Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorunuz kimdi

Aşağı yukarı ne kadar ödediniz ve hangi sistemi denediniz lipomatik lazer waser

Kime oldunuz ogrebebilirmiyim

Bende isim istiyorum bı araştırayım mümkünse resim

Geçmiş olsun siz ne ameliyatı oldunuz liposuction sanırım ve kime

Çok geçmiş olsun Nerde ve kime oldunuz

Merhaba arkadaşlar bende sırt karın kol gıdı bacak vaser lipo olacağım.burada ismi hiç geçmeyen ama ünlü bir cerraha olacağım yaklaşık 30 bin tl vereceğim umarım değer.
Ameliyat sonrasını bizimle paylaşırmısınız

Kime yaptırdınız

Doktorla nasıl görüşebiliriz ve hangi liposuction oldunuz

Selam
2 hafta sonra basen,bel,göbek,sırt ve göğüs toparlamaya gireceğim çok tedirginim tecrübelerinden faydalanmak isterim,mesela ne kadar kilo kaybettirdi kaşmirden inceldin değer mi vs..
Dr kimdi yada kimi tavsiye edersiniz liposuction mı yaptırdınız

Merhaba. Denizli’de liposaction yaptıran varmı?

Merhaba denizlide liposaction yaptıran varmı acaba??

Bana yardımcı olacak biri varmı clasic liposuction oldum bel bolgemden 1,5 kilo yag alındı. 3 hafta oldu agrılarım ve morluklar geçti ama belım ve göbegım taş gibi.şişlikler indi ama içinde resmen öbek öbek şişlikler var. Dr hematom oldugunu şişliklerin inecegını soyledı.sizde de böylemi oldu süreç ne kadar sürüyor. Yardımcı olabılırmısınız.

Arkadaşlar tam 2 hafta oldu . Sonunda ödemlerim inmeye başladı 5 kilo ödemim gitti bile size örnek olması amaçlı before after yaptım isteyenlere gönderebilirim
Nerde oldunuz acaba? Hangi yöntemle? Foto paylaşırsanız çok sevinirim

Liposakşını 8 yıl önce veya daha uzun süre önce yaptıran arkadaşlar eski üyeler nerdesiniz :) Sonuçlarınızı memnuniyetinizi paylaşır mısınız?

Merhaba yazılarını oludum ve son durumu çok merak ediyorum. Acaba bana sa özelden resimlerini gönderirmisin. Buarada bende vaser liposaktion yaptırcam ve merak ediyorum sonuç nasıl görünüyor diye. Umarım görürüsün en yakın zamanda mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…