• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk deneyim

Miray_mry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
32
0
86
İstanbul
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ciddi bir sorum var, aslında doğru yerde mi soruyorum bilmiyorum ama esas sorabileceğim alanda konu açamıyorum. Şimdiden kusuruma bakmayın açıkça yazıp soracağım çünkü beni son zamanlarda çok endişelendiren bir konu :( Ben 23 yaşındayım 2 senedir birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var. Nişanlandık ve 3 ay sonra evleneceğiz. Bu sürede cinsel olarak birlikte olmadık yani evlendiğimizde ilk olacak ve benim de biraz korkularım var bu konuyla ilgili. Zaten bunun korkulacak bir şey olduğuyla ilgili yeterince hikayeler anlatıldığı yetmiyormuş gibi, bir de erkek arkadaşım oldukça iri yarı bir insan. Bu da beni iki katı korkutuyor malum cinsel organın boyla posla orantılı olduğu söylenir :çok üzgünüm: Daha önce cinsel birliktelik yaşamadığım için zorluk çeker miyim bu açıdan ? Tekrar kusuruma bakmayın yardımcı olursanız çok sevirinim...

Son düzenleme:
canım eşinin iri yarı olması önemli değil evlendiğimizde ben 45 kilo eşim ise 95 kiloydu ama inan okadar nazik davrandıki o günü çabucacık atlattık :kedi:
yani olay eşinin sana yavaş davranmasıyla alakalı umarım anlatabilmişimdir..

Merak etme endişe etmen elbette normal ama eşinin iri biri olması sorun olmaz. Yaradan herşeyi ayarlamış belki ilk zamanlar zorlanırsın ancak kendini sıkar ve kasarsan..Yani iş sende bitiyor. Bende ufak tefetim minyonum herkes yaşımı söylediğimde şaşırıır 1.48 boyundayım zayıfım çok eşim 1.78 boyunda ve 79 kilo hiç sorun olmuyor. ılk günlerde bende kendimi kasmıştım sorun yaşamıştık ama sonra alıştım ve sorun ortadan kalktı.

Çok saolun gerçekten. Bazı insanlar olayı çok abartıyor sanırım, güzel bir şey böyle kendimi kastığım bir şeye dönüşmüştü kafamda. Dediğiniz gibi olması dileğiyle :)

evet ilk gece ve doğum hikayeleri gerçekten çok bazen çok ürkütücü olabiliyo yanlış yönlerdirmeler vs..
ama arkadaşın dediği gibi kendini kasmıcaksın eşinde nazik ve yavaş davranacak olay bu hiçte öyle kabus gibi biiey düşünme...
sevdiğine kavuşuyosun bunu bu korkularla gölgeleme...

Eşin ön sevişmeyi uzun tutarsa sorun olmaz diye düşünüyorum ben..Ayrıca korkulacak birşey olsaydı, bu kadar insan yaparmıydı :kedi:

bu arada seni uzmek istemem ama oranin buyuklugu her zaman boyle posla alakali olmayabiliyor..
yani cok iri yari adamlarin kucucuk olabilir ufak tefek adamlarin da tam tersi..
o yuzden kafanda boyle dusunup de olayi buyutme.. olmadi cekinceni evlenmeden evvel anlat nisanlina..
endiselerinin oldugunu bilirse daha iyi olur.

allah herseyi cok guzel ayarlamis guzelim
kusura bakma biraz acik yazicam
vajina kaslari cok esneyebilen kaslar yani icine giren seye gore genisleyebilir esneyebilir.
gunumuzde bayanlarin en cok yasadigi problem vajinusmus problemi yani vajina kaslarini istem disi kasan bayanin cinsel iliskiye girememesi
gunumuzde bu cok yaygin malesef
en buyuk nedenleride yanlis anlatilan ilk gece deneyimleri
bazen evli bayanlar o kadar cok abartiyorki iste soyle acidi boyle kanadi bilmem ne oldu gibi
hepsi abarti bir insan kendini kasmaz rahat birakirsa asla boyle seyler olmaz
ben fransada yasiyorum burda 15 16 yasinda genc kizlar bile surekli iliskiye giriyorlar
aciyan bir sey olsaydi sence o yastaki gencler bunu denermiydi ?

