• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lisedeki ilk gün

hello_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
32
0
6
Bursa
Arkadaşlar bu sene liseye geçeceğim ama ilk gün ne yapacağımı bilmiyorum eski okuldan arkadaşlarlada aynı okula düşme ihtimalim yok yani orda kimseyi tanımayacağım ilk gün de öyle sus pus kalmak istemiyorum ve ilk gün için önerilerinizi bekliyorum...

Hayırlı olsun öncelikle :)
Bu sene üniversiteye başlıyorum bende de heyecan var ama lise konusunda fikir verebilirim :)
Benim dershaneden, ortaokuldan tanıdığım arkadaşlarım vardı ama farklı sınıflara düşmüştük.İlk gün gittim sınıfa tek otururken bir kız geldi yanıma onunla takıldım bir hafta filan.Sonra kafa yapımız uyuşmadı pek.Ama zamanla bütün sınıfla muhabbetim arttı.Genel olarak eğlenceli bir sınıftık.Lise zamanlarının kıymetini bil.Çok özlüyorum o zamanları :34:

Fazla heycan yapma. Emin ol hemen arkadaşlık kurucaksın. Öyle ay lise nasıl bi yer off çok değişik gibi verdiğin tepkilere deymiyor :) Normal gelip geçiyor. Hemen alışıyosun ortama.. Öyle çok sus pus olma. İnsanlar sana o zaman pek yanaşmazlar. Ama öyle çok konuşan, havalı bi tip gibi de görünme :D İlk günde dedikodu malzemesi yaparlar seni. İnsanlarla göz göze geldiğinde arada laf atmaya çalış onlara, gülümse falan. İyi niyetini anlayıp hemen yanaşırlar zaten. Sonra bi bakmışsın liseden mezun oluvermişsin :D

Fazla heycan yapma. Emin ol hemen arkadaşlık kurucaksın. Öyle ay lise nasıl bi yer off çok değişik gibi verdiğin tepkilere deymiyor :) Normal gelip geçiyor. Hemen alışıyosun ortama.. Öyle çok sus pus olma. İnsanlar sana o zaman pek yanaşmazlar. Ama öyle çok konuşan, havalı bi tip gibi de görünme :D İlk günde dedikodu malzemesi yaparlar seni. İnsanlarla göz göze geldiğinde arada laf atmaya çalış onlara, gülümse falan. İyi niyetini anlayıp hemen yanaşırlar zaten. Sonra bi bakmışsın liseden mezun oluvermişsin :D

ilk olarak tavsiyeleriniz çok teşekkürler... umarım dediğiniz gibi olur biran önce mezun olurum =)

Canım fazla heyecan yapma. Okula girdiğinde büyük sınıflar birbirine sarılıyor özlem gideriyor sen kendini baştan bi yalnız hissediyorsun:1: Ama öyle lise çok farklı ortam ben arkadaş bulamam falan deme. Yeni başlayanların hepsi aynı durumda ve çoğu aynı tedirginliği yaşıyor. Olduğundan farklı görünmeye çalışmaya. Sınıftan mutlaka bir iki tane zpır çıkacaktır :1: onlar sayesinde sınıf kaynaşır :1:

bende senin gibi aynı endişeyi yaşıyordum. korku vardı ıcımde ama hıc gerek yokmus böyle şeylere yeni sınıfına karşı asla soguk olma onlar senle tanışmıyosa git sen tanış çünkü herkes de bi utangaçlık var .

Kesinlikle ilk 1 -2 gün içinde başkan seçimleri olacaktır.Kendine güvenen bi şekilde başkan seçimlerine katıl.Başkan yada yardımcı olduğunda baya kişiyle muhabbet kurabilirsin.Olamasan bile kendini göstermiş , özgüvenini kanıtlamış olursun..

Ben de bu sene liseye başladım işte altıncı sınıtan beri çok yakın olduğum arkadaşımla aynı sınıfa düştük ve aynı sırada oturuyoruz. Arkadaşsız olmak kötü bir şey ya eğer onunla aynı sınıfta olmasaydık yine ben girişimci davranırdım.

Back