- 29 Temmuz 2015
- 28
- 6
- 26
bence hiç düzenini bozma okul aynı okul üniversiteyi kazanırsın istanbula hem istanbulda o kadar güzel degil ki trafigi ayrı dert insanları ayrı dert lise son sınıf öğrencisiyim ve istanbuldan kurtulmak istiyorum dogup büyüdüğüm şehir ama çok sevdiğim söylenemez eglenmek için gezmek için ideal ama istanbulda egitim çok iyi diye bişey yok ha istanbulun çok çok iyi liseleri var kadıköy anadoluya arkadaşımm gidiyor çok zorlanıyor çok çalışkan olan insan baya düşüşlerde egitimi zor ama ben bunlara karşı dik dururum dersen bir de temel lise çıktı istanbulun baya iyi egitim veren okullardan ble temel liselere geçiş talebi fazla bayagı araştır o okulda okuyan insanları bul eskiden iyi bir egitim veriyo olabilirler ama şu çoğu okul anadoluya dönüştügünden beri öğrenciler istediği yere nakil yaptırıyor resmen bu da okulun kalitesini düşürüyor ama sen yine de hayallerin peşinden koş (emin adımlarla) bu seni daha güçlü kılar.Arkadaş ortamına dikkat et ne kadar kötü insanlar var diye her gün içinden geçirceksin benim fikirlerim böyle kötü olan şeyleri söyledim çünkü toz pembe söylersem hayal kırıklıgına ugrayabilirsiin :) NE İSTİYORSAN ONU YAP BU HAYAT SENİN :)