mezuna kalmak da ne demekse...yeni yeni laf icat ediyorlar...sinavi kazanamadi demek ne kadar zorsa..
aynen ya sonunda beni anlayan biri cikti Türkceyi katlediyorlar....
sinifta bilerek kalan ogrenciler var unide onlar da soyle desin
sinifa kaldim...sinifta degil sinifa kaldim daha havali olacak ya...
ya da soyle diyelim...
kpssye girdim istedigim yere atamam olmafigi icin tekrar hazirlanicam
aaa seyyyy ben sinava kaldimmmmmm
iste bunun kadar sacma mezuna kaldim..
istedigi bolum 2 yillik isletme olup kazanamayan ama baska iki yillik bolumlere puani yeten ama oralari tercih etmeyip seneye tekrar 2 yillik.isletme icin sinava girecek olan da mi mezuna kaldim demeli neden heo tip hukuk bolumleri ornek gosteriliyor ? bu mezuna kaldim sacmaligini sadece tip hukuk icin ugrasanlar mi.kullaniyor yoksa lise mezunu olup sinavda baraji bile gecemeyen de mezuna kaldim diyor mu?
gayet normal bir cümle bizim zamanımızda da kullanılırdı hala kullanılıyormezuna kalmak sozunu nasil degerlendiriyorsunuz
GörünmezMerhaba forumun sevgili üyeleri, bilgisi olanlara bir sorum var. Kız kardeşim yks sınavında (12. Sınıf değildi, mezuna kalmıştı, sınava 2. girişiydi yani.) yaptığı sıralamayı lisesindeki eski öğretmenlerine olduğundan yüksek söylemiş. 2. Senesinde bile tıp kazanamadı deyip arkamdan dalga geçerler o yüzden öyle söyledim dedi. Kendisine böyle bir şeyin olmayacağını, kimsenin dalga geçmeyeceğini söylediğim halde bunu yaptı. Şimdi de ya gerçek sıralamamı görürlerse, daha da kötü olacak diye üzülüyor. 12. Sınıfların sıralamalarının göründüğünü biliyorum ama mezun senesinde sınava giren öğrencilerin de sıralaması görünüyor mu, görünmüyor diyorlar ama kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
yok en sonunda ben bosayaxsm onu biraz once yine kavga yaptik
Hic bir sey senin durumlar kadar sacma degil.cunku mezuna kalmak sacma ben su bolumu istiyorum o bolum gelmedi tekrar hazirlanicam dersin.git koydeki teyzeye de bakalim teyze mezuna kaldim de ayy yazarken bile irrite oluyorum mezuna kalmis pasam
Hangi yıldan bahsettiğinizi bilmiyorum ama mezun olmuş öğrencinin sınav bilgilerini göremezsiniz.12'lerin listesini ösym 'den isteyerek güçlükle aldık daha yeni.görünüyor. benim ve arkadaşlarımın kazandığımız okulları tercih sıramızı vs. ikinci senemizde girmişlerdi okulun sitesine.
2012. görüyorlardı bizim zamanımızda sonrasında değişmiştir belki : )Hangi yıldan bahsettiğinizi bilmiyorum ama mezun olmuş öğrencinin sınav bilgilerini göremezsiniz.12'lerin listesini ösym 'den isteyerek güçlükle aldık daha yeni.
Bu kelime neden bu kadar rahatsız ettiistedigi bolum 2 yillik isletme olup kazanamayan ama baska iki yillik bolumlere puani yeten ama oralari tercih etmeyip seneye tekrar 2 yillik.isletme icin sinava girecek olan da mi mezuna kaldim demeli neden heo tip hukuk bolumleri ornek gosteriliyor ? bu mezuna kaldim sacmaligini sadece tip hukuk icin ugrasanlar mi.kullaniyor yoksa lise mezunu olup sinavda baraji bile gecemeyen de mezuna kaldim diyor mu?