Linç loading, yardıma ihtiyacım var

Linçlenecek bişey yok kız, şansa bak aynı anda hem muhabbetinin uyduğu hem de heykel gibi iki adam bulmuşsun gözün doysun
Twitter’dan bulduğuna bay bay de gitsin. En iyi ihtimalle uzak mesafe ilişkisi yaşayacağın adam için evdeki bulgurdan olmaya değmez.

Valla nasıl oldu ben de anlamadım seyma subası diyo ya bu farklı bi his ilknurum o moddayım hersey bi anda oldu dedim nerlerdeydiniz siz onca zaman

Kesinlikle bu mantıkta hareket edip aksiyon almam lazım, en en iyi ihtimal uzak mesafe haklısınız. Şöyle bi bi tayin durumum vardı kafamda onun olduğu şehre zaten o yüzden yükseldim adamı da yükselttim, o olmayacak netleşti böyle olunca da bile isteye uzaktan başlatıp sürdürmek beni çok yorardı.

Ay bu internet flörtünün ilüzyonu işte, hiç görmediğin adamı “oraya tayin olam” diye yükseltmek diğer tarafta reelde heykel gibi başka adam bulmak boşver kafana takma aklı başında hiçbir adam böyle bişeye çok yükselmemeli zaten

Kardeş kaç yaşında? İşi gücü var mı? Evlilik düşünüyorum demişsiniz. Kardeş olunca aklıma ilk bunlar geldi. Siz kaç yaşındasınız?

kız yok valla yaşadığım şehirden çok sıkıldım orayı düşünüyordum onunla tanışınca aha tevafuk oldu dedim yine yücelttim olayı ama tayinden vazgeçince adamla ilişki olayı büyük bi cesaret isteyecek.

İşi gücü var yerli yerinde herşeyi o 27 ben 29.
Uzak mesafe böyle bir durum olmasa bile tercihiniz olmamalı bana kalırsa. Etkilenmişsiniz ne güzel. Hayırlısı olsun. Yalnız yakalanırsanız hayatınızın aşkını kaybedeceksiniz belki de.. Biraz daha bakın gözlemleyin koparın ipleri.

Keyfini çıkar sista, güzel bi ilişkin başlamış içinden geçen adamla. Tevafuk budur mutluluklar dilerim

Peşi ardına devrik cümleler yorucu. Hele bir de nokta virgül atlanmışsa vay anasını. Bazen şiir gibi, bazen de zulüm.

Ya benim vardı öyle konusurken saatler akip gecerdi, müzik zevkim, kafa yapim, bu kadar mi keyifli olur muhabbet falan derken, allam bi tanistim, kuazimodo çikti abi eski bir atasözü der ki görüp bildiginden şaşma
Bende aynısını yaşadım bi tanıştım leş gibi kokuyordu arkama bakmadan kaçtım tabi

Sosyal medyadaki zaten ilişki falan değil, onu bi geç. O tamamen sanal, ne olduğu belli değil. Diğeri gerçek yanında, gerçek bir ilişki yaşıyorsun. En kısa zamanda sanal olanı bitirmen lazım ki gerçek sevgiline yakalanırsan aldatmış durumuna düşersin.

Hani şu ikisi arasında kaldığın için sana bişey sormak istiyorum, bu nasıl bir psikolojidir merak ediyorum.

1.5 aylık ilişkim vardı, farklı sebeplerden bitti. Sonra bana, beni aldattığını itiraf etti. Olay şu: dediğine göre benden 2-3 hafta önce biriyle tanışıp sevgili oluyor, onunla yoğun biçimde görüşüyor falan. Sonra benimle tanışıyor, benimle yoğun bir ilişkiye başlıyor. Benimle ilişkisini yaşarken diğer tarafı ihmal ediyor ama bırakmıyor asla. Mesaj ve telefonla yürütüyor, buluşmadığını söylüyor. Doğruysa tabii. Sonra pişman oluyor ve bana anlatıyor. Bu esnada da hala diğer kişiyle görüşmeye devam ediyor. Neden onu bitirmedin soruma asla cevap veremiyor. Ben tabii ki affetmiyorum. Ama bence madem benimle başladıktan sonra diğer kişiyle buluşmak, yatmak kalkmak istemedi o halde onunla sürdürüp beni kaybetmesine ne gerek vardı ki? Şimdi bu insan kime, ne hissetmiş sence?

23 Kasım 2022 tarihli gönderinizi gördüm az önce. Orada da iki kişi arasında kalmissiniz heoisni okumadım ama.actiginiz konu ile benzerdi.
Bundan neden nasil zevk alıyorsunuz anlamadim .
Bu iki kişi birbirinden haberdar olursa zor durumda kalırsınız. Tabi aski ve doğru insanı bulmak kolay değil, ama kendiniz doğru insan olmak için çaba gösteriyor musunuz? Çünkü sanalda ki kişiyle de birşeyler paylaşıyorsunuz bir nevi umut veriyorsunuz.Hep en iyisi, su ondan daha iyi ,ondan dadaha iyisi cikinca hadi ondan da etkilendim derken bir gün yalnız kalirsiniz. Bence sanal iliskinize son verin.reel takılın.

Twitter'dakine yol gozukmus gibi. Yan-yana olup begendigin adami twitter karakterine tercih etmek no brainer bence

Yav ne kötü hissedeceksin, hangisi daha mantıklı ise dümeni ona kır, diğerine de bay bay de

İkisine de veda etmeye gerek yok -bence-
Twitterda tanıstıgınıza belli etmeyin tabi kalsın öylece biraz ortalıktan yok olun kısa kısa cevaplar yazın gitsin. Yanınızdakiyle takılın.

Simdi dünyanın binbir türlü hali var ayrılırsınız yanınızdakiyle sonra elinin altındakine yazarsınız konusursunuz. Bilemezsiniz belki onunda sevgilisi var veya evli. İste her ihtimale karsı kalsın.

Bu benimkinden farklı ama buna benzer bişeyi cahillik zamanlarımda yapmıştım. Nedeni şuydu; kafamda ideal bulduğumu gerçek hayatta bulamadığım için benzer davranış sergileyenlerden bana hangisinin en yakın en iyi geleceğini kestiremediğimdendi. X-Y kişileri olsun. X'te sevdiğim şeyler farklı Yde farklıydı ama benim istediğim ikisinin birleşimi olan Z idi. Z olmadığı için X mi Y mi arada kalıyor resmen tanrıdan bi ışık bekliyor acaba benim için doğru olan hangisi diye. Bunu yapıp ikisini de kaybetmiştim ben bana ders olmuştu mesela. Meselem cinsellik olmadı bi onla olayım bi bunla demedim ama hangisi daha yoğun şeyler hissettirecek bunun peşindeydim ben.

Son verdim ve onunla resmen aynı şeyleri hissediyormuşuz ikimizin de tanımı birbirimizin nokta atışı olması bunu hissettirmesi garip bi bağ çözemedim, yanımdakiyle bu yoğunluk yok umarım pişman olmam. Şuan herşey güzel gidiyor bakalım reel gerçek her zaman daha iyi haklısınız, güven sorunu yaşamak yorulmak yıpranmak kafada kurmacalar istemiyorum uzak ilişki her zaman bunu barındırıyor maalesef öncesi olmayan ilişkilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…