Cok uzuldum canim. Basin sagolsun. Allah rahmet eylesin. Cok dua et.. Rabbim okuduklarini anneciginin ruhuna ulastirsin insaAllah.. Allah yardmcin olsun sabirlar versin..nevin kendi annemin ismi, annem 3 yıl önce aniden evre 4 meme ca tanısı alıp, 2 hf içinde 57 yaşında iken vefat etti, 3 yıldır hergün ağlıyorum anneme , acısı artıyor azalmıyor..Eşim teklif etti annemin ismini koymayı, benim de hoşuma gitti, koyucaz inşallah.
Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin canım, inşallah kızın biraz da olsa acına merhem olur.nevin kendi annemin ismi, annem 3 yıl önce aniden evre 4 meme ca tanısı alıp, 2 hf içinde 57 yaşında iken vefat etti, 3 yıldır hergün ağlıyorum anneme , acısı artıyor azalmıyor..Eşim teklif etti annemin ismini koymayı, benim de hoşuma gitti, koyucaz inşallah.
Birlikte kullanmayacaksaniz uyum da cok onemli degil sanirim. Hangi isimle hitap edeceksiniz cocuga? Nevin ile mi yoksa diger seceneklerden biriyle mi?nevin rahmetli annemin ismi
birlikte zor olur sanırım
diğer isme de bir türlü karar veremedik, eğer uyumlu olursa ikisi birlikte de kullanabiliriz, bilmiyorum ki :)Birlikte kullanmayacaksaniz uyum da cok onemli degil sanirim. Hangi isimle hitap edeceksiniz cocuga? Nevin ile mi yoksa diger seceneklerden biriyle mi?
haklısın canım, herkesin zevkli farklı sonuçtaKafaniz iyice karisacak. Herkes farkli bir sey soyluyor :) iki isimle hitap edileceksse uyumuna ve ismin kisa olmasina dikkat edin bence. Benim kizim iki isimli. Iki ismi birarada kkulanmak insani yoruyor.
Eger tek isimle hitap edilecekse, anlamu en guzel olan ve esinizle birlikte icinize en cok sinen ismi koyun. Cevre es dost akraba ya kalirsa kafaniz iyice karisacak.
nilay güzel ama görümcemin ismiNevin Nilay nasıl:)
nilay güzel ama görümcemin ismi[/QUOTE
Hmm o zaman daha başka bişey
Nevin in devamına sesli harfle Başlayan isim olursa daha kolay söylenir Nevin Ela Nevin ada gibi
Hmm o zaman daha başka bişey Olmalınilay güzel ama görümcemin ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?