lise

iskenderun31

hayat bir sahne..insanlar sahnedeler..
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1.460
603
108
merhaba arkadaşlar...ben ortaokulu bitirdim açıktan okuyarak..lise kayıtları eylülde başlayacak sanırım..düz lisede ve meslek liselerinde matematik ve ingilizceyi seçme mecburiyetimiz var mı?bu derslerde biraz zayıfım..matematik yok denecek kadar,ingilizce ise şu an kursuna başladım öğrenirim bu dili sorun olmaz bana..meslek lisesinde açıktan okumak ne gibi avantaj sağlar?ben liseyide açıktan okuyacağım karar veremiyorum..düz lise mi meslek okulu mu?

Lise de matematik ve İngilizce görülüyor,eğer açık meslek lisesine giderseniz okula gitme zorunluluğu var meslek lisesi olduğu için okula gitme zorunluluğu olduğu için devamsızlık vs bunlarda oluyor,yine meslek lisesinde staj zorunluluğu var,açık düz lisede okula gitme zorunluluğu yok,lise 1 de İngilizce matematik bunlar zorunlu oluyor daha sonra seçeceğiniz bölüme göre değişir,sözel eşit ağırlık vs,meslek lisesinde mesleki İngilizce oluyor diye biliyorum okul bitinceye kadar.

Bende bu sene kayit oldum 14 ders seçtim iste bu derslerden ayni anda mi simav olacam bilmiyorum

sagolOTE="ahu_nur, post: 38032467, member: 124816"]Bildiğim kadarı ile evet ama 2 güne bölerler 2 gün üst üste girersin 7-7 olur sanırım 3-4 Ocak'ta sınavlarınız.[/QUOTE] peki merak ettiğim bir diğer konu da simdi 2. Dönemde ayni dersleri mi isliyecez yoksa sinif atlar gibi mi olacak bilgin varsa paylasirmisin teşekürler

sagolOTE="ahu_nur, post: 38032467, member: 124816"]Bildiğim kadarı ile evet ama 2 güne bölerler 2 gün üst üste girersin 7-7 olur sanırım 3-4 Ocak'ta sınavlarınız.
peki merak ettiğim bir diğer konu da simdi 2. Dönemde ayni dersleri mi isliyecez yoksa sinif atlar gibi mi olacak bilgin varsa paylasirmisin teşekürler[/QUOTE]
Evet 2. Dönemde aynı dersler olur bende aöf okuyorum işletme haftaya sınavlarım var benimde,1. Dönemde 2. Dönemde dersler aynı,sadece 2. Dönem kitaplarım değişiyor benim yeni kitap veriyorlar.1. Gün 4 ders benim de 2. Gün 3 dersten sınava girecem Allah'tan her ikiside yakın ve aynı yere çıktı.

peki merak ettiğim bir diğer konu da simdi 2. Dönemde ayni dersleri mi isliyecez yoksa sinif atlar gibi mi olacak bilgin varsa paylasirmisin teşekürler
Evet 2. Dönemde aynı dersler olur bende aöf okuyorum işletme haftaya sınavlarım var benimde,1. Dönemde 2. Dönemde dersler aynı,sadece 2. Dönem kitaplarım değişiyor benim yeni kitap veriyorlar.1. Gün 4 ders benim de 2. Gün 3 dersten sınava girecem Allah'tan her ikiside yakın ve aynı yere çıktı.[/QUOTE]
İyi o zaman daha iyi olur allah yardimcimiz olsun

açık öğretimde düz liseler kaç yılda bitiyor ve bitirme şartı olarak kaç kredi istiyor?..

açık öğretimde düz liseler kaç yılda bitiyor ve bitirme şartı olarak kaç kredi istiyor?..
4 yıl normalde ama. Ders notlarınız yüksek olursa 2.5 yıl ile 3 yılda biter,ama normal süresi 4 yıldır liseler 4 yıl oldu artık buna açık lisede dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…