lk Gz arm Bir taneme..

kolay değil biliyorum canım ama
biraz sabırla herşey dahada iyi olucak eminim,
yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz az kaldı
inşallah herşey yolunda gidicek ve güzel haberlerinizi alıcaz hep sizin
tüm kalbimle diliyorum bunu
olumsuz düşünceleri yasaklamaklada iyi etmişiniz
aferin size onlar insanın beynini kemirip dururlar çünkü
yarın kontrolunde çok güzel geçer inşallah canım
dualarım seninle

evet canim saglik olsun gerisini hic takma bu arada kaclik gonal f basladin
drun farkindadir zatende ben merak ettim cunku pkoslularda biliyorsun hprstmlasyon oluyor

evet canim saglik olsun gerisini hic takma bu arada kaclik gonal f basladin
drun farkindadir zatende ben merak ettim cunku pkoslularda biliyorsun hprstmlasyon oluyor

187.5 lik gonal f canım
sen kaçla başlamıştın
:uhm:

Kelebeğim naptın bugün zemuszemus
Hep söylücem unutuyorum dr sana beslenme programı verdi mi :uhm: (Tüp bebe diyeti) :uhm:

Birazdan listeyi eklemek istiyorum belki başlayacak olanlarada faydalı olur

geldim datluumm.....
bana dr beslenme programı vermedi.ama ben araştıra araştıra buna benzer bir diyet oluşturdum kendime...hatta senin listeni okudukça bir çok şeyi zaten yaptığımı farkettim.benim ekstra olarak badem,ceviz, kabak çekirdeği,bal çörekotu tarçın,hergün 100-150 gr balık (kırmızı ve beyaz et tüketmicem yum toplamaya kadar).... aklıma gelenler bunlar....

canim saboli aynen aymese katiliyorum
diger tarafa birsey yazmadiginiz icin ne yaptiniz diye sizi geziyorum insallah hersey cok guzel olur
kacinci gunundesin asil ignelerin hic kontrole gittinmi canim
sende de pkos vardi demi

heheh siz de buralara gelin bakalım... kaydirigubbakcemile
teşekkürler.....

bende de pco var... benim de yarın kontrolüm var.....bugün puregonun 4. günü 175 doz yapıyorum... zemuszemus

teşekkürler aymes inşallah herşey güzel olur canım..... a.s.

vayyyy beee, gercekten harika olmus yazdiklarin insallah sevincinide bu sekilde paylasirsin

vayyyy beee, gercekten harika olmus yazdiklarin insallah sevincinide bu sekilde paylasirsin
Yazdıklarım değil , bizzat yaşadıklarım tatlım opuyorumnanaktan
Allahım o günler gösteriri pozitifi görmemizi dilerse nasıl şükrederim bilemiyorum :a015:
Allahım inşallah inşallah yarabbim
:Saruboceq: :Saruboceq:

Sen nerelerdesin nezamandır lülülülülülü
ilaç meselesini görüştün mü doktorunla
opuyorumnanaktan

misafirlerim vardı, bir de kışlık hazırladık biraz ,buzluğa bişiyler koyduk.yoğundum yanii.....
ilaç meselesini görüşemedim hala...yarın nasıl olsa hastaneye gidicem.orada konuşucam....Allah yardım eder inşallah....

Hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah kelebeğim zemuszemus

ınşallah canım sen de....

bakalım kaç yumoşumuz var? ne durumdayız?

Her şey yolundadır inşallah :kedi:

Merakta bırakma emi vereliniortak
Ben gelir gelmez yazarım bi aksilik olmazsa hihoyyyt
Sabah 10.30 da randevum öğenden sonra ancak gelebilirim işim çıkmazsa eğer
gamyoncuiremsu
opuyorumnanaktan

aaa ikinizinde yarın randevusumu var ne güzel ya anın anına birlikte gelişme hayırlısıyla olumlu sonuçlanıcak inşşş

evat pinkcim saboyla şimdilik aynı gidiyoruz.yum. toplamayı da şaşmazsak beraber gün sayıcaz Allahın izniyle...

sabom ben daha erken gidicem.belki senden önce dönerim belli olmaz....

