Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

Merhaba, kime oldunuz acaba? biraz bilgi verebilir misiniz? Bende düşünüyorum. Aklımda şuan Berker Büyükgüral var açıkçası. Fotoğraf gönderebilirseniz harika olur

Arkadaşlar Gürsel Turgut'u ben de çok araştırdım. Ama hakkındaki yorumlar ya çok iyi yada çok kötü ortası yok.O yüzden çok kararsızım. Leyla Arvas hakkında bilgisi olan var mı.?

canım fotograf eklesen çok sevineceğim, epey olmuş son durum nasıl?

Merhaba Ebru Şen e ben de liplift yaptirmayi dusunuyorum. Bu bahsettiginiz kisinin iz fotolarini gonderebilir misiniz ozelden? Yuzunun gorunmesinin sakincasi varsa sadece scar kismini gorebilir miyim? 5yildir yaptiricam iyi bir iz sonucu bekliyorum bulamadim.

Merhaba liplift iz fotolariniza ihtiyacim var 5yildir yaptiracagim bir turlu dumduz dikis yapani bulamadim oyle dikilmeyince iz mutlaka belli oluyor. Bana ozelden son halinizin iz fotosunu atabilir misiniz rica etsem? Ebru sen e olmayi dusunuyordum ama kararsizim bir iyi bir kotu dikmis cunku . Mesajinizi bekliyorum iyi aksamlar

Zamanla cok daha oturuyor izde varla yok arası birşey beni hiç rahatsız etmiyor cok memnunum iyi ki yaptrdım. Op. Dr aydın mamak bişektomi ve liplift te cok basarılı bence burunda düşünüyordum ona ama burunda pek başarılı görmüyorum. Ama yaptrdgm islemlerde tek geçerim

Eklentiler

• 15826384313552078739923843970081.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 1.262

Evet, yara izi güzel iyileşmiş, geçmiş olsun. Benim burnum geniş zaten, daha da genişler LL yaptırınca, ama sizin burnunuz gayet iyi görünüyor cepheden, belki profilden ufak bir müdahale yeterli olabilir. peki dudak burun mesafesinden memnun musunuz? Sonuç konuştuğunuz gibi mi oldu? Doğal gülebiliyor musunuz? Konuşurken sıkıntı oluyor mu, anlaşılmama gibi.. Çok teşekkürler, paylaşımınız için.

Son düzenleme:
Özellikle dudak üstünüz nasıl, hala sert mi, gevşeyip rahatladı mı? Bir de sizin operasyon öncesi fotoğrafınız ekli mi? Konuları taradım ama göremedim..

Arkadaşlar Gürsel Turgut'u ben de çok araştırdım. Ama hakkındaki yorumlar ya çok iyi yada çok kötü ortası yok.O yüzden çok kararsızım. Leyla Arvas hakkında bilgisi olan var mı.?
Merhabalar, kesinlike Leyla Arvas'ı önermem. Ocak ayında lip lifting yaptırdım kendisine, keşke yaptırmasaydım. Merdiven altı işketmeainden farksıZ. Asimetrik oldu, dudak kaslarım çok kötü durumda, izler kapanmadı

Çok geçmiş olsun şimdi ne durumdasınız ?
Ben de liplift oldum ve sertlik ve hassasiyet var şimdilik

Merhaba hanimlar liplift burun estetigiyle birlikte olabiliyormu

Evt oluyor ama tavsiyem önce burun yaptırıp sonra liplift yaptırman. Hatta bir çok doktor da bunu tavsiye etti. Ben burundan 3 ay sonra şiplift yaptırdım
Anladım geçmiş olsun memnunmusumuz peki,uzun zamandır aklimdaydı benimde bir dr buldum fakat bi süre daha ertelemek zorunda kaldım gebelik durumum çıktı şimdide

Anladım geçmiş olsun memnunmusumuz peki,uzun zamandır aklimdaydı benimde bir dr buldum fakat bi süre daha ertelemek zorunda kaldım gebelik durumum çıktı şimdide
Evet memnunum. Hatta o mesafesi uzun olan herkes yaptırmalı. İfadeyi çok değişiyor

Liplift yaptıranlar cevaplayabilir mi? Sonrasında
Gülerken Diş etleri daha bariz mi gözüküyor?
Gülüşünüz değişti mi?
Kaç ay sonra rahatça gülmeye dudak hareket etmeye başladınız?

Liplift yaptıranlar cevaplayabilir mi? Sonrasında
Gülerken Diş etleri daha bariz mi gözüküyor?
Gülüşünüz değişti mi?
Kaç ay sonra rahatça gülmeye dudak hareket etmeye başladınız?
Gülüşünde değişiklik oluyor tabi ama diş etleri görünür olmadı. Benim henüz 1 ay oldu ama bi sıkıntı yok hareketlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…