- Konu Sahibi BeyazPerim
LIİV kendı resmınude koysanaŞenizsositososito:jeyyar:
yok artık =) geçen hafta maix parfüm takası yapmıstık bir tek o gordu nasıl birseyse benzedigimi ona sorabilirsin cnm opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LIİV kendı resmınude koysanaŞenizsositososito:jeyyar:
sade bi evde insanın ruhu daralmaz ttlım aksine incik cincikli evler insanı boğar bilmiosan öğreteyim dedimm .....:roflol:
bence çok sade çok hoş bir ev banyosu girişi mutfağı güle güle otur ttlım:lepi:
yok bebeğim sen benim ruhumu bana öğretme.:mymeka:
incik cincik demedim bende.kaydirigubbakcemile2
diğer arkadaşların dediği gibi,objelerden bahsetmiştim.
liv de fikire açık birisi.
çeşitli objelerin ruhu daraltacağını sanmıyorum.
çok güzel olur livcim opuyorumnanaktan
tatlışlarım çok tesekkur ederim Şeniz
emdev cim duvarlarına melek tarzındaki seramiklerde duşunuyorum ...onu kendim musait oldugumda yapacagım
guzeller guzeliim benim
yeni eviniz hayirli olsun tatlim oncelikle saglikla mutlulukla oturun insallah
cok sade ve guzelmiss ben begendim canim.goz yormuyo sadeligi insani ruhani dinginlik verioo mutfak ve banyo beyaz ben bayilirimm beyaza mutfakta ve banyoda cok zevkli allahgule gule oturmanizi nasip etsin canim benim eksik olanlar icin kafana takma zamanla begendikce alirsin cunku insan acele ile alinca sonra pisman oluyo yavas yavas tamamlamak daha dogru bence fistigim
Şenizablammmm benim bitanesin sen aynen bende senin gibi dusunuyorum simdilik acelesi yok hemen aceleye gittirip içime sinmeyen birseyi alacagıma biraz bekleyim istiyorum opuyorumnanaktanŞeniz
fazla sade degil mı =)cnm haklısın o sart vallaha =)şu tekli koltuktan bir tane daha istiyorum o biraz odayı doldurur gibi