oncelikle aciycak kanayacak hastanelik olacaksin gibi sacma sapan kulaktan dolma bilgilerden uzak dur
sen sevdigin ve uzun zamandir tanidigin bir insanla birlikte olacaksin bu cok buyuk bir sans
bi kac tavsiyem olucak
ilk once ilik dus yap
sicak bir seyler icin kakao sicak sut yada sicak chokola gibi
kesinlikle kahve cay gibi seyler tuketme
o gece on sevismeyi uzun tutun yani sen hazir olasiya kadar iliskiye girmeyi denemeyin
kendini kasmamaya calis bunuda en guzel su sekilde basarirsin burnundan kocaman kocaman nefes al ve agzindan nefesi ver inan bu gerginligi cok azaltir ve cok rahatlarsin
kafanda guzel seyler kur hatta simdiden yap bunu cok guzel gecicek de
ne zamandir bekledigimiz an gelecek de hep guzel seyler dusun ki guzel seyler olsun

turkiyede her 10 kadindan 2 si vajinusmus hastasiymis guzelim ben bunu duydugumda icim acimisti
hep bu tur korkutmalardan yanlis bilgilendirmelerden dolayi nice genc kizimizin hayatini mahvoluyor farkinda degiliz
o yuzden bilgi sart her zaman her yerde bilgi bilgi
kafana takilan seyler olursa sorabilirsin rahatlikla kusura bakma cok uzun oldu
ama bu tur konularda sorunlar konusamadigimizdan kaynaklaniyor

Evet cidden güzel açıklamış çok teşekkürler :) Cevap veren herkese de ayrıca teşekkürler... ınsanlar neden bayılır bu kadar abartmaya yanii kimseye bir faydası yok zararı var cidden, dediklerinizi dikkate alacağım.

hala bu ülkede erkegin ayakkabı numarasının yarısı cinsel uzvudur yok boyu uzunsa uzvu ona orantılıdır eli küçükse uzvu küçüktür türü hurafelere ciddi ciddi kafa yorup inanan sevinen üzülen insanlar oldugunu gördükçe bir yandan hem üzülüyorum hem gülüyorum

ama yadırgamıyorumda nitekim bu ülkede egitimsiz 35 milyon insan oldugunu hala hurafe tabu hoca elalem ne derci bakış açısı hüküm sürdügü için ve insanlar bunu açıkça sorup konuşamadıgı için maalesef bu tür korkular her zaman olacak

bu ülkede 1 milyon üzerinde yaşı 14 ila 16 arası küçük gelinleri varken bu ülkenin bu resmi raporlarada yansımışken 14 yaşında bir zihin ve bedenin henüz kendinin gelişmedigi halde gelişmiş bir birey gibi hem evliligini hem doguracagı çocugu topluma insanlıga faydalı yetiştirebilecegini düşünebilmek mümkünmü

böyle yanlışlıkların çarpıklıkların bedelini tüm toplumun ödedigini görmezden geldikçe daha bir çok defa biz hırsızlık gasp cinayet vb gibi konuları tinerci dehşetlerini duydukça ürperecegiz

sabah sadece bir saat yayımlanan kadın programlarına bakmak bu ülkenin ne durumda oldugunu gösteriyor 13 14 yaşında kızlar 40 50 yaşında evli erkeklere kaçmalar seviyorum demeler

nikahsız yüzbinlerce kadının beni bıraktı gitti diye feryatları kimliksiz benliksiz çocuk yıgınlarının donatıldıgı gettolar umutsuz yüzler

nereden nereye diyeceksin işte herşey bu tür hurafelerle başlıyor aydınlanmaya maalesef insanlarımız niyetli degil okumaya çaba göstermeye hiç niyeti yok toplumun ne diyim gördükçe toplumu tek bir tepki verebiliyorum

ÜRPERİYORUM ...

Haklısınız tabi. O kadar her şey kapalı ve dar bir açıdan yaşanıyor ki neler var neler yani. Ancak eğitimsiz bir insan değilim, baskıcı filan da bir ailem yok kendi isteğimle, hazır olmadığım için birlikte olmadık ve ben öyle "erkeğin uzvu ayak numarasının yarısıdır" şudur budur tarzı komik şeylere inanmıyorum. Sadece daha cüsseli bir insanınkinin daha büyük olma ihtimali olduğu için, ilk seferinde daha zor olur mu benim için diye sordum, kafamdaki bir soru işaretini paylaştım o kadar.

Endişeni anlayabiliyorum. Hurafelere inanmamak, okumak bilgili olmak bir yere kadar sonuçta bu işi ilk kez yapacağın zaman insanda bir heyecan ve merak oluyor..Benim de ilk birlikte olduğum insan bahsettiğin gibiydi ama burdakş arkadaşların da dediği gibi yaratılışımız her şey için uygun ayarlanmış, vücudunu kasmadığın sürece sorun yaşamazsın. ıstersen bir jinekologla da paylaşabilirsin sorunu.

