Lise Yorum ve Soruları Lise çevresi

nidapln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
49
15
Merhaba arkadaşlar. Sırf bunu sizlerle de paylaşmak için açtım bu hesabı. Çünkü hani cidden sıkıldım artık. Direk konuya giriyorum. 16 yaşında lise 2 deyim. Başarılı bir lisedeyim. Arkadaşlarımda var yani yok değil. Ama hepsinin nedense sahte ve yapmacık olduğunu düşünüyorum. Bi tek arkadaşım var ama o başka okula gitti yinede tek onu seviyorum o da beni.

Herneyse işte okuluma yeni kızlar gelmişti. 2 tane ikiside 2 yıldır zaten arkadaşlar. Yakınlar bayağı. Ama hani salak salak hareketler yapan kızlar.Yani deli dolular mı bilmiyorum bayağı çocukça hareketler neyse işte ben yakın oldum onlarla iyi insanlar hatta bayağı yakın olduk herkes bizi üçlü zannediyo hep beraberdik hep ama okuldan kaçmacalar falan. E bide ortak arkadaşlarımızda çıktı, bi tanesiyle geçen seneden beri arkadaşım adı damla.

İyi bi kız ama o da ağırbaşlı o kızlara göre ama iyi. Bu sene yakın olduk. Bide damlanın hep yanında olan billur var. O da tatlı bir kız. Geçen seneden beri var ama bu sene yakın olduk. Yani billur damla o iki kız böyle yakınız diğerlerine göre en yakın arkadaslarız. Ama iste o iki kız simay la dilan ve sevmedigimiz ortak olan hazal diye bi kız var. Daha dogrusu billur da damla da sevmiyor .İste bu kız gitmis simayla dilana benle ilgili bisiler demis sonra kısaca konusmadılar benle ve damla da hani siz küsmeyin degmez o kız icin dedi. Ben hani cidden üzülmüstüm. İkisinide seviyordum her ne olursa olsun ama artık bende konusmuyorum. Kac ay oldu hala konusmuyoruz seneye gidecekler galiba benim yüzümden öyle demis damlaya ama bilmiyorum.

Bugünde yarın sınav var diye okula gitmemistim. onlarda dilan simay damla bide dilanla simayın benim sevmedigimiz diger kız buse. Busenin arkasından cok konumusttu simay ama nedense dördü bulusuyorlar sosyal ag sitelerinden görmüstüm. Hani bayagı yakınlar. Ne biliyim insan üzülüyor. Beklemezdim yani buseyle yakın olacaklarını. Ve sınıfta herkesle ama herkesle konusuyorum fakat hani olurya insanın yakın arkadası olur ama benim yok iste. Sadece biri var o da baska okulda. Ve ben sanırım cidden yalnızım. Bıktım liseden de sacma sapan arkadaslar sevgililer sahte yapmacık insanlar. Sıkıldım artık. Bu yüzden ne yapacagımı bilmiyorum. Yardım edin lütfen.

canım benim lisede olur böyle şeyler Allah başka dert vermesin sana :) ben de lise 1 den sonra en yakın iki arkadaşımdan farklı bir bölüm seçmiştim ve kalan 3 senemi bir an önce bitsin diye dua ede ede geçirmiştim. bunu bir fırsat olarak gör ve derslerine yoğunlaş. zaten şuan ergenlik çağındasınız hepiniz duygusal gelgitleriniz olması normal. fazlaca kafanı takma yani hepimiz geçtik o yollardan :KK66:

Yani kafama takmıyim o zaman. Zaten derslerime yogunlasmaya calısıyorum yabancı dil secicem 11 de. Ama tek sorunum hani tenefuslerde falan ne biliyim bi arkadasım olmaması. O koyuyo biraz.

Yani kafama takmıyim o zaman. Zaten derslerime yogunlasmaya calısıyorum yabancı dil secicem 11 de. Ama tek sorunum hani tenefuslerde falan ne biliyim bi arkadasım olmaması. O koyuyo biraz.
takma tabi ya kendini üzdüğüne değer mi :) bak şuan karakterinizin şekillendiği yıllardasın. bol bol kitap oku dünya klasiklerinden yerli klasiklerden(ufaktan felsefeye başlamanı tavsiye ederim platonla falan çok faydası oluyor), bakış açını geliştir emin ol üniversitede çok faydasını göreceksin. tenefüslerini o şekilde değerlendir. ve sana bir abla tüyosu vereyim, sen kendi işine bakıp yeni tabirle cool takıldığın zaman daha çok ilgi çekeceksin :cool: yeni bir çevre kurabilecek yaştasın kaliteli insanlar olsun çevrende, boş insanlardan uzaklaşman senin yararına olur zaten :KK66:

Bende lise 2deyim. Anladığım kadarıyla arkadaşların sevmediklerinle de arkadaşlar. Bende yaşadım durumu evet itici oluyor insanın canı sıkılıyor ama çare yok. Bana da yapmacık geliyor bazen insanlar. Arkadaşlarım var yakınlar ama sevmediğim insanlara onlarında tavır almamasına artık takılmıyorum. Geçen sene boşa üzdüm kendimi değdi mi hayır. Kız zaten uzaklaşmıştı(sevmediğim).. Öyle yani insan hep her durumda yanında olan en samimi olacağın düşmanlara beraber saf alacağınız arkadaşlar istiyor ama tam olmuyor. Olsun buna da şükür.

Ben ortaokuldaki en yakın arkadaşımın kavga etti kıza karşı aşırı tavır alıp onun için, sonra onların canım cicim olduğunu, bana rağmen istememe rağmen olduklarını gördüm. Artık gerisi pek koymuyor

X