kızlar yorumların hepsini okumadım..ama vaktim olduğunda okuyacağım..
artık liseliler öğretmeni nasıl rezil edebilirim,nasıl avucumun içine alabilirim düşüncesinde..
ben matematik öğretmeniydim ve dersanede çalıştım..berbat birşeydi.öğrenci ben paramı veriyorum düşlüncesiyle senden herşeyi bekliyor..zaten piyasada bir sürü dersane var,kurumlare yarış halinde..müdürde aman her sorusunu çözün aman etüt isterlerse yapın vs vs..hep iyi davran..
afedersin kendilerini bir halt sanıyorlar..en ufak bir yanlışın olsun direk şikayet.Allahn bana şikayet 1 kere geldi oda dersanede değilmişim,hanımefendinin biri soru soracakmış da niye yokmuşum..ama bir arakadaşım hakıkında çok şikayet gitti kızı bitirdiler resmen üzüntüden..
saygıszlık diz boyu,dersi dinlemez,sonra kazık bir soru bulur bakalım hoca yapabilecekmi diye..beni deneyecek aklınca..yada okuldaki öğretmeniyle beni karşılaştırır..okuldaki öğretmeni ödev verir,dönem ödevi,bana getirirler yapayım diye..oldu canım başka derdin varmıydı..
ders sırasında oje süren mi ararsın..Allahım aklıma geldikçe deli oluyorum..bıraktım dersaneyi..nasıl bir hafifleme nasıl bir rahatlık anlatamam size..dünya varmış dedim..
şimdi eşim kpss ye girip öğretmen olmamı istiyor..aslında çalışmak istemiyorsan çalışma ama illa çalışcam diyorsan öğretmenlik yap diyor..çok kavgasını yaptım onunla..is-te-mi-yo-rum diyorum..
bir sürü saygıdan yoksun,terbiyesiz ,şımarık öğrencinin kahrıyla uğraşamam.illa o olack diyorsan çalışma evde otururum daha iyi diyorum..
nefret ettim lise öğretmenliğin nefret...
arada saygılı öğrencileri harcamak istemiyorum,gerçekten karakterli,iyi yetişmişlerde var..
ama ötekilerin çilesinden onlarıda görmezden geliyorsun..