Lise Yorum ve Soruları lisedeki alan seçimleri kaldırıldı!!!

çok haklısınız ama sistemi değiştirmek için öneri var icraat yok.haliyle tepkilerde büyüyor..ayrıca papatyam58 istanbulda yaşadığını gördüm,istanbul mistanbul diyoruz ama burda bile hala gelişemeyen,sınıf mevcudu 50-60 kişilik olan okullar var,o yüzden senin lise1'de yaşadığın durum bana çok anormal gelmedi :1rolleyes: bu memleketin iyi yönü kaldı mı acep?? klava: :enbuyukkk:

Halime şükretmeye basladım sınıflar 30 kişilik burda her ne kadar şanlıurfa bazı insanların gözünde kro şehir olsada.. :hulya:

Halime şükretmeye basladım sınıflar 30 kişilik burda her ne kadar şanlıurfa bazı insanların gözünde kro şehir olsada.. :hulya:

küçük yerler bu açıdan daha şanslı (gerçi şanlıurfa çok küçük sayılmaz ama) kıymetini bil bence....

haydi bakalım şimdi tüm öğrenciler ve öğretmenler hiç mızmızlanmadan şikayet etmeden doooğru okula...değiştiremeyeceğimiz şeyler için sadece şikayet etmek yerine, şartlar içinde elimizden gelenin ennn en iyisini yapalım, adam gibi okuyup kendimizi yetiştirip, gelecek için söz sahibi olup yanlışları biz düzeltelim...ne demiş ulu önder Atatürk "içinde bulunduğun vaziyetin imkan ve şeraitini asla düşünmeyeceksin" ....

herkes için mutlu, huzurlu ve çoook başarılı bir yıl olması dileklerimle :)))

haklısın canım :zemuszemus
tşkk ederim umarıım senin içinde iyi bir yıl olur.opuyorumnanaktan

Bunu meb'in sitesinde görmüştüm ben.AB'ye uyacağız ,bu dönemde bölüm mü olurmuş diye kaldırıldı bölümler.Değişen birşey olmadı.Eskiden örneğin 10 fen A denirken şimdi 10A deniyor.Tek değişen tabeladaki fen,sos yazılarının kaldırılması.Açıkçası meb bunlarla uğraşacağına 'kitap verdik' demek için dağıttığı kitapların hiç bir işe yaramadığının farkına varmalı-ki farkında olduklarına adım gibi eminim.Kimse meb gibi fizik kitabında masal anlatıp sınavda sırf formüle dayalı soru sormaz.

çok saçmalıyolar öğrenci ses çıkartınca kuzu gibi olmamız istenip sindiriliyoruz hakkımızı arayamıyoruz ne avrupaymış arkadaş bitürkü uyamadık gitti gerçi bu şekil manntığını kullnmaktan uzak insanlar yön verdikçede hep böyle olucağız sağlıksız eğitim =kötü öğretmen,kötü doktor,kötü mühendis,kötü mimar......(bu böyle gider)=kötü ülke

gün geçmiyorkı eğitim sistemımızde bi yenılık yapılmasın walla hiç anlamadım ben bu durumu adam ya sözelcidir ya fenci ya tmci bune a b c bu sene liseden mezun olucagıma cok sevıyorum

evet ya milli eğitm bize de kitp verdi ama ingilizce öğretmnleri getirmnize gerk yok onlrı diolr ve kitaplar kuşe kağıt baskılı bi sürü para yani

lmaz:

Benim bildiğim kadarıyla a,b,c, sistemi yok.Bu okula kalmış birşey sanırım.
Ben 11. sınıfım,aslında benimle bağlantılı bir sorun değil.Fakat bunu 'beni ilgilendirmez ne olursa olsun'anlamında söylemiyorum.
evet ya milli eğitim bize de kitap verdi ama ingilizce öğretmenleri getirmenize gerek yok onları diyorlar ve kitaplar kuşe kağıt baskılı bi sürü para yani

lmaz:
Bu aslında sadece birkaç ders için geçerli değil.Sadece kitaplar için de geçerli değil.Domino taşlarına dönmüş müfredatları da gözden kaçırmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…