Lise Yorum ve Soruları Lise 1 sınıf geçme

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Ben düz lise 9. sınıf öğrencisiyim:sinifsinif:
İlk dönem 5 zayıfım vardı :1no2:
İkinci dönem 3e indirdim zayıfları ortalamam yüksek edebiyatım 5
sözellerim hep 4-5 zayıf olan derslerim geometri matematik fizik
şöyle bi sorun varki benim ilk dönem 4 olan ingilizcem bu dönem 33-33-28
bizim öğretmenimiz değişti başarı düştü derslerde curcuna hep
iki dönemde toplam ortalamam 53 ama bu dönem 1 olduğu için hesaplar karıştı 2 geliyo ortalaması fakat kırmızı 2ymişakannehir
hiç düşünememiştim zamansız geldi:çok üzgünüm:
benim ortalamam 2,50üstü fakat 4 zayıfım var sorumlu mu geçiyorum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ço korkuyorum çünkü matematik ve fiziği asla veremem:1no2:
Not:Aklım başıma geç geldihihoyyythihoyyyt

pek bilgim yok bu konularda ama ortalaman 2.5 üstü ve 3 zayıfın varsa ortalamayla geçiyorsun 3den fazla varsa sorumlu geçiyorsun sanırımCADIARZU
sistem değişmiş olabilir ama daha iyi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlara.s

Sanırım üstten vereceksin.Otur çalış sorumlulukta vermeye bak bence.Bende coğrafyadan aynı dertteyim ama ben ortalama yükseltecem 2 yi 3 yapcam inş

2.dönem zayıfın olunca o derslerden sorumlu geçiyosun. ama eğer ortalaman 2.5 in üstündeyse direk geçersin.

ilk önce birinci dönem notlarını birinci dönem 1 ise 2. dönem 2 ; 1. dönem 0 ise 2. dönem 3 getirmen gerektiğini biliyorsundur...
2,50 ortalama üstünde olabilirsin ama 3 ten fazla zayıf olduğunda sorumluluğa kalıyorsun diye biliyrum..

Yalnız bir konuda küçük bir uyarı yapmak istiyorum çünkü bende lise öğrencisiyim... Şükür durumum iyi ama arkadaşlar hep geçip geçmiceklerini hesaplarken mat 2 saat 1 geyio 2*1 diye hesaplayıp , hepsini toplayıp tüm ders saatine bölme eğer öyle yapıyorsan...
Yeni sisteme göre atıyorum muhasebe dersim 80 100 sınav notlarım ve 90 ortalamam geldiğini düşünüp bunu ders saatiyle çarpıp her dersi bu şekilde yapıp topla ve ders saatine böl arkadaşım...
Başarılı olman dileğiylee...

benim suan 6 tane zayıfım var ortalamam 2.50 yi tutmuo .. ortalama yükseltme sınavında 3 tane zayıfımı 2 yapsam 3 tane zayıf kalsa ortalamaya bakmadan sorumlu olarak 10.sınıfa geçermiyim ?

evet,3 dersi verirsen sorumlu geçersin.En fazla 3 zayıfın olmalı 9.sınıftan çünkü.

Benimde 1. dönem 2 tane zayıfım vardı matematk ve geometri
2. dönem 3 zayıf fakt ortalamayla geçtim 2.97 ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…