arkadaşlar merhaba. ikinizde çok tatlısınız ve bi o kadarda pozitif...erkek infertilitesinden biliyorum sizi. tedaviya birlikte başalmanız çok güzel olmuş. ben pozitif enerjinizi hissediyorum ve sonuçlarınızında pozitif olacağından eminim..benim hem uzun hem kısa protokol denemem oldu. aynı zamande pıhtılaşma sorunum var hargün kan sulandırıcı iğne yapıyorum. ilki uzun prot. gebe kaldım düşük yaptım sonra dondurulmuş emb ile denedim kimyasal gebelik oldu bu sefer kısa protokolle ikizlerime hamileyim.. 11. haftadayız çok endişeli bir süreç..kanamalarım oluyor rabbime sığınıyorum onlarıda rabbime emanet ediyorum elimden başka birşey gelmiyor. bence pozitif sonuç almanın en önemli şartı rahat olmak. transfer sonrası çok takıntılı olmayın ben sadece bir gün yattım...sonrada düşünmeyin kendinizi oyalayın sakın belirti aramayın. ohss den korkmayın iki tedavimdede ohss geçirdim bu sonuncusunda karnımda bayağı su toplandı ama doktorum çok relax biri benide kendine benzetti hiçbir şey olmadı. temmuz sıcaklarıydı o biraz sıkıntı oldu. yani demem o ki hiçbir şey hiçbir komplikasyonu kafanıza takmayın doktorunuza güvenin relax olun. çünkü gebelik gerçekleşince ozaman endişeler daha fazla oluyor. endişelerinizi gebelik sonrasına saklayın.ikinizede tedavinizde başarılar dilerim. rabbim kucaklarımızı doldursun hepimizin.

bide söylemeyi unuttum ben faydasını gördüm mutlaka en az bir kere meryem suresini okuyun...bu arada kafanıza takılan şeyler olursa nacizane yardımcı olmaya çalışırım..

femalexx desteğin için çok teşekkürler...
seni tanıyorum tabii ki...yazını görünce çok sevindim.
ben de pıhtılaşma için iğne kullanıcam...
haklısın rahat olmak çok önemli ama işte bazen ilaçların etkisiyle dengemizi kaybetsek de burada olumsuzluklardan bahsetmiycez diye karar aldık saboyla.uymaya gayret ediyoruz.
Allah hakkımızda hayırlısını verir, tedavimiz olumlu sonuçlanır inşallah...

canım gebeyken gelen kanamalar çok can sıkıyor gerçekten.Allah yardımcın olsun....bebeklerin sana sıkıca tutunsun...ınşallah kanamalar bir an önce biter de hamişliğinin tadını çıkarırsın.

evettt....
ben geldim.muayene oldum, kan verdim....
biraz moralim bozuldu,yumurtalar coşmuş yine ama ne yapalım.pcoluların kaderi bu....
en büyüğü 11,5 falan olmuş...yaklaşık 20 kadar yumoş.ınşallah kaliteleri kötü olmaz yine...
e2 bakıldı öğleden sonra arayacaklar ilacın dozajını ve hangi gün muayene olacağımı söyleyecekler.

sabom sen ne yaptın çook merak ediyorum....

Kelebeğim gelmişsinn hihoyyyt
demek 20 yumoşşşş delikafadulden bence bu iyi bi haber Şeniz inşallah kaliteleride güzel olacak kaydirigubbakcemile2 dr bişey söylemedi mi :uhm:

Bende sabah 10 da kan verdim muayne oldum
yumoşl sayısını tam söylemedi ama 10-15 var tahminim dedi arkadan gelenlerde varmış
e2 sonucum henüz çıkmamdı
dr arayıp bilgilendiricek ilaç dozunuda telde söyleyecekmiş
ilaç meselesini hallettniz mi tatlım :uhm:
inşallah almana gerek kalmaz

bide söylemeyi unuttum ben faydasını gördüm mutlaka en az bir kere meryem suresini okuyun...bu arada kafanıza takılan şeyler olursa nacizane yardımcı olmaya çalışırım..

Femalexx opuyorumnanaktan
Canım sende çok tatlısın okadar güzel şeyler yazmışsınki ve okadar haklısınki yazdıklarında..
Gebeliğin hayırlı olsun ikizlerin hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrularını :asigim:
Meryem suresini bende okuycam inşallah adetim bitsin :1hug:
şimdilik Tefriciye okuyabiliyorum adetten dolayı
bikaçgüne kadar hem ayetel kürsiye hemde meryem suresine başlıycam Allahın izniyle :Saruboceq:
Arada gel lütfen
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…