Liseli gibi internetten tanışmak

Evlilik için çok erken ama bir kahve içerseniz iyi olabilir tanımak açısından sonrası size kalmış

Ben sadece uyardım herkes konusunda dikkatli olmak gerekir fakat böyle durumlar daha da dikkatli olunması gereken durumlar.

valla dikkat internet için değil hayatın her anında tanışılan herkes için geçerli.
bahsettiğiniz konudaki arkadaş başka bir ortamda da tanışsa aynı şekilde hareket edicekti muhtemelen.
açık gözlü olmak bu devirde 20 senelik komşu hatta akraba için bile geçerli..

Off bir yorum yazdık internetten tanışanların hepsi yorumumu alıntılamış!Internette tanıştığım insan normal ortamda tanıştığım insandan daha tehlikelidir.Benim fikrim bu alıntılamayın artık!!

Yav iyi de artık görüntülü konuşmayla yürüyor işler, siz nasıl sadece telde kaldınız anlamadım. Böylece dış görünüş için endişelenme olayı sona erdi sanıyordum ben. Osdoğuz yaşındayım yahu ben bile son teknolojiyi kullanıyom gençler, ayıp yahu

Hee internetten tanışma olayına gelirsek, ha bir kafede tanışmışsınız ha nette, yabancı olduktan sonra hiç bir fark yok mantıken.

Ben hala önyargılıyım ya.Yüzyüze oturup konuşmak lazım karakterini tanıyayım ki ona göre ya yol vereyim ya da devam edeyim.Bir de arkadaşlık sitelerinden asla tavsiye etmem çünkü oradakilerin niyeti bambaşka oluyor.Devir teknoloji devri olsa da ben yüzyüzecilerdenim.

İnternetten herhangi bir yerden mi tanıştınız yoksa ortanşk arkadaşlarınızın yada ortak gittiğiniz bir etkinliğin sayfasından mı bunlar önemli ipuçları. Ona göre değerlendirin. İnternetten tanışıp evlenen arkadaşlarım çok mutlu ama nasıl tanıştılar aynı okullarda farklı zamanlarda okumuşlar o yüzden güven problemi de olmadı.

Normalden taniştigim 2 kisi sevgilim oldular kisa sureli ama hemen bitti ve olumsuzluklar yaşadim nahoş seyler
Bana uzun iliski yaşatan tek kisi ise internetten tanistigim kisiydi şu an beraber olmasakta en azindan deneyim oldu

Yani bi garantisi yok normalde tanistigin veya netten tanistigin kisiyle iliskinin duzgun gidecegi.

Bende internetten tanışanlardanım 2 buçuk senelik evliyim mutluyum çok şükür. Hemen kaptırmayın kendinizi buluşun ama kalabalık bir yerde, karşınızdaki insanı iyi gözlemleyin. Eğer ilk buluşmanızdada o etkileşim devam ederse ona göre bir yön verirsiniz ilişkinize.

Benim kuzenim evlendi hemde kaçarak çok mutlu ikinciye hamile.kader kısmet şans işi.

Hanımefendi haklı 10-15 sene önce internet kullanan kişiler farklıydı. Birikimi olan eğitimli kişiler genel itibariyle kunnaırdı interneti şimdi ise akıllı telefonu olan herkes.

Bir 4-5 ay internetten görüşmeye devam edin derim.

Reactions: 000
Öncelikle bende internetten tanışıp evlendim .
Önemli olan iyi tanıman . İnternetten de tanışsan atıyorum bi cafede de tanışsan sonuçta adamı tanımıyosun izlemen gerek önce . İnt olayına takılma bence en önemlisi kafa yapısı birbirine uyuyomu , ailesi nasıl insanlar bunlar başlıca önemli seyler benim icin . İnstagramdan tanıştım evlendim farklı şehire geldim ufak tefek sorunlar oldu her evlilikte olduğu gibi . Ama neticede mutluyum yanı . İnternetten tanismamin hiç bi dezavantaj ni yaşamadım

Böylece evlenenleri çok gommussunuz kesjn insanlara da soylemissinizdir. Tukurdugunuzu yalamak olacak. 1 haftada bilemessiniz bu arada

1 hafta buluşmak için çok erken bir süre bence..

İnternetten sadece liselilerin tanıstıgını düşünmek te lisede kalmış bir kafa yapısını gösterio

vallahi geçen gün burada int te tanıştığı kişi tarafından otel odasında ilişkiye zorlanan bir kızımızın konusu vardı dikkat edin derim.
o kız otel odasında ilişkiye zorlanmamış kendi isteği ile gitmiş ve kendi isteği ile ilişkiye girmişti,sapla samanı karıştırmayalım..

daha çok telefonda konuşun,hatta görüntülü konuşun,
sık sık foto alın anlık

o kız otel odasında ilişkiye zorlanmamış kendi isteği ile gitmiş ve kendi isteği ile ilişkiye girmişti,sapla samanı karıştırmayalım..
Si z de int de tanisanlardan mısınız?Evet ilişkiye istenmeden zorlanmıştı ilişkiye alıntılamayın yazmıştım ama anlayamadınız sanırım...

Yillar once bir konu acmistim. Internetten tanistigi adam kizi seks icin zorlayip neler yapmisti ölümden döndü. Dikatli olun sanal alem yalan alem.

Artık devir değişti. Internetten tanışarak ilişki yaşamak çok olağan. Kalabalık bir kafede vs. buluşursanız bir güvenlik problemi olacağını sanmıyorum.

Hı tabii tanıştığınız platformda önemli. Ben bugüne kadar Instagram üzerinden tanıstigim insanlarla görüştüm sanal ortam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…