Liposuction sonrası dalgalanma

thefift

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
26
3
86
Herkese merhaba,ben geçen sene Eylül ayında liposuction yaptırdım basen bölgeme. Bende 1kg yağ alındı. Kilom 55 boyum ise 165.hersey normaldi fakat çok fazla çıkıntılarım oldugundan yaptırmak istedim. Fakat ameliyat sonrası her iki bacağı da dalgalanma oluştu. Ilk zamanlar doktor geçer zaman ver dedi. Fakat bır sene oldu geçmedi. Ne yapmam gerekiyor bu durumu yaşayan varmı acaba? Bana fikir verebilir misiniz? Teşekkürler

çok geçmiş olsun canım ben de basene liposuction yaptırmak istiyorum ama öyle olur diye korkuyorum. sen normal liposucton mı yaptırdın laser liposuction mı. sanırım onun düzelmesi için mikro yağ enjeksiyonu yaptırman gerekir ama onu yapan da türkiyede 1 yada 2 yer sanırım. ben ce eski doktoruna git bi konuş para almadan gerekeni yapması lazım kendi bozmuş sonuçta ama iyice dinle aklına yatarsa yaptır dediği şeyi çünkü tekrar gidip de daha çok bin pişman olan birisini okumuştum ama o üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş vucut daha iyileşmeden tekrar müdahale edince olmuş öyle demişti. senin ki 1 yıl olmuş yeterli bir süre geçmiş. gelişmeleri yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…