Liv85 'in sade eviiiiiii =)

yok cnm hiçbiyerde halı göremedim holde boş yolluk yok üşümüyomu kız ayakların terliklemi geziyon hep yoksa sadelikte gerçektwen çok sade biraz renk lazım o eve bencee hareket lazım çok cansıoz gibi bana göre tabiki zevkler farklı cnm bnm

canlarımmmmm benim zaten topigi liv in sade evi diye actım farkıyım çok sade ama biz boyle seviyoruz =)

tatlım nasıl bir renk lazım anlatsana bende fikirlerini ogrenmis olurum

cnm bnm beyazlardan kremlerden oluşan bir ev çok güzel sadeligi simgelemişsin zaten birazda aşkı hissettir evin içinde siyahlar gördüm biblolar uyumun engüsel uçtugu nokta olan kırmızılar süper renk katar o beyazların arasına bence b,iblo olabilir perde olabilir hava katar hani aşk kokar sade temizlikle beraber ev tabi bu bi fikir

tesekkur ederim tatlım dusuncelerin için perdeleri gecici olarak taktık

benim odama koltugumun ahsapların renginin aynından jaluzi dusunuyorum oturma odası ve salonada koltugun renginin aynısından kalın perde , ince perde olarakta onun 4-5 ton acıgını dusunuyoruz ...oof sen kırmızı diyorsun ben gene o tonlara kayıyorum

tesekkur ederim tatlım dusuncelerin için perdeleri gecici olarak taktık

benim odama koltugumun ahsapların renginin aynından jaluzi dusunuyorum oturma odası ve salonada koltugun renginin aynısından kalın perde , ince perde olarakta onun 4-5 ton acıgını dusunuyoruz ...oof sen kırmızı diyorsun ben gene o tonlara kayıyorum

olsun cnm benim sen beyaz hastasısın bende çok seviyom ama ah işte bebekle kullanılamayan tek renk beyaz sadeligi dogallıgı temizligi ön plana çıkarır o evde seni temizlik bekler hep gözüne toz gözükür şimdiden kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan

oturma odasını görmeden o mesajı yazmıştım. ev kullanılmıyor gibi, otel gibi gelmişti halı da olmayınca :delphin:

evi ev yapan halı mıdır sizce ...daha yeni tasındık ilk gorudumgumu almak istemıyorum biraz fikir edindikten sonra alacagız diye yazdım ...
topigi actıgıma açacagıma pısman oldum

olsun cnm benim sen beyaz hastasısın bende çok seviyom ama ah işte bebekle kullanılamayan tek renk beyaz sadeligi dogallıgı temizligi ön plana çıkarır o evde seni temizlik bekler hep gözüne toz gözükür şimdiden kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan

evet cnm hiç sorma yere birsey duşse hemen belli oluyor koltukları zaten hiç sorma =)

bu yeni çıkan toz tutmayan halılar var bir karış ipli çok şeker durur beyaz renkleride var hemde siliyon temizleniyo pratik öyle bişi alabilirsin cnm simli olabilir gümüş beyaz üstüne doreli olabilir

liv evin çok güzelmiş.
yalnız mı yaşıyosun burda
benim oralara kokoş şeyler koyasım geldi ama bakarken.zemuszemus
çok sade kız ruhun daralmıyor mu CADIARZU
ama çok güzel.güle güle otur şekerim :hooray:

sade bi evde insanın ruhu daralmaz ttlım aksine incik cincikli evler insanı boğar bilmiosan öğreteyim dedimm .....:roflol:
bence çok sade çok hoş bir ev banyosu girişi mutfağı güle güle otur ttlım:lepi:

sade bi evde insanın ruhu daralmaz ttlım aksine incik cincikli evler insanı boğar bilmiosan öğreteyim dedimm .....:roflol:
bence çok sade çok hoş bir ev banyosu girişi mutfağı güle güle otur ttlım:lepi:
yok bebeğim sen benim ruhumu bana öğretme.:mymeka:
incik cincik demedim bende.kaydirigubbakcemile2
diğer arkadaşların dediği gibi,objelerden bahsetmiştim.
liv de fikire açık birisi.
çeşitli objelerin ruhu daraltacağını sanmıyorum.

Back