- Konu Sahibi BeyazPerim
çok hoş da neden hiçbiyerde halı ve eşya yok?
eşya derken ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş da neden hiçbiyerde halı ve eşya yok?
eşya derken ?
tesekkur ederim tatlım dusuncelerin için perdeleri gecici olarak taktık
benim odama koltugumun ahsapların renginin aynından jaluzi dusunuyorum oturma odası ve salonada koltugun renginin aynısından kalın perde , ince perde olarakta onun 4-5 ton acıgını dusunuyoruz ...oof sen kırmızı diyorsun ben gene o tonlara kayıyorum
oturma odasını görmeden o mesajı yazmıştım. ev kullanılmıyor gibi, otel gibi gelmişti halı da olmayınca
olsun cnm benim sen beyaz hastasısın bende çok seviyom ama ah işte bebekle kullanılamayan tek renk beyaz sadeligi dogallıgı temizligi ön plana çıkarır o evde seni temizlik bekler hep gözüne toz gözükür şimdiden kolay gelsin tatlımopuyorumnanaktan
ev çok şık, sade herzaman güzeldir ama oturma odanın koltuklarına renkli yastık çok güzel olur bence bitanem
cnm bnm topicte yeni taşnıdıgın yazmıyo bilemezler oyüzden sormuşlardır kızma kız
liv evin çok güzelmiş.
yalnız mı yaşıyosun burda
benim oralara kokoş şeyler koyasım geldi ama bakarken.zemuszemus
çok sade kız ruhun daralmıyor mu CADIARZU
ama çok güzel.güle güle otur şekerim :hooray:
yok bebeğim sen benim ruhumu bana öğretme.:mymeka:sade bi evde insanın ruhu daralmaz ttlım aksine incik cincikli evler insanı boğar bilmiosan öğreteyim dedimm .....:roflol:
bence çok sade çok hoş bir ev banyosu girişi mutfağı güle güle otur ttlım:lepi: