Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle allah tamamını erdirsin umarım çok mutlu evliliğin olur...soruna gelince hiç kimsenin dediğini kafana takma.ve ilk gece sana en önemli tavsiyem kendini asla kasma...sonuçta sevdiğinle evleniyorsun kendini rahat bırak olumsuz şeyler düşünme ben kendimi ilk denediğimizde kasmıştım ve olmamıştı sonra kasmayınca oldu...jel yada krem kullanabilirsin yada bebek yağı...hiç bir sakıncası yok...eminim nişanlında nazik davranır...allah mesut etsin...sevgiler...
nisanlin ne kadar iriyari olursa olsun penisi cinsel iliski sirasinda sana zarar verecek boyutlarda olamaz. ilk olacagi icin bir miktar aci hissedebilirsin ama o aciyi kucuk bir adamla da hissedersin. vajina dedigin sey lastik gibi esnektir. kocaman kafali bebekler cikabiliyor ordan:) onemli olan kendini kasmayip rahat birakman. bunun olabilmesi icin de onsevisme ne kadar uzun tutulursa o kadar iyi olur. bir de yeterince islaklik yoksa jel kullanman cok yardimci olacaktir.
arkadaşlar merhaba..1 aydır filan evliyim ben de artık :)
pek sorun olmadı çok rahatladım. hiç öyle abartılı bir şey yapıyormuşuz gibi davranmadı eşim. eve baya geç geldik zaten 4 filandı saat, oturduk sohbet ettik düğünle ilgili filan olan komik şeylerden bahsettik güldük baya. sonra da kendiliğinden oldu. hiç kendimi gerip "acaba ne olacak" diye düşünmemeye çalıştım ve beklediğimden çok daha kolay oldu gerçekten. sizin de içimi rahatlamanız sayesindee. acısı da asla abartılacak bir şey değilmiş 3 saniye filan süren geçen az bir şey. hepinize teşekkür ederim tekrar.