Liv85 'in sade eviiiiiii =)

Yeni taşınmanıza rağmen ben bu halinide sevdim canım çok hoş görünüyor bu haliyledea.s.
ıyi günlerde oturun tatlım a.s.

Güle güle oturun, ama naçizane fikrim, evin dösemesinden çok, daire hosuma gitti. Bana göre ev çok cansiz ne yazik ki, sadeligi severim ama bu kadarida degil. Biraz bibelo, renk, kontrast olsa daha hos olur. Cok monoton renkler :(( Agiz tadiyla oturmaya nasip olur insallah

aprilm evet tatlım seramikçiyim

öncelikle bütün kötü ya da iyi yorumlar için tesekkur ederim ...daha kaç kez yinelemem gerekli bilmıyorum yeni tasındık hersey tam yerli yerinde degil taşları onu bunu ben seçtim herşeyin birbiri ile uyumlu olması benim önceliklerim arasındadır ....normalde elestiriye açık bir insanımdır ama yeni tasındık dememe ragmen evde o eksik bu eksik demeniz hos bir davranıs sekili degil zaten ben en başa yazdım tekrarladım da bu sekilde kırıcı oluyorsunuz uyarmak istedim

gerekir ban versinler hiçte umrumda degil bütün fot.ları siliyorum hersey tamamlanınca eklerim bu sekilde olmayacak cunku benim soylememe karsın bazı seyler yenilenince ben inciliyorum

bugune kadar yaptıgınız butun yorumlar için tesekkur ederim

bence ev gayet güzel ve $ik. bende sadelikten yanayin ben esyaya degil esya bana hizmet etmeli.cogu insanlar eve renk katicam derken kokos yapiyor evi.renklerin modasi gecer. ama sadelik uzun süre kalir :) güle güle oturun. bizde ev yapiyoruz suan kaba insaati yapiliyor yaza dogri biter insallah ben kapilarini cok begendim söylersen sevinirm.

Back