İnşallah faydası olur pinkimdoktorum verdi banada opuyorumnanaktan
Aymesim :asigim:
topiğe girince ancak geçmişi okuyabiliyorum
cevap dahi yazamıyorum
gelişmeleri buraya yazalım dedik kelebekle yerimseniben
olumsuz şeyler yazmayı yasakladık sırnaşık şey ama tabiki bu yolda yürümek hiç kolay değil bunu sende çok iyi biliyorsun a.s
Aama her şeye katlanıcaz ve pozitifi yakalıycaz Allahın izniyle :asigim:
hepinizi takip ediyorum kalbimdesiniz
Ama insanın keyfi olmuyor :çok üzgünüm:
yarın kontrolumuz var
inşallah her şey yolundadır opuyorumnanaktan
Haklısınız kızlar
topiğe fazla yazamadım hakkınızı helal edin
yarın kontrolum var yumoşlara bakılacak
gonal fin bugün 4.günü
inşallah her şey yolundadır
evet asim bendede var pcos
temizlik olayına gelince evet sana çok kızmıştık temizlik yaptın diye hatırladım sengözlerimebaksanab
benim temizlik bayramdan sonraya kaldı ozaman akannehir
olsun sağlık olsun her şey olur Allahın izniyle :Saruboceq:
evet canim saglik olsun gerisini hic takma bu arada kaclik gonal f basladin
drun farkindadir zatende ben merak ettim cunku pkoslularda biliyorsun hprstmlasyon oluyor
Kelebeğim naptın bugün zemuszemus
Hep söylücem unutuyorum dr sana beslenme programı verdi mi :uhm: (Tüp bebe diyeti) :uhm:
Birazdan listeyi eklemek istiyorum belki başlayacak olanlarada faydalı olur
canim saboli aynen aymese katiliyorum
diger tarafa birsey yazmadiginiz icin ne yaptiniz diye sizi geziyorum insallah hersey cok guzel olur
kacinci gunundesin asil ignelerin hic kontrole gittinmi canim
sende de pkos vardi demi
kolay değil biliyorum canım ama
biraz sabırla herşey dahada iyi olucak eminim,
yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz az kaldı
inşallah herşey yolunda gidicek ve güzel haberlerinizi alıcaz hep sizin
tüm kalbimle diliyorum bunu
olumsuz düşünceleri yasaklamaklada iyi etmişiniz
aferin size onlar insanın beynini kemirip dururlar çünkü
yarın kontrolunde çok güzel geçer inşallah canım
dualarım seninle
geldim datluumm.....
bana dr beslenme programı vermedi.ama ben araştıra araştıra buna benzer bir diyet oluşturdum kendime...hatta senin listeni okudukça bir çok şeyi zaten yaptığımı farkettim.benim ekstra olarak badem,ceviz, kabak çekirdeği,bal çörekotu tarçın,hergün 100-150 gr balık (kırmızı ve beyaz et tüketmicem yum toplamaya kadar).... aklıma gelenler bunlar....
Sen nerelerdesin nezamandır lülülülülülü
ilaç meselesini görüştün mü doktorunla opuyorumnanaktan
Yazdıklarım değil , bizzat yaşadıklarım tatlım opuyorumnanaktanvayyyy beee, gercekten harika olmus yazdiklarin insallah sevincinide bu sekilde paylasirsin
Sen nerelerdesin nezamandır lülülülülülü
ilaç meselesini görüştün mü doktorunla opuyorumnanaktan
misafirlerim vardı, bir de kışlık hazırladık biraz ,buzluğa bişiyler koyduk.yoğundum yanii.....
ilaç meselesini görüşemedim hala...yarın nasıl olsa hastaneye gidicem.orada konuşucam....Allah yardım eder inşallah....
ınşallah canım sen de....
bakalım kaç yumoşumuz var? ne durumdayız?
evettt....
ben geldim.muayene oldum, kan verdim....
biraz moralim bozuldu,yumurtalar coşmuş yine ama ne yapalım.pcoluların kaderi bu....
en büyüğü 11,5 falan olmuş...yaklaşık 20 kadar yumoş.İnşallah kaliteleri kötü olmaz yine...
e2 bakıldı öğleden sonra arayacaklar ilacın dozajını ve hangi gün muayene olacağımı söyleyecekler.
sabom sen ne yaptın çook merak ediyorum....
arkadaşlar merhaba. ikinizde çok tatlısınız ve bi o kadarda pozitif...erkek infertilitesinden biliyorum sizi. tedaviya birlikte başalmanız çok güzel olmuş. ben pozitif enerjinizi hissediyorum ve sonuçlarınızında pozitif olacağından eminim..benim hem uzun hem kısa protokol denemem oldu. aynı zamande pıhtılaşma sorunum var hargün kan sulandırıcı iğne yapıyorum. ilki uzun prot. gebe kaldım düşük yaptım sonra dondurulmuş emb ile denedim kimyasal gebelik oldu bu sefer kısa protokolle ikizlerime hamileyim.. 11. haftadayız çok endişeli bir süreç..kanamalarım oluyor rabbime sığınıyorum onlarıda rabbime emanet ediyorum elimden başka birşey gelmiyor. bence pozitif sonuç almanın en önemli şartı rahat olmak. transfer sonrası çok takıntılı olmayın ben sadece bir gün yattım...sonrada düşünmeyin kendinizi oyalayın sakın belirti aramayın. ohss den korkmayın iki tedavimdede ohss geçirdim bu sonuncusunda karnımda bayağı su toplandı ama doktorum çok relax biri benide kendine benzetti hiçbir şey olmadı. temmuz sıcaklarıydı o biraz sıkıntı oldu. yani demem o ki hiçbir şey hiçbir komplikasyonu kafanıza takmayın doktorunuza güvenin relax olun. çünkü gebelik gerçekleşince ozaman endişeler daha fazla oluyor. endişelerinizi gebelik sonrasına saklayın.ikinizede tedavinizde başarılar dilerim. rabbim kucaklarımızı doldursun hepimizin.
bide söylemeyi unuttum ben faydasını gördüm mutlaka en az bir kere meryem suresini okuyun...bu arada kafanıza takılan şeyler olursa nacizane yardımcı olmaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?