bunu bende merak ediyorum. google a yazıp arattığımda genelde reklamcılarla dolup taşmış. burada belki kullanan falan vardır yardımcı olur
Merhaba :) ben de şu dil olayını aşmaya çalışanlardanım acaba ilerlemeniz ne seviyede? Lingustayı tavsiye eder mısınız?Canım ben kimseden ses çıkmayınca satın altım şimsi 34.dersteyim şimdilik memlunum en azından belli kalıpları öğrendim 3 ay sonunda memlun kalırsam birde ileri seviyesi varmış onu satın alıcam bence denenebilir ben - yönünü görmedim şahsen
Merhaba :) ben de şu dil olayını aşmaya çalışanlardanım acaba ilerlemeniz ne seviyede? Lingustayı tavsiye eder mısınız?
Anladımm :) başlangıç yapayım o zaman tşklerMerhaba canım öyle aa bak lingustayı aldım 3 ayda konuşacağım kafasındaysan onu unut öyle bisey yapmıyo :) ama benim anlamamı ve telaffuzlarımı çok geliştirdi iki kişi yönlendiriyo konuşmaları biri ingiliz aksanı diğeri amerikan aksanıyla kinuşuyo ister istemez o şekikde öğreniyosun ve baya doğru aksanla öğreniyosun cümleleri falan ben faydasını az çok gördüm en azında 2 kur ingilizce kursuna gitmuştim onun yaoamadığını yaotı bana :)