- 20 Nisan 2016
- 9
- 0
- 1
- 42
Merhaba, siteye kosusturmalar icinde hic giremedim. Dr. Gürsel Turgut'a yaptirdim liplift ameliyatimi. Kendisinde de vardir oncesi ve sonrasi fotolarim, isterseniz ben de gonderebilirim.
Merhaba Esra buket biz arkadaşımla birlikte yaptırmak istiyoruz güvenilir bir doktor arıyoruz bize yardımcı olur musun hangi doktora yaptıRdin memnun muzun kaç tl?arkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...
Dr ismi öğrenebilirmiyim bende yaptırmak istiyorummerhaba, ayni operasyonu ben de yaptirmak istiyorum ama bunu yapacak doktor bulamadim doktorunuzun adini ve ne kadara yaptirdiginizi ogrenebilir miyim? bir de kesinlikle iz kaliyor mu
Fiyat alabilirmiyim acaba ne kadara yaptırdınızMerhaba, siteye kosusturmalar icinde hic giremedim. Dr. Gürsel Turgut'a yaptirdim liplift ameliyatimi. Kendisinde de vardir oncesi ve sonrasi fotolarim, isterseniz ben de gonderebilirim.
Lütfen. Bu konuda yardımcı olun bize foto gönderir iseniz memnun oluruzFiyat alabilirmiyim acaba ne kadara yaptırdınız
Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.
Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.
Gürsel Turgut bu ameliyatı yapıyor kızlar bull horn lip lift ameliyatı. Burun dudak arası mesafe kısaltılıyor. 4500 tl hastanede yapıyormuş.Ben Haziran'a randevu aldım.
Kendisine iz kalıp kalmadığını sordum. Açık burun ameliyatından biraz daha fazla iz kalacağını ama o izlerinde 2 seneye geçeceğini söyledi. 10 gün sonra sanki fazla silmekten kızarmış gibi duracağını söyledi. Ben yaptırmakta kararlıyım çünkü burun dudak arası mesafem 1,5-1,6 oysa kadınlarda ideal olan 1,1-1,3 arasıymış benimki maşallah erkek yüzü gibi olmuş4 mm kısaltsa yeter. Burada daha önce de Gürsel Turgut'a ameliyat olup memnun olan arkadaş varmış ondan öğrendim bu doktorun da yaptığını...
Merhaba hangi Dr a yaptırdınız acaba ?Ben yaptırdım
Aşağıda cevapladimMerhaba hangi Dr a yaptırdınız acaba ?
Rica ederim. Ben de aynı kullanıcının referansinda yöneldim o doktora. Okul açılmadan tatilde halletmem gerekiyordu. O nedenle araştırmadan apar topar gittim. Buradaki yorumları hepimiz okuyoruz ve doğru yapılan yorumlar belki de bizleri yanlıştan döndürecektir. O nedenle ben de başımdan geçenleri objektif bir şekilde anlatmaya çalıştım. Tüm sorularınıza cevap verebilirim.
Tabi. Bana bir numara ya da mail adresi mesaj atarsanız yollayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?