CNM DAHA ÖNCE Bİ YORUMA YAZDIĞIMI KOPYALIYORUM SANA PÜF NOKTASI OLUR yerimseniben AMA BOYUTLA ALAKASI YOK EN ÖNEMLİSİ KENDİNİ SIKMAMAK BU GÜZEL GÜNÜNDE KENDİNİ BU DÜŞÜNCEYLE BOĞMA CNM YAA ÜZÜLME HEPİMİZ YAŞADIK KORKACAK BİŞEY YOK

bazı kocalar ö... olup da karı gördük diye dalarsa pat diye tabi acı olur Çok üzgünüm çoook
farzedin eliniz sıkıca kapalı biri çubuk sokmaya çalışıyo acırmı tabii acır :bbo:
ama elinizi sıkmazsanız çubuk hooop kolay geçer kaydirigubbakcemile3
işte böyle düşünün 1,5 yıllık evliyim evt dehşet korktum ama eşim acele etmedi ve bende kasmadım kendimi çook kolay oldu opuyorumnanaktan
bacaklarınızı sıkmayın açabildiğiniz kdar açın en önemlisi bu :asigim:
birz açık oldu ama aşın bu tarz düşünceleri artık
evveet neymişş bacaklar açık sıkmıyosunuz yerimseniben
eşinizde acele etmiyor zaten gerisi güzel anlatılmaz yaşanır Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek: :kedi:

hala bu ülkede erkegin ayakkabı numarasının yarısı cinsel uzvudur yok boyu uzunsa uzvu ona orantılıdır eli küçükse uzvu küçüktür türü hurafelere ciddi ciddi kafa yorup inanan sevinen üzülen insanlar oldugunu gördükçe bir yandan hem üzülüyorum hem gülüyorum

ama yadırgamıyorumda nitekim bu ülkede egitimsiz 35 milyon insan oldugunu hala hurafe tabu hoca elalem ne derci bakış açısı hüküm sürdügü için ve insanlar bunu açıkça sorup konuşamadıgı için maalesef bu tür korkular her zaman olacak

bu ülkede 1 milyon üzerinde yaşı 14 ila 16 arası küçük gelinleri varken bu ülkenin bu resmi raporlarada yansımışken 14 yaşında bir zihin ve bedenin henüz kendinin gelişmedigi halde gelişmiş bir birey gibi hem evliligini hem doguracagı çocugu topluma insanlıga faydalı yetiştirebilecegini düşünebilmek mümkünmü

böyle yanlışlıkların çarpıklıkların bedelini tüm toplumun ödedigini görmezden geldikçe daha bir çok defa biz hırsızlık gasp cinayet vb gibi konuları tinerci dehşetlerini duydukça ürperecegiz

sabah sadece bir saat yayımlanan kadın programlarına bakmak bu ülkenin ne durumda oldugunu gösteriyor 13 14 yaşında kızlar 40 50 yaşında evli erkeklere kaçmalar seviyorum demeler

nikahsız yüzbinlerce kadının beni bıraktı gitti diye feryatları kimliksiz benliksiz çocuk yıgınlarının donatıldıgı gettolar umutsuz yüzler

nereden nereye diyeceksin işte herşey bu tür hurafelerle başlıyor aydınlanmaya maalesef insanlarımız niyetli degil okumaya çaba göstermeye hiç niyeti yok toplumun ne diyim gördükçe toplumu tek bir tepki verebiliyorum

ÜRPERİYORUM ...

çok çok güzel yazmışsınız daha iyi anlatılmazdı herhalde alkisalkisalkis herşey eğitimle alakalı kesinlikle ülkemizde cinselllik hala tabu hepte öle olucak bazen öyle komik şeyler okuyorum ki inanamıyorum bu zaman hala bunlar varmı diye ama var malesef .. çünkü öle yetiştiriliyoruz hep cinsellikten korkarak hep bir baskı..

çok çok güzel yazmışsınız daha iyi anlatılmazdı herhalde alkisalkisalkis herşey eğitimle alakalı kesinlikle ülkemizde cinselllik hala tabu hepte öle olucak bazen öyle komik şeyler okuyorum ki inanamıyorum bu zaman hala bunlar varmı diye ama var malesef .. çünkü öle yetiştiriliyoruz hep cinsellikten korkarak hep bir baskı..

Cinsellik mevzusuna ayıp ayıp ayıp dedikçe, sorunları saklayıp sanki bu utanılacak bir olay gibi gördükçe ayıplanacak hâle geldik 21. yüzyılda...
Haberimiz yok.
akannehir

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ancak ben bu konularda cahil bir insan değilim. Yani cinsellik ne benim için ne de ailem için tabu bir konu olmadı hiçbir zaman, isteseydim evlenmeden önce de yaşayabilirdim ancak kendim böyle tercih ettim. Sadece kafamda bir soru işareti var boyutu daha büyük olursa ilk seferde daha zor olur mu diye, hepsi bu :uhm: Ama anladığım kadarıyla kendimi kasmadığım sürece bir zorluğu yokmuş.

Canım dediğim gibi benim de ilk birlikte olduğum kişi tarif ettiğin gibiydi :) Ama çok sevdiğin zaman zaten ona güveniyorsun, o da sana aynı şekilde davrandığında bir kaç saniye içinde bu muymuş korktuğum şey dersin. Yaratılışımız zaten her şeyi ayarlıyor :)

Back