• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L'Instant De Guerlain Eau De Toilette İris Yılı Sprey

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
L'Instant De Guerlain Eau De Toilette İris Yılı Sprey.BAYAN PARFÜMÜ.BU KOKU NASILDIR BİLEN VARMI ACABA BUNUDA SİPARİŞ ETTİM FAKAT KOKUSUNU HİÇ DUYMADAN.KOKUSUNU BİLEN VARSA YORUM YAPARSA BENİ ÇOK MUTLU EDER.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

hiç bir fikrim yok canım.bana erkek arkadaşım L'instant magic guerlain hediye etmişti.hiç güzel kokmuyor:1no2:ama ayıp olmasın diye çok güzel kokuyor hayatım dedim:bbo:içinde vanilya kokusu çok fazla...umarım senin kokun güzel olura.s

Bende vardır bu parfüm.Yeni çıktıkta almıştım.Çok beğeniyorum bu kokuyu.Değişik ve özel bir koku.Harika bir özelliği vardır-her ortamda farklı kokuyor.Sıcak havada evde sıktıkta ilk baştan çiçek kokuyor.Sonra kaldıkça mandalina kokusu ortaya çıkıyor.Dışarı soğuk havada sıktıkta çok güzel kokuyor-pudralı tatlı bir kokuya dönüşüyor.Bukadar farklı ve " oynayan " bir kokuya şimdiye kadar rastlamadım bir çok parfüm kullandığıma rağmen.
kış için tam uygundur.Yazın sıcakta dediğim gibi değişiyor.Birde acayıp kalıcı bir parfüm

Umarım hoşuna gider,Durucum.Bende bilmeden almıştım kokuyu ve beğendim.Şimdiden güle güle kullan canım

Durucum,parfümün geldikten sonra yorumunu yazmayaı unutma,canım.Bakalım sen nasıl beğenecekmisin bu parfümü?yerimseniben

Back