tamam canım.......... Şeniz
bendeki gelişmeler şöyle....
elimde 3 kutu puegon vardı.birinin tarihi geçmiş....mayısmış son kullanma tarihi...ben 2010 sanıyordum.şok oldum...sinir oldum.ne yapıcam bilemiyorum....İnşallah yumoşlarım hemen büyür de çok ilaç kullanmam... :çok üzgünüm:
dün akşamdan beri çok uykum geliyor.resmen gözlerim kapanıyor... mirmirmirmir
işte böyle canım...ve bir gün sonu daha.... zemuszemus
Allahım sen yardım et.... :Saruboceq:
cnm inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.allahım sabreden bekleyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
pişt sabom ben geldim nasıl gidiyor canımkaydirigubbakcemile5
yap temizlik ama çok zorlanma çok harekette yumurtalar erken çatlayabiliyor çünkü bir süpür sil tamam öyle halı falan kaldırma
öyle güzel öyle samimi anlatmışsınki bir an için kendi yaşadıklarım gözümde canlandı hislerini çok iyi anlıyorum...Rabbim bu mubarek ayda dularını kabul etsin bu yoldu yüzünü güldürsün..dualrım sneinle ..Allah yar ve yardımcın olsun...
İnşallah faydası olur pinkimdoktorum verdi banada opuyorumnanaktanekle canım benim zaten diyete girmem gerekiyor ama çok iştahlıyım nedense erkenden başalmalı ama ramazandan sonra inş
kelebekim nerdesin ya
canım selam neler yapıyosun nasıl gidiyorŞeniz
bizim topiğe çok uğramıyosun artık senden haber almak
için seni arıyorum topiklerde
şu tüp bebe diyeti nedir canım şimdi okudum
bana hiç böle bişey vermemişti:uhm: merak ettim
canim saboli aynen aymese katiliyorum
diger tarafa birsey yazmadiginiz icin ne yaptiniz diye sizi geziyorum insallah hersey cok guzel olur
kacinci gunundesin asil ignelerin hic kontrole gittinmi canim
sende de pkos vardi demi
saboli canim hatirlarsan ben ikinci tedavide acaip bi temizlik istegi gelmisti
ondanda suphelendim siz bana yapma dediniz bende banyo falan surttum dikkat etsemde
basima geleni biliyorsun ben ondan da yani temizliktende suphelenmistim bence hic rske atma canim gayet sakin ol ben dinlemedim cok pismanim simdi olan yumurtalarini catlatmistim:kedi:
tedaviniz hayirli olsun kizlar insallah hayirli haberlerle gelirsiniz bu mubarek ayin hurmetine insallah rabbim meleklerinizi yollar size
allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?