Liseli kızın diyet günlüğü

askusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
104
1
Merhaba. :)
Bu gün itibariyle diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenerek kilo verme olayaına başlamış bulunmaktayım :)
Boyum 155
Başlangıç kilom 69.800
İlk hedefim 60

Bu gün yediklerim

SABAH (09.30)
2 kibrit kutusu peynir,
2 ceviz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
bol marul ve maydanoz

ara (11.30)
8 badem
1 bardak süt

öğle (13.35)
marul,roka ve tavuklu kepekli sandviç
1 kutu ayran

ara (16.30)
1 orta boy elma
1 dilim tam tahıllı ekmek

akşam (19.00)
Tavuklu cevizli roka salata
2 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt

21.00 da 2 porsiyon meyvam var. Yarım elma bide mandalina yerim :)

Ayrıca bugün için kendimi kutluyorum.Annemin iş arkadaşları davetliydi ve masada sevdiğim her şey vardı. pasta,dolma,börek çörek....
Ama ben tadına bile bakmadım.Yapıcam ben bu işi yahuuu :)))

hayırlı olsun diyete başlaman tebrik ediyorum seni özelliklede o masadakileri yemediğin için :KK9: lise kaça gidiyorsun?

Merhaba. :)
Bu gün itibariyle diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenerek kilo verme olayaına başlamış bulunmaktayım :)
Boyum 155
Başlangıç kilom 69.800
İlk hedefim 60

Bu gün yediklerim

SABAH (09.30)
2 kibrit kutusu peynir,
2 ceviz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
bol marul ve maydanoz

ara (11.30)
8 badem
1 bardak süt

öğle (13.35)
marul,roka ve tavuklu kepekli sandviç
1 kutu ayran

ara (16.30)
1 orta boy elma

akşam (19.00)
Tavuklu cevizli roka salata
2 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt

21.00 da 2 porsiyon meyvam var. Yarım elma bide mandalina yerim :)

Ayrıca bugün için kendimi kutluyorum.Annemin iş arkadaşları davetliydi ve masada sevdiğim her şey vardı. pasta,dolma,börek çörek....
Ama ben tadına bile bakmadım.Yapıcam ben bu işi yahuuu :)))

Tebrik ederim fıstıkım:) Günlüğün de sana uğur getirsin :KK16: Azmine hayran oldum, mutlaka başaracaksın... Spor durumunu ne yaptın?

hayırlı olsun diyete başlaman tebrik ediyorum seni özelliklede o masadakileri yemediğin için :KK9: lise kaça gidiyorsun?
Teşekkür ederimm :) 10. sınıfım ben.Bilgisayarım bozulduğu için giremiyorum foruma.O yüzden cevap biraz geç oldu. Bilgisayarım tamir edildiğinde beraber devam ederiz istersen.Ne dersin? :)

Tebrik ederim fıstıkım:) Günlüğün de sana uğur getirsin :KK16: Azmine hayran oldum, mutlaka başaracaksın... Spor durumunu ne yaptın?

Cevabım geç oldu kusura bakma ablacım :) Ayrıca çok teşekkür ederim.Buraya yazmış olman beni çok mutlu etti :)

Spor olarak günde 1 saat yürüyorum.Ama yeterli değil elbette. Önerebileceğin bi spor var mı acaba?

Yarın diyetisyenimle randevum var. yağcıklarımdan ne kadar kurtulabildim acaba :))))
Herkes kilo mu verdin sen diyor.Çoook mutluyum.Tam gaz devammm...

Teşekkür ederimm :) 10. sınıfım ben.Bilgisayarım bozulduğu için giremiyorum foruma.O yüzden cevap biraz geç oldu. Bilgisayarım tamir edildiğinde beraber devam ederiz istersen.Ne dersin? :)

bende 12. sınıfım tamam canım bilgisayarın tamir edildiğinde beraber devam ederiz :KK70:

Bu arada canım bir şey dikkatimi çekti nerdeyse her öğünde ekmek vs. var
hedefin için kalori açığını istediğin düzeye çekemez ama bu diyet ? :/
kaç ayda verme planın var ?

Cevabım geç oldu kusura bakma ablacım :) Ayrıca çok teşekkür ederim.Buraya yazmış olman beni çok mutlu etti :)

Spor olarak günde 1 saat yürüyorum.Ama yeterli değil elbette. Önerebileceğin bi spor var mı acaba?

Rica ederim canım. Günde 1 saat yürümek gayet güzel. Haftada 3 gün kol, karın ve bacak kaslarını çalıştıracak plates hareketlerini yapabilirsin. Yaparken hareketleri doğru ve dikkatli yapmaya gayret edersen hem kendine zarar vermemiş olursun hem de daha faydalı hale getirebilirsin :KK16:

Yarın diyetisyenimle randevum var. yağcıklarımdan ne kadar kurtulabildim acaba :))))
Herkes kilo mu verdin sen diyor.Çoook mutluyum.Tam gaz devammm...

Tebrik ederim seni canım; yarın güzel haberlerini de paylaşmanı bekliyorum:KK16::KK16:

Bu arada canım bir şey dikkatimi çekti nerdeyse her öğünde ekmek vs. var
hedefin için kalori açığını istediğin düzeye çekemez ama bu diyet ? :/
kaç ayda verme planın var ?

