ek ders ücretleri ne kadar oldu kızlar kadrolunun kı bilen var mı
en son 6 lira idi olsa olsa 6,1 ya da 6,2 dir canım benim
teologcum,zaten şu başarı oranı var ya,beni deli ediyor.sanki sistemi bilmiyorlar.bir arkadaş da demiş ya,adını yazanı geçiriyoruz.bize de açık açık demiyorlar ama aynen onu ima ediyorlar.
yok canım en son 6,3 idi 6,7 olmuş diye duyduk biz
yapacak yok ki sınıfta bırakmak yasak olunca
ek ders ücretleri ne kadar oldu kızlar kadrolunun kı bilen var mı
.
bir de bize denen,toplantı da hep şikayetler falan konuşuldu yapacak bir şey yok,40_45 dak bunları hiçbi sorun çıkmadan idare edersen ,yani kısaca onları avutabilirsen sen iyi bir öğretmen oluyorsun
ben artık anlatma yerine konuyu yazdırırdım yazınca yazacağız diye susuyorlardı sonra anlatıp bitiriyordum
yazmayanlara basıyordum sıfırı
valla baktım sonra okuldaki öğretmnelerin hemen hepsi anlatmak yerine konuyu yazdırıyorlarmış
en azından sus otur dinle zahmetinde bulunmuyorsun
Konuyu açan Öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.
Benim lise 3 giden bir oğlum var.
kendi çocuğumu asla övmem mutlaka yaramazlıkları vardır.
ne demişler eşine ve çocuğuna güvenme .
benim paylaşmak istediğim.
bu yıl sömester tatilinde oğlum, arkadaşlarının terbiyesizliğinden, saygısızlıklarından okulunu değiştirmek zorunda kaldı.
eğitim olarak,bize yakın olan en iyi okuldu,şimdi daha az iyi olan bir okula gidiyor..
sebeplerden biri,öğretmen olan komşumuzun dersine oğlumda giriyor.sürekli komşumuza hakaret ve aşağılayan öğrenciler var sınıfta.. oğlumda buna tahammül edemedi.görmek istemediği için ayrılmak istedi..
ben ilk yıldan üniversiteyi kazankam istiyorum.ve sınıfta dersi kaynatanların yüzünden kendimi derse veremiyorum diyordu.
arkadaşlarından soğudu zamanla.ve istemeye istemeye çocuğumuzu mecburen aldık okuldan..
sizlere çok hak veriyorum.şimdiki gençleri anlamak mümkün değil..iananın evden çıkarken her gün tembehliyorum.. öğretmenlerine saygılı ol.. dersden önce saygı diyorum.. kendini sevdir.. gerisi gelir..
sizlere kolaylıklar dilerim.Allah yardımcınız olsun..
arkadaşım,hiç samimi falan olma.öğrenci milleti nankördür.yüzüne gülerler,başka öğretmenin dedikodusunu yaparlar arkadan senin.sınırı iyi koy aşmalarına izin verme.gerçi sen dershanedesin daha mı farklı bilemiyorum.ama,benim de yılların öğretmenlerinden duyduğum hep bunlar.gerçekten de doğru.
canım ben özeldeyim mesela daha 2.dersimde bana diğer hocayı kötülediler bana beni övdüler.Sonraki hafta müdürle konuştuk işte diyor bana sadece derslerdeki yakınlığın yetmez yanlarına git sohbet et ilgili ol öğrenci kuruma gelmez öğretmene gelir sen ne kadar sevgi gösterirsen seni o kadar talep ederler flan flan diyor ben açıkcası korkuyorum azıcık yanlarına gittim sohbet ettim ki öğrenciler küçük 4-5.sınıflara bir iki dakika içinde beni kanki gibi görmeye başladılar hemen derste görüşürüz deyip çıktım.Kızlar ne yapmalıyım?
tosticim ek dersler 6.75 oldu,doğru biliyorsun
Konuyu açan Öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.
Benim lise 3 giden bir oğlum var.
kendi çocuğumu asla övmem mutlaka yaramazlıkları vardır.
ne demişler eşine ve çocuğuna güvenme .
benim paylaşmak istediğim.
bu yıl sömester tatilinde oğlum, arkadaşlarının terbiyesizliğinden, saygısızlıklarından okulunu değiştirmek zorunda kaldı.
eğitim olarak,bize yakın olan en iyi okuldu,şimdi daha az iyi olan bir okula gidiyor..
sebeplerden biri,öğretmen olan komşumuzun dersine oğlumda giriyor.sürekli komşumuza hakaret ve aşağılayan öğrenciler var sınıfta.. oğlumda buna tahammül edemedi.görmek istemediği için ayrılmak istedi..
ben ilk yıldan üniversiteyi kazankam istiyorum.ve sınıfta dersi kaynatanların yüzünden kendimi derse veremiyorum diyordu.
arkadaşlarından soğudu zamanla.ve istemeye istemeye çocuğumuzu mecburen aldık okuldan..
sizlere çok hak veriyorum.şimdiki gençleri anlamak mümkün değil..iananın evden çıkarken her gün tembehliyorum.. öğretmenlerine saygılı ol.. dersden önce saygı diyorum.. kendini sevdir.. gerisi gelir..
sizlere kolaylıklar dilerim.Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?