• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları lisedeki alan seçimleri kaldırıldı!!!

sizler malesef şanssız bir nesilsiniz...

bir ülkede en tutarlı en durağan ve sağlam kurum eğitim kurumu olmalı fakat bu kurum bizim ülkemizde özellikle son 10 yılda herkesinde farkettiği gibi deneme tahtasına döndü..ve bundan ne öğretmenler ne sizler ne de velileriniz memnun...ne yapılmak ,steniyorsa yapılsın biz de kayıp nesiller yetiştirmekten kurtulalım...

bunları neden size söylüyorum çünkü bu ülke sizlersiniz...bu ülkenin geleceğisiniz...kendinizi yetiştirmek zorundasınız...bilmek anlamak zorundasınız...kendiniz için....

sistemde büyük değişiklik yok kafanız karışmasın...sınav sistemiyle doğru orantılı olarak ders sistemi de değişti..aklınızı kullanır doğru seçim yaparsanız bu durumu lehinize çevirmek sizin elinizde...biraz araştırın ve sorun...alan zorunluluğu kalmadı...üniversite sınavı birden fazla ve farklı alanlarda, herkes istediği alanda sınava girebiliyor, kısıtlama yok...ders seçerken de yönelmek istediğiniz alanın derslerinin yoğun olduğu bölümleri seçin....aslında iyi araştırılıp altyapısı hazırlanıp getirilmiş bir sistem olsa çok faydalı...ama bende sizler gibi çok umutlu değilim bir süre sonra tüm bunların da değişeceğini düşünüyorum...

şimdi sizin yapmanız gereken neye çalışmanız gerekiyorsa ona çalışıp başarılı olmak....bırakın gerisi kendiliğinden gelsin.....

9.sınıfları etkiliyor da..10. sınıfa geçenleri de etkiliyor mu bu uygulama ?

özellikle bu yıl 10. sınıf olanları etkiliyor...onlar bu şekilde ders seçimi yapacaklar 9. sınıflar önümüzdeki yıl 10. sınıf olduklarında...9. sınıflar bu yıl ne verilirse okuyacaklar...

inş bu sistem bari güzelce uygulanır ya aslında çok kötü bi sistem değil ama türkiyede daha doğru düzgn uygulanamadan kaldırılıyo sistemler malesf :(

Back