aslinda cok iyiymis ama ben lise 2den terkin keske bende biseyler yapabiseydim
aslinda cok iyiymis ama ben lise 2den terkin keske bende biseyler yapabiseydim
merhaba cnm hosgeldin buyur burdayiz =)bayanlar,merhabalar herkese.kimse yokmu burda?hihoyyyt
fransada da olabiliyormu
aslinda ben bunu cok önceden yapicaktim ama bazi engeller vardi
simdi olabilir kölne telefon acip bilgi edinmeyi düsünüyorum
baslamak istiyorsaniz kisa zamanda formunuzu kölnden isteyin martin sonuna kadar formlar gonderiliyor zaman daraldi yani kaydirigubbakcemile2
inceledim biraz ve kilik kiyafetle ilgili birsey okudum ama tam anlayamadim burdadami basörtüsü sorunu var eger varsa hic bosuna heveslenmiycemde
iyi geceler her sene oluyormu bu uygulama ben lise mezunuyum ama bu sene bisey yapamam yakinda dogurcam cünkü belki seneye olur
inceledim biraz ve kilik kiyafetle ilgili birsey okudum ama tam anlayamadim burdadami basörtüsü sorunu var eger varsa hic bosuna heveslenmiycemde
biliyodum zaten bu isin sonunda hayal kirikligina ugruyacagimi evet hersey düsünülmüs cok güzel imkanlar sunulmus burda yasayan insanlar icin büyük firsat ama malesef her zamanki gibi yine yeniden bizi es gecmisler ne yapalim kaderimizde türkiye vatandasi olarak okumak yokmus demekki bizde almanlari bize sundugu imkanlarla yetiniriz kendi ülkemiz bize böyle davranirken onlar ne kadar müsama gösteriri orasida muamma tabi keske hic görmeseydim bu basligi ne kadarda heveslenmistim evet canim sonucta normal üni okumuycaz ama bu sadece sinavdan ibaret degilki bunun evraklari bilmem neleri var durum böyleyse bunlardada acik resim istiyceklerdir ben bunlari lise sona giderkenyasadim yarim dönem simdi yeniden ayni seyleri kaldiramam ozaman ögrenciydim simdi evliyim 2 cocugum var sorumluluklarim var yokya bide bunu kaldiramam neyse cok konustum ilgin icin tesekür ederiim