- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım niye bu kadar sıkı? Kilolu mu hamile kaldın?fındık fıstık sizinki kadar bol değil bende. Resmen sayıyla. Ceviz , Badem ve leblebi sadece.
Sabah yumurta ve süt birlikte tüketilmemesi gerek diye biliyorum.
Su 3 litre olsa daha iyi olacak sanki.
Salatayı bol tutmadı bende. Yeşillik zararsızdır diye birsey yok dedi. Zeytinyagı bile koymasan daha iyi olur dedi.
spor şart. ( hafif tempoda yürüyüş vs.. hafif spor )
Mesela patlıcan közleme yoğurtla ısıtmadan da tadı güzel olan yiyecekler var bunun gibiBen senelerdir öğle yemeği yemiyorum bünyem alışık ama hamilelik farklı tabi bebeği beslemek şart yalnız şöyle kötü bir huyum var soğuk yemek yiyemiyorum şimdi yanımda götürsem nerde nasıl ısıtacağım derdi vs. Bir dahaki kontrolümde doktora danışacağım bunu öğle yemeğine alternatif ne olabilir diye.
Canım niye bu kadar sıkı? Kilolu mu hamile kaldın?
Sorma canım bende öyle hamilelikten önce 5 kilo alıp 36 dan 38 bedene çıkmıştım zaten hamilelikte 1,5 kilo aldım ama diyetisyen yağ kas ölçümü yaptığında yağ değil ödem olarak aldığımı söyledi rahatladım belki seninde öyledir3 kilo fazlam vardı evet. hayatım boyunca 34-36 bedenken , sen kalk kilo aldıgın dönem hamile kal. çok da güzel oldu pek de güzek oldu aferin banaaa mart basında gitmiştim ilk olarak diyetisyene. Bu ne ya bu ne sıkılık benim altı üstü 3 kilo faZlam var dedim ve diyete uymadım. Abartmadım yemek yerken ama diyete birebir uymadım . 1.5 kilo daha almışım. Durumun ciddiyetinin farkına vardım diyeyim. Hamilelik şekeri ya da varis olsun istemiyorum. Kilo almak zaten kaçınılmaz ama gördüm ki benim vücudum hiç affetmiyor dikkat etmedigimde, hemen alıveriyor kiloyu. Şimdi yasaklar geldi ya ah canım neler istiyor bi bilsen. :'( Normalde eşim kızardı kuş kadar yiyosun falan diye. Şimdi bıraksalar 3 dürüm üstüne 2 pizza yerim
Benimde bundan sonrası sıkı.. Doğum sonrası sıkıntı yaşamaktansa şimdi dikkat edelim yapacak bişey yokmalesef halis mulis 700 gramcık yağ. 700 gram ödemmiş :) sen 15 haftada 1.5 kilo aldın ben 2 haftada. O yüzden diyet bu kadar sıkı datlum :)
Hepsi birden çok zor ve fazla aynı şekilde bende daha önce diyet yapmıştım ama bozduğum zaman spora yükleniyordum dengeliyordu şimdi hafif tempo yürüyüş dışında fitness vs yapamıyorum mecbur az yiyeceğim yemek neyse sigarasız kalmak en fenasısütle toz tarçın . Çünkü ben soguk süt seviyorum. soguk süte kabuk tarçın manasız. ısıtsaydım eğer sütü içine sallardım kabuk tarçını. Hayatımda ilk kez hamile kalıyorum, ilk kez sigarasız kalıyorum ve ilk kez diyet yapıyorum. Yeminlen cennetliğim
Ben 2 hafta sonra başlıyorumbelki bizi topa tutacaklar ama kesinlikle sigarasızlık en kötüsü.. Bu arada 3 ay dolsun hamile platesi ya da yogasına baslamayı düsünüyorum. Üşenmezsem.