Liv85 'in sade eviiiiiii =)

sade bi evde insanın ruhu daralmaz ttlım aksine incik cincikli evler insanı boğar bilmiosan öğreteyim dedimm .....:roflol:
bence çok sade çok hoş bir ev banyosu girişi mutfağı güle güle otur ttlım:lepi:

yok bebeğim sen benim ruhumu bana öğretme.:mymeka:
incik cincik demedim bende.kaydirigubbakcemile2
diğer arkadaşların dediği gibi,objelerden bahsetmiştim.
liv de fikire açık birisi.
çeşitli objelerin ruhu daraltacağını sanmıyorum.

tatlışlarım çok tesekkur ederim Şeniz

emdev cim duvarlara melek tarzındaki seramiklerde duşunuyorum ...onu kendim musait oldugumda yapacagım

Son düzenleme:
guzeller guzeliim benim
yeni eviniz hayirli olsun tatlim oncelikle saglikla mutlulukla oturun insallah
cok sade ve guzelmiss ben begendim canim.goz yormuyo sadeligi insani ruhani dinginlik verioo mutfak ve banyo beyaz ben bayilirimm beyaza mutfakta ve banyoda cok zevkli allahgule gule oturmanizi nasip etsin canim benim eksik olanlar icin kafana takma zamanla begendikce alirsin cunku insan acele ile alinca sonra pisman oluyo yavas yavas tamamlamak daha dogru bence fistigim

guzeller guzeliim benim
yeni eviniz hayirli olsun tatlim oncelikle saglikla mutlulukla oturun insallah
cok sade ve guzelmiss ben begendim canim.goz yormuyo sadeligi insani ruhani dinginlik verioo mutfak ve banyo beyaz ben bayilirimm beyaza mutfakta ve banyoda cok zevkli allahgule gule oturmanizi nasip etsin canim benim eksik olanlar icin kafana takma zamanla begendikce alirsin cunku insan acele ile alinca sonra pisman oluyo yavas yavas tamamlamak daha dogru bence fistigim

Şenizablammmm benim bitanesin sen aynen bende senin gibi dusunuyorum simdilik acelesi yok hemen aceleye gittirip içime sinmeyen birseyi alacagıma biraz bekleyim istiyorum opuyorumnanaktanŞeniz

Şenizablammmm benim bitanesin sen aynen bende senin gibi dusunuyorum simdilik acelesi yok hemen aceleye gittirip içime sinmeyen birseyi alacagıma biraz bekleyim istiyorum opuyorumnanaktanŞeniz

sende benim biricigimsinn canimsinn cok dogru yapiosunn hayatim hic acele etme icine sine sine al pamuk sekerim benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞenizŞeniz

Yeni eviniz gercekten cok sade ve bir o kadar da hos...
Bence insani dinlendiren, huzur veren bir havasi var...
Allah güle güle oturmayi nasip etsin...
Ayrica hic acele etme; icine sine sine zamana yayaraktan tamamla evinizi...

ayyy tam benlik bi ev ya süper bence.hele mutfak ve banyoya bittim.renk kargaşası yok.insanın gözünüde yormyoo.güle güle otur

canım arkadaşım,allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin,şans ve uğur getirsin yeni eviniz işallah:nazar:
zevkli arkadaşım sendende böyle bir dekorasyon beklerdim,ferah fersah insanın içi açılıyo vallaopuyorumnanaktan
zaten yeni taşındınız eksik olan birşey olduğunu düşünüyorsan zamanla tamamlarsınız onlarıda,ama ben hiç gerekli görmedim şahsen:)
benim odam kokoştur ama sade bir dizayn yapmayı düşünsem inan bu tarzlarda yaparım...ben çok beğendim güle güle oturun meleğimŞeniz

Livim bayıldım hayatım yaaa,
Çok güzel bir ev!

Ben de heryataın her alanında sadelikten yanayım, çok beğendim bundan dolayı.

Bitenem, perde alacaksan, sana önerim,

jaluzi görünümlü stor perdeler çok hoşuma gidiyor. Beyaz jaluzi gibi duruyor ama stor, temizliği çok kolay. Sanırım Koçtaşta vardır, benim kuzenim kullanıyor.

sağlıkla huzurla oturun inş. ne diyeyim
bence cok durgun fazla sade
biraz kahve yada mavi ne bilim turuncu baska renklerde kullasan objelerle yastıklarla vs cok daha cici olur ve canlanır a.s.

Canım hayırlı olsun güle güle oturun Şeniz Ben odanı çok beğendim. Sade, şık.. Dikkat dağıtıcı hiç bir unsur yok. Valla sabahtan akşama kadar hiç konsantren bozulmadan, kitap okuyabileceğin, çalışabileceğin, film izleyebileceğin ideal bir ortam budur. Açık pembe ve beyaz tonlarda mumlar da koyabilirsin odana, çok şirin durur :)

Back