- Konu Sahibi damlacagla
-
Live clean durulanmayan saç spreyini kullanmaya başladım ben de.Watson'da çalışan bayana şampuan mı sprey mi diye sordum ve spreyi önerdi.Şişenin üzerinde kuru veya havluyla nemi alınmış saça uygulayın yazıyordu, ben de her ikisini de denedim ama kuru saça sıkınca haliyle yağlandırıyor ve saçınız kirli gibi gözüküyor.O yüzden banyodan sonra havluyla biraz kurutup ıslak saça uygulamayı ve sonrasında makineyle kurutmayı tercih ediyorum o zaman güzel oluyor.Sonuç olarak herhangi ekstra birşey gözlemleyemedim henüz ama şişe bitmedi daha.Şifa niyetine sürmeye devam etsemde bir daha tercih edeceğim bir marka olmaz.
Bu şampuanın içerîğinde neler yazıyor bîri yazabilir mi acaba?
Bende ki argan yağlı değil Live Cean Bali Oil
doğal ve bitkisel içerikli ,sertifikalı organik bitk.içerir.laureth sülfat,petrolyum,dea,paraben,phthalate,fosfat içermez.saf vegan,hayvanlar üxerinde test edilmemiştir yazıyor türkçe yapıştırılmış kağıtta.
İçerik:water/eau/prunus amygdalus dulcis(sweet almond)oil-cocos nucifera(coconut)oil-cocos nucifera(coconut)seed extract-elaeis guineesis(palm)oil-
prunus amygdalus dulcis(sweet almond)seed extract-glycine soja (soybean)protein-sodium methyl 2-sulfolaurate-disodium2-sulfolaurate-sodium lauryl sulfoacetate-cocamidopropyl-betaine-glycol distearate-coco glucoside-glyceryl oleate-glyceryl stearate-glycerin-panthenol-parfum-sodium hydroxymethylglycinate-polyquatemium 10-sodium benzoate-citric acid-brown1 certifed organic/certifie biologique
Umarım çok fazla hatalı yazmamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?