin misin?Bende fakir var memnunum aslinda bi de şu tanita ları cok övüyorlar
Olcuyodu ama oyle bölgesel degilOlcmedigine emin misin?
Halletti derken :)Eki Görüntüle 2235764 aha benimki haletti kiz sagolsun
Bölgesel ölçen yok zaten. 100 TL ye de ölçmezler onu.Olcuyodu ama oyle bölgesel degil
Su kadar yağ su kas diye kiz kopardı ustundekini artik olcmuyo tabi hani daha iyisi varsa onu alayim diye sordum
Halletti derken :)
Ee servisini ara. Bir yol gösterirler belki.Ustunde iste su metal seyler var ya onu kopardi
Aman yaptirana kadar yenisini alirim cok pahali degil bu zaten ama ben pek doğruluğuna inanmadığım icin olcmuyodumEe servisini ara. Bir yol gösterirler belki.
Oo super sunum. Emeğine sağlık.Meditasyon grubu 13 şubat
A AklinYolu1 +
MIhtar +
Muttapa7555 +
@Nyx16 +
Moon Light +
kokulusabun -
I IRMAKK70 +
Nana929 -
Leslie grubu 13 şubat
A AklinYolu1 +
MIhtar +
Muttapa7555 +
kokulusabun -
@Nyx16 +
N naz5403 -
ipek zeynep +
Sonuçlar boyle şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?