- 24 Eylül 2008
- 559
- 9
- 296
bugün sonunda yapmam gerekeni yaptım oglumu finalden aldım şubata kadar olan taksitleri ödenmişti gene uyuzluk yapıp yok o parası yok bu parası die taksitlerin üstüne yattılar geri iade vermediler olsun en azından şimdi araştırarak düşünerek çözüm arıyorum bu gün çocuklarımın ilkokul ögretmeni ile paylaştım konuyu bana özel dersi tavsiye ettiler hata tanıdık bi ögretmenle konuşmamız için yardımcı oldular bakalım fiyatlar biraz uçukmuş fakat dersanede tüm derslerden görüyordu özel derste tek matematik verdirecem gelecek aylarda yazılılarında bi düzelme görürsem fiziktende aldırırım iinanın çok sitresliyim bazı arkadaşlar belki beni kınıyor ne yapım çare gösterin alt yapısı 0 olan bi orta okul bittirdi matematikten 2 yazılıdır 0 aldı yani artık bi yerde dur demek lazım konuşuyorum tartışıyorum tıpkı arkadaşı gibi anne formulleri bilmedikten sonra çalışmışım ne çare bana birinin bu formülleri işyice ögretmesi lazım bak işte ozaman düzelirim diyor çocukta azim var fakat ögretecek anlatacak ögretmen yok ne yapalım okudugu lisede sınıfta 40 yakınlar ya 40 kişinin arasında nasıl ögrenecek ki bu çocuk bilmem belkide ben konuyu abartıyorum fakat bu benim oglumun gelecegi okumak tek şansı okusunki yarın bi devlet memuru olarak yada bi ögretmen en azından bi meslegi olsun ne diyim çok üzülüyorum