Benim yaşım küçük olduğu için o dengeleniyor.Metabolizma hızım iyi yani :) Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim . :)

Benim yaşım küçük olduğu için o dengeleniyor.Metabolizma hızım iyi yani :) Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim . :)

ben 10 yıl önce (16 yaşında) keşf etmiştim canım bana ekmek vs. ile kilo veremeyecğeimi uzun bir araştırma ve bilgilenme sonucu.
ama tabiki metobolizma ile ilgili ..benim annem 55 yaşında sadece ekmeği azaltarak 1 -2 kl verebilir.

Bugün diyetisyenime gittim ve 8 günde tam 2.5 kilo vermişim.İlk duyduğumda sevinemedim.Kısa sürede çok kilo vermişim gibi düşündüm.Bilirsiniz kolay verirsen kolay alırsın.Ama diyetisyenim beni rahatlattı.Hak verdim çünkü bu sefer gerçekten çok yiyordum tabi sağlıklı bir şekilde.Hem bu kilonun 2.3 kilosu yağdan :)
Ve şimdi çooooooooook mutluyum.Umarım buraya 50li rakamların müjdesini verebileceğim günler de gelir. :)

Günaydııın. :))

Size hemen dünkü menümü yazayım.
sabah
2 kibrit kutusu beyeaz peynir.
4 zeytin
1 domates
maydanoz.

ara:8 badem+1 bardak süt

öğle: marul ve peynirli sandviç +ayran(okulda oluyorum.)

ara: 2 porsiyon meyve,yeşil çay

akşam: 1 kase mantar çorbası, 4 kaşık yoğurt,salata,8 kaşık etli karnıbahar yemeği.

ara: yeşilçay, 2 poriyon meyve

zayıflamak çok güzel,başkalarının zayıfladığını söylemesi çok güzel.....Her şey çok güzel :))))))
Çok mutluyum.Ve sanırım özgüvenimde gelişiyor.Güçlü hissediyorum kendimi..

sabah
4 zeytin
1 domates
maydanoz.

akşam: 1 kase mantar çorbası, 4 kaşık yoğurt,salata,8 kaşık etli karnıbahar yemeği.

zayıflamak çok güzel,başkalarının zayıfladığını söylemesi çok güzel.....Her şey çok güzel :))))))

merhaba canım
8 günde 2.5 kilo vermene sevindim
peynirli sandiviç demişsin nasıl ekmek oluyor
bende çalışıyorum düzenli beslenemiyorum
diyet programını paylaşabilirmisin:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bugün diyetisyenime gittim ve 8 günde tam 2.5 kilo vermişim.İlk duyduğumda sevinemedim.Kısa sürede çok kilo vermişim gibi düşündüm.Bilirsiniz kolay verirsen kolay alırsın.Ama diyetisyenim beni rahatlattı.Hak verdim çünkü bu sefer gerçekten çok yiyordum tabi sağlıklı bir şekilde.Hem bu kilonun 2.3 kilosu yağdan :)
Ve şimdi çooooooooook mutluyum.Umarım buraya 50li rakamların müjdesini verebileceğim günler de gelir. :)

Tebrik ederim canım :nazar::KK9::KK9: Çok sevindim, elbette o günler de gelecek. Sen akıllı, bilinçli bir kızsın ve başaracaksın :KK34:

sabah
4 zeytin
1 domates
maydanoz.

Afiyet olsun canım. Çok güzel bir menü.
Kendini daha iyi hissetmene çok sevindim, daha güzel olacaksın...:KK16:

senin adına çok sevindim canımm:KK16:

merhaba canım
8 günde 2.5 kilo vermene sevindim
peynirli sandiviç demişsin nasıl ekmek oluyor
bende çalışıyorum düzenli beslenemiyorum
diyet programını paylaşabilirmisin:KK16::KK16::KK16::KK16:

Merhaba :)
Bimden kepekli sandiviç ekmeği alıyorum. 1 tanesi 160 kalori. İçine yeşillik, peynir, zeytin, domates, tavuk vs. koyabiliyorum.Yanında 1 kutu ayran içiyorum.Protein ihtiyacımda karşılanmış oluyor bu sayede.
sabah ile öğle arasında 1 bardak süt+8 badem (5 fındık yada2 ceviz de olur) tüketebiliyorum.
öğle sandiviç ve ayranımı tüketiyorum.
Akşam bol salata, 1 kase çorba, 8 kaşık etli sebze yemeği, 4 kaşık yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var.

Aralarda meyve ve yeşilçay var. Yazdığım ilk yazıda listemi tam olarak görebilirsin :)

Tebrik ederim canım :nazar::KK9::KK9: Çok sevindim, elbette o günler de gelecek. Sen akıllı, bilinçli bir kızsın ve başaracaksın :KK34:

Afiyet olsun canım. Çok güzel bir menü.
Kendini daha iyi hissetmene çok sevindim, daha güzel olacaksın...:KK16:

Serap ablacım iyiki burdasın. Çok teşekkür ederim.Senin yönlendirmen sayesinde sağlıkla veriyorum kilolarımı :))

X