Lingusta ile ilgili tavsiyeler

gidja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
160
69
Merbaha arkadaşlar ben lisans mezunuyum ve bir türlü şu ingilizce işini halledemedim düz lise çıkışlıyım b1 seviyesiyim kursa gittim ama pek payfasını göremedim konuşamıyorum ve iyi bir iş bulmam icinde konuşmam şar bu lingustayı gördüm kesin konuşturan bir set falan diyolar kulanan var mı ? Basıl bana lütfen yardımcı olun konuşabilmek için her türlü fikre açığım

bunu bende merak ediyorum. google a yazıp arattığımda genelde reklamcılarla dolup taşmış. burada belki kullanan falan vardır yardımcı olur

bunu bende merak ediyorum. google a yazıp arattığımda genelde reklamcılarla dolup taşmış. burada belki kullanan falan vardır yardımcı olur

Canım ben kimseden ses çıkmayınca satın altım şimsi 34.dersteyim şimdilik memlunum en azından belli kalıpları öğrendim 3 ay sonunda memlun kalırsam birde ileri seviyesi varmış onu satın alıcam bence denenebilir ben - yönünü görmedim şahsen

Merhaba :) ben de şu dil olayını aşmaya çalışanlardanım acaba ilerlemeniz ne seviyede? Lingustayı tavsiye eder mısınız?

Merhaba :) ben de şu dil olayını aşmaya çalışanlardanım acaba ilerlemeniz ne seviyede? Lingustayı tavsiye eder mısınız?

Merhaba canım öyle aa bak lingustayı aldım 3 ayda konuşacağım kafasındaysan onu unut öyle bisey yapmıyo :) ama benim anlamamı ve telaffuzlarımı çok geliştirdi iki kişi yönlendiriyo konuşmaları biri ingiliz aksanı diğeri amerikan aksanıyla kinuşuyo ister istemez o şekikde öğreniyosun ve baya doğru aksanla öğreniyosun cümleleri falan ben faydasını az çok gördüm en azında 2 kur ingilizce kursuna gitmuştim onun yaoamadığını yaotı bana :)

Anladımm :) başlangıç yapayım o zaman tşkler

ben lingustanın yanınada voscreen.com dan dinleme pratiği yapıyorum oradanda faydalanabilirsiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…