- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Arkadaşlık veya evlilik sitelerinden ise o iş bence çok riskli.Kızlar 4 senelik inzivamdan sonra ilk defa biriyle konusuyorum ama sorun şu ki internetten tanıştım.
Ki ben internetten tanışma olayına hep gömmüşümdür. Banal gelmiştir.
1 haftadır kesintisiz konuşuyoruz ve çok hoşuma gitti 3 kere de kısa da olsa telde konuştuk ama ben buluşmaya çoookkk çekiniyorum... adamın mesleği çok iyi aramızda 5 yaş var ve çok ortak noktamız var, iyi anlaştık genel çerçevede. ya beni beğenmezse ihtimali fazla olmakla birlikte ya hayal kırıklığına uğrarsam ihtimalini de bohçama koydum düşün düşün aşamıyorum engelleri yani.
Ne yapsam? Bu tarz tanışıp mutlu olmacalı evlenmeceli hikayeleriniz varsa alırım bir dal. Bana da motivasyon olur belki.
vallahi geçen gün burada int te tanıştığı kişi tarafından otel odasında ilişkiye zorlanan bir kızımızın konusu vardı dikkat edin derim.
Burada "Ben internetten tanışıp evlendim, çok mutluyum, çok iyi insan.." diyenlere ben olsam ne zaman tanıştınız ve nereden tanıştınız diye sorardım.Kızlar 4 senelik inzivamdan sonra ilk defa biriyle konusuyorum ama sorun şu ki internetten tanıştım.
Ki ben internetten tanışma olayına hep gömmüşümdür. Banal gelmiştir.
1 haftadır kesintisiz konuşuyoruz ve çok hoşuma gitti 3 kere de kısa da olsa telde konuştuk ama ben buluşmaya çoookkk çekiniyorum... adamın mesleği çok iyi aramızda 5 yaş var ve çok ortak noktamız var, iyi anlaştık genel çerçevede. ya beni beğenmezse ihtimali fazla olmakla birlikte ya hayal kırıklığına uğrarsam ihtimalini de bohçama koydum düşün düşün aşamıyorum engelleri yani.
Ne yapsam? Bu tarz tanışıp mutlu olmacalı evlenmeceli hikayeleriniz varsa alırım bir dal. Bana da motivasyon olur belki.
İnternet dışında, normal hayattan tanıştığı birisiyle de bu tarz olaylar yaşanmayacağının garantisi yok ki? En görücü usüllü, referanslı adamda bile sakladığı bir arıza çıkabilir.vallahi geçen gün burada int te tanıştığı kişi tarafından otel odasında ilişkiye zorlanan bir kızımızın konusu vardı dikkat edin derim.
internette hiç tanımadığım adamın fotoğrafını gördüğümde bu o dedim. 3 sene oldu.
benim hiçbir çekincem olmadı mesela buluşmakla alakalı.
ama bu sevgilimden de kaynaklı.
yani buluşma günü ve yeri için ısrarcı olmadı. ben istediğim gibi planladım..
evini, iş yerini net şekilde tarif etti.
firma ismi vs saklamadı..
sosyal medyasında tuhaf kadınlar ekli değildi baktığımda..
gibi gibi...
Ben sadece uyardım herkes konusunda dikkatli olmak gerekir fakat böyle durumlar daha da dikkatli olunması gereken durumlar.Bu olayı örneğin bi kafede beğenip tanışılan biri de yaşatabilir bu farklı bi mesele bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?