Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben de Almanya da yasiyorum. Uni diplomam var ama burada basvurum kabul edilir mi bilmiyorum.:44::44:alamncadan dolayi. testdafa hazirlaniyorum. aslinda master daha mantikli ama ingilizce ve almanca cok zor olacak birlikte.
bir de bildigim kadariyla lise diplomasinin burda denkligi var. acik ögretime girmeden basvuru yapilamiyor mu ki?? ben daha önce sormustum diplomam elimde olmadigi icin lise diplomasiyla basvuru yapabilirsin demislerdi
Merhaba ,denklik yapmadan elbette elinizdeki diplomayla basvurabilirsiniz cünkü Türk Üniversitesi. Almanca ögrenimiyle beraber zor olur Allah yardimciniz olsun
tesekkkurler bilginiz var mi peki, acaba testdaf yapmadan basvursam olur mu yine de hazirlik okusam?
Rica ederim,simdi anlayamadigim siz Alman üniversitelerine mi basvurmak istiyorsunuz yoksa A.Ö.Fakültesine mi ? Eger A.Ö.Fakültesine ise testdaf falan yapmaniza gerek yok ama Alman üniversitesi ise mecbur testdaf ya da Dsh sinavini kazanmalisiniz. Bende kiz kardesimi getirdim Türkiye´den Üniversite okumasi icin. Simdi sartli kabul ile Almancasi olmayanlari Alan üniversiteler var.Ben kardesimi Aachen Rwth yazdirmayi planliyorum bakalim.
ben türkiye de üniversiteyi tamamladigim icin direkt basvuru yapmak istiyorum. fakat testdaf icin kendime güvenemiyorum. onun icin sordum eger puani tutturamazsam hazirlik sarti ile kabul edilirmiyim diye. sartli kabul olmasina cok sevindim umarim ben de bulabilirim öyle bir üniversite. sartli kabul yapan ünileri nerden bulabilirim. bildiginiz bir link var m? kusura bakmayin cok sorusordum. tesekkurler
Rica ederim ne demek
Canim bak bu sayfa senin isine cok yarayacak üye olursan Almanyada yasam,okul hersey bu sayfada var.
http://www.deutschstudent.de/forum/index.php