- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lisedeki arkadaşların durumu cidden daha zor
En azından ilköğretimde kafasına iki tane yapıştırabiliyorsun.
Lisede eşek kadar adamlar vursan olmaz,sövsen hiç olmaz
İdareciler desen gerizekalı takımı
Yani eğitim bitme noktasına gelmiştir.Ülkeyi erittiler ya artık bir şey
diyemiyorum.
Hepimizin aynı dertleri bir öğretmen oluyorsam sınıf öğretmeni olsaymışım ya da
okul öncesi en azındna terbiyeli çocuklarla uğraşırdık
Gittikçe kötüleşen bu durum bakalım en son neye dönüşecek
Amerika'daki gibi olmazsa iyi
Zaten biz batının hep özentisi olup en salakça yanını almışızdır
Eskiden dayak varmış ne kadar da güzelmiş
Babam-Annem için öğretmen hala kutsal
nasıl öğretmenlik mesleğine uzak olan birine öğretmenlik kolay geliyorsa okul öncesi öğr.liğine uzak olan bir öğretmene de öğretmenliklerin içinde okul öncesi kolay geliyor herhalde.ama bizim branşında zor tarafı şu;veliyle her an ,her gün birebir muhattap oluyorsun.Gün geliyor öğrenci kakasını tuvalete yapmaya korkuoyr silemem diyor ağlıyor,gün geliyor kusuyor,yardımcı olmam deme şansın yok.yani direk özbakımıyla ilgilenmek zorunda kalıyorsun.eksik yaptığın unuttuğun herşeyde veliyle yüzyüze geliyorsun.belki saygısızlık lisedeki gibi olmuyor ama aile terbiyesi verilmemiş çocuğun 5-6 yaşındaki hali de şöyle vuku buluyor;bir öğrencim bir şeyi unuttum diye sen salaksın ,gerizekalısın demişti bana.yani terbiye yok,büyüğüyle nasıl konuşulur o yaşta anlama kapasitesine sahipken yetiştiriliş tarzı yüzünden saygıdan tamaıyle yoksundu.tabi büyüklerin yaptığı şey kadar ağır gelmez,üstüne alınmazsın ama yine de bu ailelerin veremediği eğitim tüm öğretmenler gibi bizleri de etkiliyor...
Lisedeki arkadaşların durumu cidden daha zor
En azından ilköğretimde kafasına iki tane yapıştırabiliyorsun.
Lisede eşek kadar adamlar vursan olmaz,sövsen hiç olmaz
İdareciler desen gerizekalı takımı
Yani eğitim bitme noktasına gelmiştir.Ülkeyi erittiler ya artık bir şey
diyemiyorum.